היי לכולן

crazy chicka

New member
היי לכולן

אני ג´ני מקנדה ( מקווה שזה לא ממש עושה הבדל!!) ותראו אני לא יודעת אני ממש נמשכת לבנות אבל מצד שני אני גם נימשכת לבנים אבל מבכינה של גירוי מיני בנים פשוט " לא עושים לי את זה". ובנות כן. ואני מבולבלת כי מצד אחד יש לי משיכה חזקה לבנים אבל גם כן לבנות..אז מה אני??

אני לא מבין

את אומרת שגם בנים וגם בנות עושים לך את זה...אבל מצד שני את אומרת שבנים לא עושים לך את זה....אני לא מבין..

באופן די מוזר אני דווקא הבנתי למה

היא מתכוונת...
ג´ני, זה מה שכולם פה אומרים לכולם, אמרו את זה גם לי לא פעם - פשוט תזרמי. יש את העיקרון שאומר שמתאהבים באדם לפי האופי, לא רק לפי מי שהוא מבחינה חיצונית, ובמובן מסוים מין זה משהו חיצוני, במידה ואת נמשכת לשני המינים. אני למשל מכירה מישהי שלא נמשכת לנשים באופן כללי, אבל יש לה חברה כבר כמה חודשים.

crazy chicka

New member
התכוונתי ש..

שכאילו מינית..בנים לא ממש מדליקים אותי..אוליי בגלל שאם בנות עדיין ל אניסיתי וזה מעניין אותי..אבל בכל מיקרה אני מבולבלת כי מצד אחד אני נמשכת לבנים אבל באותה מידה גם לבנות רק שלבנות זה פיזיקלי..כאילו מינית..ולבנים זה אופי ויופי והכל באריזה.. סוריי עם בילבלתי אותכם- אני לבד מבולבלת

tofy

New member
איך בקנדה??

(פשוט אני חולה על FINGER ELEVEN שהם משם...) אז ככה: אני חושבת שתנסי להיות עם בת... ואל תתעסקי כלכך בלהגדיר את עצמך כי זה מאוד מבלבל. (ואם זאת אכן את בתמונה בפרטים שלך אז..) את אישה יפה...מאוד! ואני בטוחה שיש דיי הרבה אנשים סביבך כך שאין לך בעיה לבדוק מה טוב לך. כאילו...יש אולי בנים מסוימים שמושכים אותך,וכנ"ל גם לבנות. לא כל אחד חייב להיות מושך בעינייך אני לדוגמא נמשכת מאוד לבנים,ויש גם בנות מסוימות שמושכות אותי (כמו חברה שלי!!אני אוהבת אותה!!!) כאילו לא כל בן מושך אותי...אני חושבת שהרוב זה עיניין של יופי חיצוני. אבל בגלל הנורמה החברתית שתמיד בנים יהיו עם בנות אז נוח לחשוב יותר על עצמך עם בן ולא עם בת...

crazy chicka

New member
בקנדה אוקיי...אבל אין כמו ישראל!!!

תודה כן זו התמונה שלי שם
תודה! ואת צןדקת אבל אין לי עם מי להתנסות...זו הבעיה אבל בלי קשר את 100% צודקת..
אוהבת ג´ני

פגע סוס

New member
יכול להיות שזה....

מצב של דו מיניות,את מנסה לא לחשוב אל העובדה שתתאהבי בבחורה כי זה חדש ומוזר לך,מצד שני יש לך רצון לחוות אהבה עם אשה,אולי את הרוך והקסם שבדבר, לדעתי את צריכה לנסות ולהיות פתוחה במובן הרגשי,ואולי מי יודע...
שלך פגע סוס שעלתה לאלוהים והתחשמלה

למעלה