היי חלי
בעיקרון הרופא נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה בשם דוקסילין ולקחתי אותה היום לפני הצילום בלווי אוכל ואמשיך איתה 3-4 ימים. לא לקחתי משככי כאבים אבל הבנתי שיש כאלו שלוקחות. אחרי הבדיקה היה דימום וגם כעת יש קצת אבל הבנתי שזה נורמלי. לגבי כאבים לא נעים לי לומר אבל לי כן כאב ואני התפתלתי להם שם על השולחן. אני יודעת שבדרך כלל מגדירים את הצילום כלא נעים לי זה היה מעבר ללא נעים אבל בסופו של יום עברתי זאת בשלום. כנראה שזה נורא אינדיווידואלי. בעיקרון את נכנסת לחדר, מחליפה לחלוק כזה של בית חולים נשכבת על שולחן ומחדירים לך כזה מתקן שמרחיב את צוואר הרחם(כמו אצל בדיקה גניקולוגית) ואחר כך מחדירים נוזל(יוד)שעוזר להם לראות חסימות ושאר מרעין בישין. לי כל התהליך כאב אפילו כשאמר הרופא שדי סיימנו עכשיו מצלמים כמו צילום רגיל עדיין חשתי כאבים. אני מניחה שחשוב להגיע רגועים אני לא הייתי רגועה וכמובן שזה משפיע. את הצילום עשיתי במאיר,התהליך עצמו ארך בערך 10 דקות אבל ישבנו איזה שעה וחצי בהמתנה לתור למרות שהגענו בזמן וכו. פשוט הרופא הגיע מתורנות במחלקה אחרת אז זה לקח זמן. בדיעבד הייתי מגיעה רגועה יותר (אולי רסקיו יעזור) ואיזה משהו להתעסק איתו(ספר,קלפים לשחק עם הבעל וכיוב)