היי לכולן!

zahav2007

New member
היי לכולן!../images/Emo140.gif

מצטערת שלא יוצא לי יותר לכתוב פה,פשוט..לא תמיד יש את ההזדמנות!אבל אני משתדלת ,מתי שרק אפשר! רציתי לשתף אותכם...שאני טסה לצרפת בפברואר,לבקר את אמא שלי(היא עוברת ניתוח לכריתת שד),והיא אפילו לא יודעת עדיין! מקווה שהיא תשמח! האמת שאני דיי חוששת מהטיסה,ובכלל מהביקור שם...אבל אני יודעת שעליי להיות חזקה,ויהיה בסדר! לגבי חיפוש העבודה שלי...העניינים קצת חלשים,כי אני לא ממש משקיעה בזה,וזה ברור שלא יהיו הרבה הצעות! אבל אני יחזור לכושר,ואחפש יותר במרץ! ככה זה התקופה שלפני יומולדת...אנרגיות ירודות... יש לי ב-7.2 אם אתם שואלים מתי... בקיצור,שיהיה יום נפלא לכולנו!

טל30י

New member
איזה יופי

אני שמחה בשבילך שאת טסה, ברור שהיא תשמח שאת באה, לא ? תתלבשי חם, אני זוכרת שהייתי בצרפת בסוף דצמבר והיה קרררר... נראה לי יעזור לך לשנות אווירה, צרפת יפהפייה, מדהימה ומענגת..והלחמניות, והבריושים..אוי, נהיה לי תיאבון. גם לי יש יומולדת בפברואר. ואכן ככה אומרים האסטרולוגים..חשבתי לדחות את המסיבה למרץ כי אין לי כח לארגן כלום. אז שיהיה בהצלחה בהכל ויום טוב לכולן !!!

shaytamir

New member
היי טל!

תודה רבה!!! אני יודעת שעליי לקחת דברים חמים לצרפת...ולא רק בגלל המזג אויר...אלא גם בגלל האנשים "הקרים"
נכון שצרפת יפיפיה אבל לא יודעת אם אוכל ממש להנות ממנה,בנסיבות האלו! דרך אגב,באיזה תאריך נולדת בפברואר? ערב נעים שיהיה לך

טל30י

New member
בונז'ור../images/Emo182.gif

אנשים קרים עד שמחייכים אליהם ואז הם נמסים :) אני נולדתי ב-25.2. יום מקסים לכולן !

איחולי בריאות והחלמה לאמך ../images/Emo57.gif

מקווה שיעבור בשלום ובהצלחה ושתצליחי גם ליהנות מהשהות שלך בצרפת. למה היא לא יודעת ?

zahav2007

New member
היי הילה../images/Emo140.gif

תודה קודם כל! היא לא ידעה,כי לא הזדמן לי להגיד לה שאני באה,ורק אתמול סגרתי כרטיס טיסה לפריז(ובמחיר שחבל על הזמן!),ואתמול בערב התקשרתי וסיפרתי לה שאני באה,והיא שמחה מאוד לשמוע! אבל אני עדיין מבולבלת,לא יודעת מי ייקח אותי משדה התעופה(אני נוחתת בלילה)כי לא ברור מי מבני משפחתי יהיו (בבית) בשביל לקחת אותי...אבל יהיה בסדר,נמצא פיתרון! אני מאוד מקווה שאצליח להנות,כי המצב בצרפת לא ממש טוב(כל אחד בחרא של עצמו),ומשפחתי נהפכה להיות קרה
שחבל על הזמן...וזה מגעיל אותי! כי אם הם מבקרים בארץ הם מקבלים מה זה קבלת פנים חמימה...ושם,הם מתייחסים באדישות,לזה שאת מגיעה...ולא ממש מתאמצים בשבילך!היה מקרה שאשתו של אבא שלי הגיעה לביקור(בשל מחלת אביה)וביקשה עזרה במקום לישון מהדודים שלי...והדוד שלי,בגלל שהוא עובר דיכאון כרגע,אמר לה:מקסימום שבוע לא יותר!(להישאר אצליהם)-זה מה שאומרים לבן משפחה שבא לבקר,וצריך את עזרתם??? אני הייתי המומה מהתגובה שלו...אז ככה שאני לא ממש מצפה לקבלת פנים חמימה!לצערי הרב... בקיצור,שיהיה לך אחלה יום נעים וחמים!

אופס ../images/Emo163.gif

חשבתי שהיא לא יודעת על הניתוח שלה היא בטוח הכי תשמח שרק אפשר לראות אותך ולהיות איתך שתהא נסיעה הכי טובה ומוצלחת שרק אפשר !!

למעלה