היי לכולן, שבת שלום.

היי לכולן, שבת שלום.

מנשמע ? זוכרות אותי ? אני והחייל חזרנו .. אחרי אינספור שיחות ובעיות ופתרונות אתמול הוא יצא הביתה מוקדם בבוקר, אחרי טקס סיום קורס סמבי"ם .. הביא בגדים יפים ובא למרכז, ב2 בערך הגיע לפה, בא אלי הביתה, אחרי חודשיים שלא נפגשנו עקב בעיות כאלה ואחרות .. האמת ? שמאווווווווווד התרגשתי לראות אותו. בערך כמו בפעם הראשונה שיצאנו יחד מהבסיס .. הוא הגיע אלי הביתה וביקש שארד למטה כי התבייש להיכנס לבד .. לא האמנתי שזה הוא, אחרי חודשיים של שיחות וגעגועים קפצתי עליו מרוב אושר ונישקתי אותו בכל מקום בפרצוף בערך .. חחחח ואחרי שנרגעו הרוחות עלינו אליי הביתה, הלכנו לחדר שלי, נשכבנו על המיטה, וחיבקתי אותו כל כך חזק שלא יוכל לזוז ולחשוב אפילו על ללכת לי ככה עוד פעם .. שמתי את הראש על הבטן שלו כמו שאני הכי אוהבת בעולם ושמתי ברקע את השיר שלנו , והדמעות התחילו לרדת מעצמן, כ"כ התרגשתייייי !!! שכבנו ככה איזה שעה ודיברנו עד שנרדמנו שנינו כי הוא היה עייף רצח מהנסיעות והוא קם ב4 בבוקר .. התעוררנו בסביבות 7 וסתם המשכנו להמרח אחד על השני ולדבר על הכל ולהנות אחד מהשנייה ב8 וחצי בערך נכנסתי להתקלח כי יצאנו לתל אביב היה לו מסיבת סיום קורס .. ונהננו כ"כ שתינו ורקדנו והיה צחוקים חבל על הזמן .. ב3 חזרנו הביתה ושכבנו כמובן .. ב8 קמנו כי הוא היה צריך לעלות חזרה לצפון .. למרות שתכננו שהוא עושה שבת מלאה אצלי אמר שהוא מצטער, אבל הוא מתגעגע למשפחה ואמרתי שבסדר כי לא היה ככ ברירה למרות שקצת התבאסתי אבל לפחות נהננו .. נסעתי איתו לרכבת וחיכיתי עד שיעלה על רכבת לצפון .. וככה נגמר הסופש שלנו .. היום הוא בבית שומר שבת .. וזהו ... לסיכום היה כיף היה מושלם התגעגעתי כל כךךךךך !! אההה איך שכחתי .. ליום האהבה שלח לי זר ורדים ענקייי עם ברכה שהיה כתוב בה נאני אוהב אותך .. אז אמרתי לו בצחוק שהוא בא מה זה כל הברכה ליום האהבה ? אז הוא צחק והוציא מכתב 2 עמודים, וביקש שאקרא אחרי שהוא ילך ישר שחזרתי קראתי ובכיתיייי מרוב אושר שיש לי אוצר כזה ביד. וזהווו .. מחכה לפעם הבאה :) כמה דקות אחרי שיצאתי מהתחנה קיבלתי SMS ממנו, נאני שלי אוצר שלי אהובה שלי, תודה על הכל את הכי מושלמת בעולם, התגעגעתי כל כך ונהנתי מכל שנייה .. עכשיו אני מבין שבלעדייך הכל שונה .. שנזכה לחגוג עוד המון ימי אהבה ועוד המון שנים יחד אוהב אותך ושלך לנצח. לא ידעתי מה להגיד באמת שלא, שלחתי לו נאני שלי אתה הכל בשבילי בלעדייך אני חצי בנאדם, תודה על סופש מושלם, תודה על הבנאדם שאתה ועל כל האהבה שלך, שתהיה לך נסיעה טובה ולא לשכוח להודיע שאתה מגיע. אוהבת אותך הכי בעולם !!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאיזה יופי :)

אני ממש שמחה בשבילך!! נשמע שממש נהנתם ובאמת שאין כמו לראות החייל אחרי כלכך הרבה זמן! כלכך מרגש :)

איזה יופי!! שמחה בשבילכם !

אני שמחה גם שהחלטת לא להיכנע ולא להרים ידיים למרות שהקשר הזה נראה כמעט בלתי אפשרי! אבל עובדה ששווה להשקיע בשבילו את ראית את זה בעצמך בזמן האחרון.. נשמע שהיה לכם אחלה זמן איכות ביחד! ולא נורא שלא הייתם כל השבת ביחד.. העיקר יצאתם,דיברתם,שכבתם,ונהנתם אחד מהשנייה. זה הכי חשוב! אני מאוד מקווה שזה יצליח, וכמובן אם בא לך לדבר/לשתף אני כאן :)

למעלה