היי לכולן, שאלה ..

Orange Queen

New member
היי לכולן, שאלה ..

עושים ספינאופ עם אליס ? מתי זה אמור להופיע? למישהי יש יותר פרטים?

vitekriver

New member
אף אחד לא יודע

ובראיון האחרון עם איליין קראתי שלא בטוח ב100 אחוז שזה יעלה תלוי אם זה יהיה טוב

Orange Queen

New member
בעקרון

ראיתי בIMDB שזה מתוכנן ... חשבתי שלמישהי יהיה יותר פרטים. אגב, אליס- מישהי מכירה את הלהקה שלה? הכוונה כמובן אל ליישה ולא אל אליס.

Shiri from the block

Active member
אין לי שמץ../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אם תמצאי תשובה תגידי לי../images/Emo3.gif סתם, בעיקרון היא די יפה ויש בה משו מושך.. אבל הדמות שלה מעצבנת לרוב, החוסר נאמנות הזאת שלה

vitekriver

New member
איכסהההההההה

אני לא מוצאת בה שום דבר מעענין או יפה סתם בוגדנית ודמות שטחית שלא השתנתה מהפרק הראשון

Orange Queen

New member
אני יכולה להעיד על עצמי

היא שווה בטירוף. היא כובשת, היא מצחיקה אותי, אני באמת חושבת שהיא חברה טובה. אז נכון, יש לה המון תסביכים (למי אין?) אבל היא מקסימה מאוד. *ראיתי רק עד העונה הרביעית (כולל) , ככה שאין לי מושג ואולי היא הפכה למשהו אחר בעונה ה5 אבל לא נראה לי.

Rachel1987

New member
נכוןןן!גם אני חושבת ככה..

חוץ מזה שהיא זונה בוגדנית חחחח אני מסכימה עם זה שהיא כובשת והכל..והיא באמת חברה טובה ומקסימה! (:)

afraid1

New member
מממממממ

תכלס מביןן כולם אני הייתי בוחרת בה. הרי בתכלס תשימו לב היא זאתי שתמיד יודעת מה לומר כדי לגרום למישהי להרגיש טוב, היא חברה נאמנה [לא בקשר אלא בידידות] ויש לה את הפוזה שלה. אני ראיתי עד העונה הרביעית כולל וממה שראיתי מה שהיה לה עם כרמן היה הרבה יותר עמוק משאר הקשרים של הבנות האחרות, נכון שהיא בגדה בה ובגם לא כזה רואים שהיא מתאבלת על זה [חוץ מ2 פרקים בעונה ה4] אבל מה שהיה שם היה מיוחד בדיוק כמו שכרמן אמרה לשיין כשהיא עוד הייתה עם ג'ני. ואם האבא הזה של שיין לא היה נכנס לתמונה שיין וכרמן היו חיות באושר ואושר, כי הוא זה שגרם לה להרגיש שהיא לא יכולה לעשות את זה ואני מאמינה שהיא כן הייתה יכולה. אז נכון הייתה לה את החולשה לשרי הזאת אבל ראינו כמה מהר זה עף מהחלון. ובקשר ללילה אחד עם שיין עכשיו בכייף הייתי הולכת על זה....ואם היה אפשר אז כל לילה אפשרי בשבילי היה לילה עם שיין. דרך אגב אני חדשה פה בפורם ואני מכורה :)

סיימתי את עונה חמש. אני עדיין אוהבת אותה.

כלומר, אוקיי, אני יודעת שמה שהיא עשתה היה איום ונורא, אבל עם הטעויות של כל הבנות האחרות? אני מרשה לה. ברצינות. זאת שיין - בכל חמש העונות האחרונות היא הייתה זו שמעודדת את פאקינג כולן. אף אחת היא לא הBFF המושלמת, וכל אחת מפשלת לפעמים. (וחוץ מזה, העובדה שהיא סבלה את ג'ני בכל העונה הזאת מעלה אותה לדרגה של אלה או משהו. לעזאזל, אני ממש מתגעגעת לג'ני של עונה 2-3.)

shir249

Member
אני מוצאת בשיין בעיקר את הסקס ;)

זאת אומרת, אם הייתי יכולה להעביר לילה אחד איתה הייתי מאושרת עד הגג, אבל לא חושבת שהייתי מסוגלת לפתח איתה קשר. מה לעשות שהיא לא ממש בוגרת וזה די מרתיע, לפחות אותי. בקיצור ובשתי מילים - בט פורטר

FireInsaid

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifבטטטט פורטררררר

צהובה18

New member
כן. אני!

היא יפה, היא מושכת, היא משיגה כל בת שהיא רוצה, החיים שלה מלאים בסקס, היא מסודרת. מה צריך יותר מזה?

אור8810

New member
צהובה 18 לא ענית לי

זה שיש לה הרבה בנות וסקס זה ברור השאלה היא למה? היא לא מאוד יפה(בטח לא כמו הלנה) ולא מאוד סקסית (כמו כרמן) אז מה הקטע שבנות נמשכות אליה? איזה טעם גרוע יש ללסביות.

צהובה18

New member
קודם כל תרגיע!

זה שאין לך טעם כמו שלאחרים, זה לא אומר שהטעם שלהם זוועה! או דוחה! משיכה אי אפשר להסביר. גם אהבה לא. ואי אפשר להסביר את זה. וזה לא המקום לקלל וכל זה רק בגלל שאתה חושב שזה לא מושך.

למעלה