היי לכולן/ם

nothing above

New member
היי לכולן/ם

יש לי שתי שאלות. הראשונה היא קודם איך אני יודעת מתי אני גומרת? זו הרגשה כזו ברורה שלא יהיה לי ספק, או שזה משהו שאני יכולה לפספס ולא לזהות? והשאלה השנייה, זה נורמלי שאני מרגישה לפעמים שהדגדגן שלי יותר מדיי מגורה? כאילו אני מגיע למצבים כאלו שחבר שלי מענג אותי עם היד ובאיזשהו שלה זה מרגיש לי טוב מדיי ואני לא יכולה יותר ואמרת לו להפסיק. זה ממש מתסכל אותו כי הוא רוצה לגרום לי לגמור והוא משוכנע שאם הוא ימשיך אני אגמור, אבל אני פשוט לא מסוגלת יותר! לא יכולה! פעם אחת הוא ממש התעקש והמשיך, לא משנה כמה צעקתי וניסיתי למשוך לו את היד החוצה, ונדמה לי שבאמת גמרתי, אבל אני לא בטוחה!! זה מתסכל את שנינו נורא! כי הוא מת לגרום לי לגמור ואני חושבת שאם זה נחשב לגמור, טוב לי בלי זה...

דוזורם

New member
אם את רוצה

להקפיץ את הדיון אז את צריכה להגיב, לא לפרסם שוב
בכל מקרה אנשים עובדים עכשיו
תמתיני קצת לנשות הפורם להגיב לך

אורגזמה זה משהו שמרגישים

לא נתקלתי בנשים שחוו אורגזמה והמשיכו הלאה.

זה נורמלי לגמריי שתרגישי מגורה באזור הדגדגן ומדוע את עוצרת את החבר שלך כשמרגיש לך טוב מידי.?
אני אישית לא מתחברת לזה שגבר יאונן לי או אחר אני אוהבת לעשות זאת לבד עם עצמי והסיפוק עצוםםם
ההרגשה של אורגזמה היא עילאית וזה לא משהו שאפשר לתאר/לכתוב אבל ישנן נשים שמגיבות לאורגזמה ומשפריצות למשל את זה אני לא מבינה אבל זה קיים,
את צריכה לחוש תחושה עילאית ואז תביני שגמרת.

שמחתי לסייע.

nothing above

New member
אני לא יודעת להסביר את זה

אבל אני לא מסוגלת להמשיך, אני חייבת להפסיק! מה לעזאזל לא בסדר איתי??

קטניפ

New member
הכל לגמרי בסדר

אני גם לפעמים מבקשת להפסיק כי הכל כבר כל כך רגיש שהמגע הופך להיות לא נעים.

nothing above

New member
זהו בדיוק!

חשבתי שאני לא נורמלית... אז כשזה כבר לא נעים עדיף שיפסיק, הוא זה נכון שהוא מתעקש להמשיך בתקווה שאני אגמור?

קטניפ

New member
למרות מה שאולי יגידו לך

אני לא אוהבת לגמור בכח וכשלא נעים לי אני מבקשת שיפסיק.
אני רוצה לגמור הכיף ולא בסבל

הילי 122

New member
אם אינך יודעת מה זו אורגזמה

אם אינך יודעת מה זו אורגזמה או אוננות , במקומך , הייתי נכנסת לקרוא
בלי בושה על הנושא . לדוגמא לדעת את גופך
לשבת מול המראה ופשוט למשש ולגעת .
תלמדי להנות מעצמך ותחייכי ,תאהבי .
תנסי להיות לבד ולשחק עם עצמך .
לא להלחץ ולקחת הכל בהנאה (-:
כשתעשי את זה ,תחזרי לשתף אותנו ואז חושבת שכולם יוכלו לעזור לך (-:

nothing above

New member
אני מאוננת

מגיל מאוד קטן, עדיין אין לי מושג מה זה אורגזמה בדיוק...

אורגזמה

דורשת שיחרור והרפיה ותחושת ביטחון.
היא יכולה להרגיש כמו רעידות, כמו חום מתפשט, כמו כיווצים בעוצמות שונות, כמו עונג חזק, ולפעמים גם אינטנסיבית עד כדי כאב.

אני ממליצה לך לעשות שני דברים-
1. להתחיל לאונן וללמוד להגמיר את עצמך. יש ספר מעולה שנקרא "דברים שרציתי לגעת" על אוננות נשית. האחריות על ההנאה של עצמך בידיים שלך- אל תשאירי את זה לחבר שלך!
2. לתת לו לעבור את שלב ה"תפסיק אני מגורה מידי". שתי איזו כוס יין קודם ותני לו לעשות מה שהוא עושה. יכול להיות שבהתחלה זה ירגיש מוזר או מפחיד- אבל לאט לאט הגוף שלך יפרש את זה אחרת ואז תגיעה ההנאה הגדולה.

יש אנשים שלשחרר מפחיד אותם, והם צריכים ללמוד לעשות את זה כדי להנות.

זה פשוט

כשהצ'קלקה נדלקת
גמרת !

(ברצינות- תחכי לנשים שיענו לך, מה גברים מבינים בגמירה נשית
)

למעלה