היי לכולן ולכולם!

Little m e

New member
היי לכולן ולכולם!

אמנם אני קצת "זקנה", בת 16 וחצי, אבל אני מאוד רוצה ללמוד בלט. מגיל 10 לא רקדתי בלט, אני רוקדת ג'ז והיפהופ 9 שנים <כיתה ב' עד י"א, אני עולה לי"ב>, ואני מחפשת משהו מקצועי <עם הופעות והכל>, שמשלב בין שלוש התחומים <או לפחות שניים>, ושמתאים לגיל שלי, בהנחה שאני יודעת לרקוד, אבל הבלט לא הכי חזק אצלי.. אודה על תשובה, תודה רבה!

חחח את לא זקנה!!!

אין גיל להתחיל ללמוד!!! אני לא יודעת לאיזו רמה מקצועית תוכלי להגיע כרגע לפחות .את אומרת שאת רוצה עם הופעות..הופעות=להקה! אמרת שהפסקת לרקוד בלט אבל את רוצה מקום מקצועי...אני במקומך הייתי מתחילה מההתחלה!!! כי 6 וחצי שנים זה פער די גדול ואני לא בטוחה שזה מה שיקבל אותך ללהקות מקצועיות!! זו לפחות הדעה שלי!!.. ותתחילי לקחת שיעורים מהבסיס!!!

vashla

New member
אני לא זקנה../images/Emo46.gif

חח גם אני בת 16 וחצי ולקחתי עכשיו קורס קיץ בבלט קלאסי, ואני גם מתכוונת להמשיך.. פשוט תחפשי באיזור שאת גרה..ותשמעי המלצות וזה...

Little m e

New member
את יודעת אולי איפה אפשר לחפש?

אני גרה בת"א ככה שאני מאמיה שיש הרבה בסביבה, אבל אני לא ממש יודעת איפה לחפש... אינטרנט? עיתונים.? חשבתי לקבל המלצות מכן. איזור ת"א, עם גישה לכל האזור- חולון בת ים ראשל"צ, אפילו הרצליה ורמה"ש. תודה

vashla

New member
אממ אני לא מת"א

אבל חפשי בעיתונים, אינטרנט.. כל מקור תקשורת. תשאלי חברות שלך, או שאת יכולה ללכת למקום ולהתרשם מהרוקדים שם ומהאנשים, לראות מה מתאים לך, אני בטוחה שיהיה לך מבחר מגוון, בהצלחה!

Little m e

New member
אוקי מה דעתכן על:

-סטודיו דאנס בדיזינגוף ת"א? -דאנסיטי בהרצליה? -קודו בגבעתיים? עוד משהו. לימור שולב, סיגי ניסן וכו' לא מקבלות בנות שאין להן עבר בקלאסי? אם כן, אפשר אתר/מס' טלפון? תודה רבה לכולן! אשמח לקבל המלצות

netushit

New member
אני יכולה להגיד לך למשל על קודו....

סטודיו מצוין על רמה... עם מורים מעולים במלא מלא סגנונות- ג'אז, קלאסי, מודרני, היפ הופ, ברייקדאנס, מחול ישראלי ועוד מלא מלא אחרים... בשבילי זה כמו בית שני, ממש משפחתי כזה וכיף !! :).. יש שיעורי קלאסי לפי רמות... אם את חושבת שאת במתחילים, תיכנסי לשם וילמדו אותך הכל מהבסיס ממש!!... טל' לבירורים- 5711041 עכשיו בחופש אפשר להתקשר בשעות אחה"צ בין 16:00 ל-20:00 ככה...

ballet20

New member
בהחלט ממליצה על Dance

בדיזנגוף. אני לומדת שם כבר שנים ומאוד מרוצה. מורים מצויינים לקלאסי ולגא'ז

היי.. כנסי לפה.........

אני ממש ממש ממליצה לך על הסטודיו של לימור שולב בראשון.. אם את מהסביבה לומדות אצלנו גם בנות בצבא ואחרי יש אצלנו גם ג'אז גם בלט גם היפהופ.. ויש גם מודרני ופויינט עד עכשיו הכי אהבתי את השעורי היפהופ עם קובי... חבל שהוא עוזב :(

למעלה