היי לכולן אני פה

Night Light

New member
תגידי תודה

על כל יום שהוא מחזיק בפנים
(אח"כ כבר לא תוכלי לישון)

מי ישן מי ?????

את עושה צחוקים ? אני כבר לא ישנה - כשאני רוצה להסתובב במיטה הבטן לא באה איתי ... כבר נמאס לי - די הבנתי את הפרינציפ הטמעתי את ההריון הזה טוב טוב אני מוכנה ללילות ללא שינה לכל הטרחה והבכי וההורמונים - רק שיצא המתנחל שיצא!!! ואולי הפעם בלי זירוזים מה יש???? נראית ומרגישה כמו פילה יש לי כאבי תופת כאילו מוניחים לי 30 ק"ג על עצמות האגן ואם אני אלך להתלונן לרופא - הוא יאמר לי - רוצה לדבר על זה??? עוד שניה אני רוצחת מישהו - מה לדבר מי לדבר??? סתם סתם פשוט הסוף נראה כאילו לא יגמר לעולם . סוף סוף סידרו לנו את האינטרנט ואני אוכל לחזור לפעילות תקינה - נמאס לי להיות ברקע בלי יכולת להגיב - אז תדעו שאני פה לא נעלמתי התגעגעתי מאוווווווד .... ד"ש לכולם ולילה טוב!

saritoosh22

New member
נטלי, נטלי.

ככה זה, התשיעי נראה כמו נצח, מתוקה זה יעבור ואת עוד תשכחי הכל, כולל הלידה. שיהיה בשעה טובה.

אתן יודעות מה ? אני מוכנה

להתפשר על לידה קצת יותא ארוכה רק שההריון יסתיים כבר - את שני הגדולים שלי (לא מאמינה שגם הקטן גדול) ילדתי רק אחרי זירוז וממש מהר ... אז אולי זה יתרצה לצאת לבד ???? ובלי זירוז? אני מוכנה לוותר על האפידורל אפילו רק ש יצצצצצצצצצצאאאאאאאאאאא כבר!!!

נטלי בוקר טוב ליבי איתך../images/Emo23.gif

רק אני יכולה אהבין אותך שלושה ההריונות הראשונים הגעתי עד שבוע 42 ועם זרוזמה שהפסורד אצלי שבשבוע 14 עושים לי סרקלז' [קושרים לי את צוואר הרחם] כדי שהם חלילה לא יוכלו לצאת אבל כשמגיע הזמן הם לא רוצים לצאת . מישום מה הילדים האלה חושבים אולי שהם יכולים לצאת דרך הפה אולי? יש להם איזה שהוא בילבול נידמה לי או שהם חושבים שאנחנו איזה סוג של פיל והם אמורים להיות בבתן לפחות 90 שבועות בכול מיקרה שהיה לך לידה קלה ותצאו בשלום לך ולתינוק . אולי עם כולם ישירו לו ברל'ה ברל'ה צא החוצה ביחד הוא ירצה לצאת
יום טוב אדית

rrina

New member
נטלי שיהיה בשעה טובה!

ותצאי מנקודת הנחה שכיף להם בבטן - הפשוש נהנה שם, עושה תרגילי התעמלות, שומע צלילים ושותה מים - לא צריך לבכות, לא צריך להתאמץ, מה רע לו? למה שימהר לצאת? וגם לך זה נוח כמו שכבר כתבו לפני שלא צריך לקום בלילה... (בהנחה שאת מצליחה לישון עכשיו...)

למעלה