היי לכולןןןן

היי לכולןןןן

זה ג'וני דפ ואני שמח ש.. חח סתם! שלום לכוווווווולן פה,אני חדשה קוראים לי הדר ואני בת 17 וחצי אשמח להכיר כל אחת ואחת מכן..

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif שלום הדר ../images/Emo13.gif

אני לידור, בת 12 וחצי מחולון :] השתלבות מהירה ומהנה

יווו מיס דפ!

דפדפתי כמה דפים אחורה.. שמרתי את התמונות שלך מפורים על המחשב הראתי לאימא לאבא ולאחיות שלי.. די זה כזה מושלםםםם!!חחח אחלה תחפושת,למרות שעבר הזמן..ממזמן חח! בא לך לספר לי איך עשית את זה ומאיפה השגת את הפריטים הדרושים??:)

miss depp

New member
תודה רבה

אני שמחה שיצא לך לראות את התחפושת ואפילו הראית את זה למשפחה שלך ..וואו ..:) אממ...זה קצת ארוך אז אני שולחת לך מסר שבו תמצאי את כל המידע . ושוב תודה :)

Adi 7

New member
ברוכה הבאה :)

עדי,16,מירושלים. השתלבות מהירה...

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ג'ונייי, אני לא מאמינה שאתה פה!

סתם.
עדי, כמעט-17, קריות. השתלבות מהירה!

tali44

New member
היי, ברוכה הבאה...!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני טלי בת 15, 11 חודשים ו-14 ימים. (= עוד 16 ימים אני בת 16!!) חחחח, סליחה על בלבול המח.
ושתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה...!!

NoAmItA ChAn

New member
אמג ג'וני!!!11 אני סוגדת לך כל לילה!!1

תעשה לי ילד!!!!!!111 נעם, 14 וחצי, ת"א. התשתלבות מהירה, (מצחיקה) ומהנה XD;

nitzan s

New member
ברוכה הבאה!! =]

אני ניצן וגמני בת 17+ מנס ציונה השתלבות מהנה!!! =]

זלדה 2

New member
חיחי שלום!

ברוכה הבאה, אני גון בת 13 כמעט.. השתלבות מהירה!

n o g n o g

New member
ברוכה הבאה!!

נגה, בת 15. השתלבות מהירה! וואוו..יש מלא חדשות כאן בזמן האחרון.

LizStar

New member
ברוכית!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

אני ליז בת 13 מפ"ת
השתלבות מהירה.. וספרי עוד קצת על עצמך...איזה סרטים שלו את אוהבת..מאיפה..וכאלה ^^"

ליזוש../images/Emo6.gif

קודם כל תודה לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מקסימות אחת אחת..
בקשר לשאלה שלך ליז,אני גרה באשקלון עולה ליב'..אממ אם תרצי לדעת עוד משהו עליי את מוזמנת לשאול..:) בקשר לסרטים של ג'וני דפ שראיתי הם: סיוט ברחוב אלם המספריים שך אדוארד[פחדתי ממנו שם,הייתי קטנה חח] מה עובר על גילברט 90 דקות לרצח השער התשיעי שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה צ'ארלי בממלכת השוקולד חתונת הרפאים ליברטין שודדי הקאריביים: תיבה של איש מת שודדי הקאריביים: סוף העולם יש לי כמה סרטים שהורדתי שאני הולכת לראות אותם והם שאיפות,שוקולד,חלון סודי,נער שוליים,למצוא את ארץ לעולם לא והיום יש את סליפי הולו..
עניתי לך?;) בהזמנות זו רציתי לדעת מאיפה אני יכולה להשיג תרגום לסרט Cry baby-נער שוליים.. תודה מראש

למעלה