היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

היי שלום לכולם אני דניאל בת 17 מירושלים. יש לי ידיד ממש טוב שהוא יצא מהארון וההורים שלו נפו אותו מהמשפחה הם מחשיבים אותו כלמת. והוא מתחנן שאני אעזור לו ואני לא יודעת איך לעזור לו אני מאוד, מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי בפרטי אני מאוד אשמח אם תייעצו לי ותגידו לי מה אני אני יכולה לעשות!...אז אני מאוד מקווה שמישהו יראה את ההודעה שלי וייעץ לי. תודה רבה, רבה ממני דניאל.

רסקול

New member
מה פירוש "נפו" אותו מהבית?

מהן הציפיות שלו ממך? האם הוא פירט לך איך הוא רוצה עזרה? בירושלים, במדרחוב יש את משרדי האגודה, לדעתי זו הכתובת המיידית שאליה הוא צריך לפנות.

marik

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום יקירתי, קודם כל - כל הכבוד על ההרתמות לעזור לו. זה מבורך, אבל אני לא חושב שאת יכולה לעשות משהו בעניין, וזה כי אין לך שליטה על משהו בחיים. אין לך בית משלך, אלא זה הבית של ההורים שלך. אין לך כסף. אין לך כוח לשנות דברים. מה שכן, אני אוכל להפנות אתכם למקומות הנכונים, שלהם כן יש את כל אלה, ויוכלו לעזור לו גם מקצועית. בן כמה הוא? האם הוא דתי או חילוני? מה בדיוק קרה עם המשפחה שלו? העיפו אותו מהבית או שרק מתעלמים וכועסים עליו? הוא עובד? יש לו בן זוג? יש לו אחים ואחיות מבוגרים ממנו שאולי יוכלו לעזור לו? הוא לומד? תעני לי על כל השאלות האלה, ותדייקי כי זה נורא חשוב. ומשם נמשיך....

bios

New member
שלום דניאל!

כל הכבוד על הדאגה לידיד שלך! בתל אביב יש את בית דרור, שמיועד לבני נוער במצב שלו. השאלה אם מקום שהוא לא בירושלים בכלל רלוונטי אליו. בירושלים את יכולה לפנות לבית הפתוח, המרכז של הקהילה בעיר, ולהתייעץ איתם. בהצלחה!

בבית הפתוח יש מדריכים מצויינים שיוכלו לעזור

מתקשרים לטלפון 6250502 - 02, שלוחה 3. אפשר פשוט תלכו ביחד לקבוצת הנוער ביום שלישי בשעה 19:30 או לערב הפתוח ביום רביעי בשעה 17:00 הבית הפתוח החליף לאחרונה כתובת לרחוב הסורג 2 (צמוד לפינת רח' יפו-שלומציון)

למעלה