היי לכולם

~מעיין~

New member
הקטע הוא..

שכולנו לפחות רובנו פה אריות וגם עם תאריכים צמודים.. איזה יופייייי

GALI02

New member
ניקווללי

איזה קטע! מה גם את אריה? וגם מעיין. אולי במקום מפגש נארגן יומהולדת באוגוסט לכל הפורום?
גילי

ניקולי

New member
אני חושבת שכבר...

אמרתי את זה לא?? אמרתי שבמקום מפגש נארגן ימי הולדת באוגוסט..אבל גילי עשיתי חישוב.. למרות שישנה כאן היסחפות טוטאלית לגבי אוגוסט עדיין לא כולם יגיעו כי לא כולם נולדו באוגוסט.. את מבינה.. וזה לא יפה לכן נשאיר את המפגש ב 23052002 וכך כולם יהיו.... מה את אומרת???

ניקולי

New member
תראה.. רונן..

זהו זה העיניין לקח קצת זמן למצוא אותך... 12 שנה בערך.... דרך אגב מה עיקב אותך???

ronen1981

New member
אני דוכא חשבתי שכמעט 21 שנה :)

לגבי מה עיקב אותי תשמעי אחותי הגדולה נדחפה בטור ואני כעסתי ועשיתי חרם U KNOW ריב בין אחים :).

ronen1981

New member
אני דוכא חשבתי שכמעט 21 שנה :)

לגבי מה עיקב אותי תשמעי אחותי הגדולה נדחפה בטור ואני כעסתי ועשיתי חרם U KNOW ריב בין אחים :).

*rinat*

New member
ניקולוש מה המצב???

גם אני מזדהה איתך כי אין משהוא שאני אוהבת יותר מאשר את
החמימה ואת ה-
היפייפיה.... (אני מרגישה ביאליק
) שחושבים על זה ....זה משהעו שצריך לבדוק (אני מתכוונת על מי שנולד בקיץ וכו´...) טוב זהו אין לי יותר מה לקשקש אבל די משעמם לי טוב אני יסיים וימסור לך שתהני עד כמה שתוחלי בקיץ הזה ותעשי חיים!!!

ניקולי

New member
רינת תודה

כן, אני יודעת..זה קשה אבל אני אופטימית.. אפילו היום כתבתי מכתב כ"כ יפה לפרופסור כי הוא לא זוכר שבפעם הקודמת כשהייתי עם הילד הוא אמר לי בגלל שזה תורשתי לא יעשו לו אמריי, והפעם הזאת הגרוש שלי הלך איתו.. כנראה הרופא לא שייך או לא זכר.. הזכרתי לו בכמה מילים. מקווה לתשובה חיובית.. בקשר לקיץ, אני ילדית אוגוסט כפי שכבר בטח הספקת לקרוא ואני מאוד אוהבת את הקיץ חולה על הקיץ לכן כולם קוראים לי ילדת

ליאור 30

New member
ניקוליייייייייייייייי

מה נשמע????????? אני בעד מפגש בל"ג בעומר אבל מי עוד בא נוווווווו תגלי לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה