היי לכולם!!

Lali L

New member
היי לכולם!!

שלום כולם! הסתובבתי באלבומים שבפורום פה וראיתי תמונות של סיימון ופולה... אז רציתי לדעת אם הם היו זוג ואם לא אז למה התמונות?
תמיד ניסיתי להתעדכן במועמדים בתוכנית (מאז העונה הראשונה) אבל דווקא על הצוות תמיד פחות ידעתי.... ועכשיו אחרי שאני עוקבת אחרי העונה הזאת פתאום מעניין אותי דברים עליהם... כמו למשל העניין עם התמונות וגם מה בעצם כל אחד מהשופטים עושה (חוץ מלשפוט באיידול
) במקור? תודה לכל תשובה...

otollo

New member
../images/Emo174.gifסיימון ופולה לא זוג ../images/Emo3.gif

ובקשר לתפקידים שלהם- פולה הייתה זמרת מצליחה בשנות ה-80, סיימון הוא "מגלה כשרונות" בחברת התקליטים הענקית BMG והוא החתים כמה מהלהקות הכי מוכרות כמו ווסטלייף, ורנדי הוא מפיק תקליטים.

Miss Naughty

New member
שאלה בקשר לרוקסטאר!!!!

מי היו השופטים שם ומה הם עושים בחיים? טנקס.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רוקטסאר

בעונה הראשונה חברי להקת INXS שאיבדו את הזמר שלהם וחיפשו סולן/ית חדשים ללהקה ובעונה ה-2 טומי לי ג'ונס,גילבי קלארק [גאנס אן] וג'ייסון זה נו..
[מטאליקה] חברי להקות רוק שונות שהתאחדו ללהקה חדשה-Supernova וחיפשו סולן/ית

shoko79

New member
../images/Emo207.gif מחפש ביצועים מומלצים של לאקישה ...../images/Emo13.gif

היי לאקישה פשוט נתנה הופעה מצויינת עם "This Aw'nt A Love Song" אתמול,ומכיוון שאני לא עקבתי ממש אחרי התוכנית , רציתי לבקש המלצות מחבריי הפורום לשירים הכי הכי טובים של לאקישה במהלך העונה .... באיזה עוד הופעות היא "הפגיזה " ככה כמו אתמול
.???? תודה רבה מראש
!!!!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כולם ימליצו לך על

And I Am Telling You Im Not Going אני אישית אחרי פעמיים כבר לא יכול לשמוע את ההופעה הזאת.היא גורמת לי לחרדות. ההופעות היחידות המדהימות שלה לדעתי הן: God Bless The Child Stormy Wheater

רסקול

New member
GOD BLESS THE CHILD

אגב, שמעתי את דפנה ארמוני מבצעת את השיר - לקישה צריכה ללמוד מדפנה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif באמת?../images/Emo2.gif

יש מצב לשמיעה או משו איכשהוא?

רסקול

New member
זה היה בהופעה חיה

ואתה יודע, הקול של דפנה איננו כפי שהיה, ובכל זאת.. הכל נדחף בפנים. אגב, דיקציה מופלאה, אתה שומע ומבין כל מילה, די נדיר, אגב.

למעלה