היי לכולם

היי לכולם

מקווה שחגגתם ונהנתם ביום העצמאות .מה אספר לכם כבר שבועים שאני מתראה עם הילדה שלי ומה שמפחיד אותי זה שהילדה התנהגה כאילו לא התראנו יום הוא שבוע ובדיעבד לא ראיתי אותה מזה כ-7 חודשים האם זו התנהגות נורמלית הוא שאני צריך להיזהר בהמשך מהתגובות שלה הוא מהמסרים שהיא תשמע מאמא שלה .שהיא מתריסה בי לבטל את הדיון על המשמורת של הילדה מפני שאין לי שום סיכוי לקבל אותה אז אמרתי לה מה הבעיה אין סיכוי אז ממה את חוששת עונה לי לאאאא בשביל לחסוך לי ולך את הטירחה כי אתה יודע מראש ששום שופט לא יתן לך מה אתם חושבים וכיצד אני צריך לנהוג .געגעתי

היי ../images/Emo140.gif

לא כ"כ הצלחתי להבין אותך , לא ראית את הילדה שבעה חודשים ועכשיו במשך שבוע ראית אותה יום יום והיא מתנהדת כאילו לא היה ריחוק בכלל בינכם ? ילדים מתרגלים למצבים מהר מאוד . איך הקשר בינכם היא שמחה לראות אותך ?היא מאושרת ?

m i c h a l i

New member
המשך בדרכך...

לעולם אל תאמר לעולם לא... אנשים רבים הוכיחו בעבר שכאשר אומרים להם "אין סיכוי" הם מתעלים על עצמם ומגיעים להישגים ולתוצאות. אל תתן לה להפחיד אותך כי אתה יודע עמוק בלב שלא משנה מה תהיה התוצאה, אתה תדע שעשית כל מה שאתה יכול כדי להשיג משמורת על בתך. בקשר לילדה, זה טבעי. לדעתי בכך שהיא מתנהגת כאילו לא התראיתם שבוע היא מדחיקה את הזמן הארוך שלא נפגשתם. ומבחינתה היא מתייחסת לזה כאילו עבר רק יום או שבוע ולא מספר חודשים. כמובן שכדאי לשוחח איתה (גם על הרגשות שלה) ולנסות לדבר על כך מבלי להשמיץ את ההורה השני.

למעלה