הם שווים את זה
O o DaNiEl o New member 20/4/07 #22 כ"כ כיף לך ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo99.gif
O o DaNiEl o New member 20/4/07 #26 מסתומרת להעביר לנו מתנות? ../images/Emo12.gif הלוואי עליי איזה חרא, בשוק לא מוכרים פוסטרים
S simsimit New member 20/4/07 #25 גם לי יש את שניהם../images/Emo192.gif קניתי אותם מתומר. היו עוד פוסטרים אבל קנו את כולם, היה פוסטר ממש יפה שמישהי מהפורום קנתה אותו..
גם לי יש את שניהם../images/Emo192.gif קניתי אותם מתומר. היו עוד פוסטרים אבל קנו את כולם, היה פוסטר ממש יפה שמישהי מהפורום קנתה אותו..
K KNS New member 21/4/07 #34 אולי זה? חברה קנתה לי מחו"ל. האמת שהוא הכי יפה לדעתי! (אגב, אני ציירתי את הלוגו של פוב והקיר שלי לא נראה ככה יותר ,חוץ מהפוסטר הגדול, ועוד כמה פוסטרים שהיו שם חח)
אולי זה? חברה קנתה לי מחו"ל. האמת שהוא הכי יפה לדעתי! (אגב, אני ציירתי את הלוגו של פוב והקיר שלי לא נראה ככה יותר ,חוץ מהפוסטר הגדול, ועוד כמה פוסטרים שהיו שם חח)
N noname20000000 New member 22/4/07 #36 :O השרשרת הזאת כל כך הולכת להיות מתנת יום ההולדת הכי טובה בעולם! (אפילו שיש עוד זמן עד סוף מאי).