היי לכולם [:

simsimit

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

אמ..את חדשה או משהו? קצת פרטים נוספים לא יזיקו

אני אכן חדשה

היי. מה קורה כולם? קוראים לי מאיה, אני בכיתה י' ואני ממזכרת בתיה (מקום נידח ליד רחובות). אני שרופה של פול אאוט בוי, ולמרות שכולם מתים על פיט, אני דווקא מתה על פטריק. לא בגלל שהוא הסולן, הוא פשוט כל כך, אבל כל כך חמוד. אני אשמח להתכתב עם שרופים נוספים כמוני, בעיקר בגיל שלי וגם קצת מעל [:

shaharyy

New member
היי ונצל"ש =)

עכשיו פיטר ופטריק היו בTRL ושמו שם את טנקס פור דה ממוריז..... עכשיו בטוח ישימו ת'קליפ כי זה היה פירטס לוק!!! זה בטח יכנס למצעד של TRL... פיטר היה שם (בTRL) כזהההההההההההה חמווווווווודדדד!!!!!!

simsimit

New member
נצל"ש זה..../images/Emo192.gif

ניצול שרשור, במקום לפתוח הודעה חדשה את מנצל"שת להודעה פתוחה.

mili2828

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

הייייייי מה ק'ורה? אז אתמול הייתי בתל אביב היה כיף (שופינג!!) הייתי בדיזינגוף סנטר וקניתי מלאאאאאא דברים של FOB חח אולי תחשבו שאני לא קשורה אבל אני סתם רוצה לשתף אותכם......... קניתי שני פוסטרים ------> אחד מהם בדגם של התמונה (חח לר רציתי רק פוסטר אחד) שרשרת שלהם--> 60 שקל והדיסק הקודם שלהם----> במבצע 40 ש"ח ב"דיסק סנטר" ועוד הרבה דברים אחרים........... ************תהיה שחר ברוכה על המידע ב"דיזינגוף סנטר"****************** =)

simsimit

New member
גם אני קניתי את הפוסטר הזה../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

ויש לי עוד פוסטר שלהם. איפה קנית את השרשרת? איזו שרשרת?! ואת הדיסק אני לא צריכה..
תתחדשי

mili2828

New member
תודה אז השרשרת

קניתי ב"תומר" 60 שקל *התמונה קצת מטושטשת כי זה מהפלאפון שלי תודה!!! =)

o DaNiEl o

New member
כמה שאלות../images/Emo79.gif

כמה עלה כל פוסטר ואיפה?
ואיפה הדיסרק סנטר? בדיזינגוף סנטר? אה ויש מצב לתמונה של הכל?
ואיזו שרשרת? עם הסמל?

simsimit

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

אני קניתי את הפוסטרים שלי בתומר ב-45 ש"ח לאחד. ואת השרשרת היא שמה תגובה מעלייך.

mili2828

New member
תשובות לשאלות

כל פוסטר עלה לי 45שקל ו"הדיסק סנטר" כן בדיזינגוף סנטר---> משמה הדיסק והשרשת כן עם הסמל התמונות בהמשך

למעלה