היי לכולם! :)

דרקולה90

New member
היי לכולם! :)

יש לי כמה דברים להגיד לכם: 1. קניתי את ההופעה live at knebworth !!!!!!! 2. חג שמח לכולם 3. לא רוצה להשוויץ אבל...יום שלישי יש לי יום הולדת!!!!!! אז, חג שמח לכולם, ממני באהבה נגה

Dana Mi

New member
היי!

1. קנית בארץ?? איפה???????? 2. חג שמח גם לך! 3. אני אומר לך כבר עכשיו מזל טוב.. אבל אני בטוחה שהפורום יצארגן ונאמר לך גם ביום שלישי!!!

דרקולה90

New member
היי לך דנה!

קניתי בדיזי סנטר...זה בטח יהיה ממש מגניב, ההורים יוצאים היום בערב אז אני אראה את זה

Dana Mi

New member
וואו! תהני!!

נגה, תקשיבי לי, זאת אחת ההופעות הכי טובות בעולם.. יש שם קטע שהוא מדגיש כמה אנשים יש ועושים סריקה על כל הקהל ואת פשוט לא מאמינה שהגיעו כל כך הרבה אנשים!! ו-HOT FUDGE זאת אחת ההופעות הטובות!! אני יודעת שאני מכורה להופעה הזאת קשות..

Berliner star

New member
איי דנה דנה..../images/Emo6.gif

כן! היא קנתה את זה בארץ!! תגידי לי!! באיזה חורים את מחפשת?!
יש את זה בקניון רחובות, יש את זה בקניון רוטשילד בראשון, יש את זה לפעמים בעזריאלי... יותר קל למצוא את זה מאשר את האלבום הופעה! (לפעמים..:pD) את רוצה שגם את זה אני אשיג לך..?
אבל אם אני קונה לך את שניהם תדעי שזה יכול להגיע ל.. 180 שקל.. כי האלבום בטאוור עולה 70 וההופעה בטאוור עולה 100 או 110.. (אבל ניראה.. אולי אני אשיג לך את האלבום במחיר יותר זול..) תודיעי לי בדיוק מה, למה ואיך את רוצה כל דבר!

Dana Mi

New member
לא נראה לי שאני צריכה את הדיוידי

כי גם ההופעה של נבוורת' הגיעה אליי למחשב בנסיבות מסתוריות
והייתי בעזריאלי!! ואמנם היה שם טייק ד'את, אבל לא היה רובי דאממיט!! וכנראה שחיפה היא די פריפריה.. כי אין פה כלום! (ויש שיטענו שאני גרה בפרברים של חיפה, ולא בחיפה עצמה.. תלוי איך מסתכלים על זה).. נראה לי שאני צריכה לבוא לעשות סיבוב במרכז שוב.. ואולי בדרך לגלח ממך את פור דה רקורד (את לא מבינה איך עשית לי חשק לראות את הראיון האישי שלך רובי!!) איי הצפון, הצפון - מלחמות? כן! דיסקים? לא!

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

בקשר לפור דה רקורד.. אם את רוצה.. אני יכולה לשלוח לך.. אני רק צריכה (מזה צריכה.. רוצה!
) לראות שוב את הראיון של רובי.. אני פשוט יושבת ונקרעת מצחוק..
כמובן בקטעים המצחיקים.. יש שם קטעים עצובים..(את יודעת.. הסמים וכל זה) אבל הרוב הגדול מצחיק, מצחיק מאוד.
אז.. אם לא יהייה בקרוב מפגש פורום כלשהו אני אוכל איך שהוא לשלוח לך.. (אולי אני אעשה לך כבר משלוח יחד עם הדיסק
)

Berliner star

New member
הלו הלו../images/Emo9.gif

1. מזל טוב על ההופעה! פשוט הופעה מעולה! אני לא יכולה להפסיק לראות אותה! תהני! 2. חג שמח גם לך
3. לי זה ידוע..

למעלה