היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

הייתי רוצה ליכתוב על החיים של חברה שלי: קוראים לה דרייה והיא מראשון לציון. אני מכירה אותה מאז גיל קטן תמיד היינו משחקות יחד בגן וזה... ואחר כך כל אחד עברר דירה, היא למרכז ואני לצפון. אבל הקשר לא נאבד והינו מיתקשרות אחת לשניה ולפעמים באות לביקור. אייני זוכרת מתי אבל גילו אצל אבא החורג שלה סרטן ראות או דם, איינני זוכרת בפרוש, היא גם לא מעלה את הנושא הזה, הבן אדם לא רוצה להירפא! הוא לא מוכן ללכת לבדיקות ולא מוכן להחלים, מה הוא עושה?! מעשן גרס! כן, ליד אימה של החברה שלי ליד החברה שלי וליד הבת שלו שהיא בת 4 שנים!!, אני מבינה אותו שקשה לו עכשיו והוא עובר תקופה קשה, ומי יודע אולי בוקר אחד הוא לא יתעורר, מה שאני לא מבינה בו זה למה הוא לא רוצה להירפא ומי יודע אולי הוא יצא מיזה ויהייה בריא , נו בסדר אז הבן אדם לא רוצה להירפא רוצה למות איך שהגורל קבע לו אבל למה להישתמש בסמים ולהחמיר את המצב?! אויי, אני בזמן האחרון פששוט מתייאשת מאנשים! אני חייבת גם לציין, אני זוכרת אותו,את אבייה, כאדם גבוהה שרירי שמח , עכשיו כשאני ראיתי אותו, הוא פשוט מפחיד! עם כל הכבוד!! מה שנכון זה לא רק בגלל המחלה אלא בגלל הסמים, אה ועוד משהו, הוא כבר עבר לחומרים כבדים יותר, לקוקאין... מה שאני מנסה להגיד זה, שח´ברה צעירים אל תיתמקדו בנקודה אחת שחיים פעם אחת! נכון שחיים פעם אחת בגלל זה אתה צריך לחשוב פעמיים לפני שאתה לוקח ת´סם הזה ואל תנסו להיות מגניבים, ומקובלים לחברה, כי סם זה לא קטע מגניב, זה קטע מסריח! עד לפעם הבאה....(זה אומר שאחזור..!)

KittnPaws

New member
גראס

אני לא יאמר שגראס לא מוביל לסמים קשים למרות שאני אישית חושבת שהקביעה הזאת מטופשת אבל אני אגיד לך למה אני חושבת שהוא משתמש בגראס. גראס כבר מזה שנים ניתן באופן חוקי לחולים סופניים, לחולי סרטן, אפילו לחולי גלאוקומה, מחלה שגורמת בסופו של דבר עיוורון (גראס משמש כגורם מחליש ואפילו מרפא גלאוקומה) ואני אומר לך למה, גראס משמש כמשכך כאבים, ואחד מהטובים שבהם כי בעוד מחלק מהכימיקלים הנמצאים בשוק כמשככי כאבים חוקיים שניתנים לחולים הרבה מהם ממכרים והרסניים. לגראס אין השפעות התמכרותיות, ההשפעה שלו זאת של הרפיית שרירים מרגיעה את החולה ומשככת כאביו. בארץ אין חוקיות לגראס כשמשכך כאבים, אבל מובן לי מאוד למה הוא עושה את זה. בקשר לכך שהוא עושה את זה ליד ילדה בת ארבע, גראס נראה כמו כל סיגריה אחרת ולא צריך להכנס להיסטריה הילדה תחשוב שאבא עושה משהו רע רק מההיסטריה שתהיה סביבו כל פעם שהוא ידליק סיגריה כזאת ולאו דווקא מהסיגריה. אני רק יכולה לקוות שיום אחד לחולים כמוהו בין אם הם רוצים להירפא או מעדיפים למות בארץ הזאת יינתן גראס באופן חוקי כדי שהם יוכלו כמו כל כך הרבה מהם מסביב לעולם, ואפילו גם בארה"ב עם מלחמתה המאוד קשה בסמים, לפחות להרגיש קצת פחות כאבים בדרך להירפאות או לכל מקום אחר. החלמה מהירה.

אני מסכימה

איתך שהילדה בת ארבע לא מבינה מה הוא מעשן, אבל מה עם הלדה השנייה? זאת שבת 15 הוא גם מעשן לידה, והם מגדלים עלה של גרס בבית. אני לא יודעת עם ציינתי את זה, חברתי הטובה,זאת שבת 15, גם התחילה להישתמש בגרס, לא מיזמן היא באה אלי עם כופסת גפרורים ובתוכה היה גרס ואני כמובן זרקתי את זה בלי שהיא תידע. ניסיתי להסביר לה שגרס הוא דבר מגעיל והוא לא יעזור לך בשום דבר, אולי ירומם לך ת´מצב רוח לכמה שעות אבל לא לכול החיים, והיא כמו תמיד לא מקשיבה לי. קשה לי מאוד ליראות את חברתי פוגעת בעצמה, ואתם יודעים מה הסיבה שלה לעישון? אבא החורג שלה. עד לפעם הבאה.................

Sexy me

New member
אממ... תראי,

לפי מה שהבנתי - חולי סרטן מעשנים גראס כי: * המחלה מורידה להם את התאבון - ולכן הם בכלל לא אוכלים, הגראס מעלה להם את התאבון! * הם סובלים מכאבים נורא חזקים והגראס משכך את הכאבים האלה. --=רופאים ממליצים להם על מריחואנה!=-- בכל אופן, אני לא חושבת שאבא שלה עושה את זה כי הוא חושב שככה הוא יהיה "מאגניב" או "קול" ובשביל להיות מקובל... ..::טיש::..

tiger

New member
הלואוו...הבנאדם הולך למות ,מה זה

משנה כבר מה הוא מעשן? אם תישאלו אותי למות סחי זו בטח לא חוויה גדולה... ואם הרופאים כבר ממליצים לחולי סרטן (וסופניים אחרים) לעשן גרס ורושמים להם בעצמם את המורפיום וההרואין (דיאמורפין) מי אנחנו שנישבור להם את המילה? אז אם הבנאדם מחליט שהוא עושה גם קוקאין ליפני הילדות או לא ליפני הילדות לדעתי זה כבר ממש לא יכול לעניין אותו פחות.שיתמודדו.הוא הולך למות ומה צריך לעניין אותו עוד בדיוק<? היה לי חבר שמת מסרטן מהיר ואכזרי וכואב וליפני הסוף הוא לא ניפרד מהבנג של הקוקאין...מה לעשות,כן הוא היה מכור,כן הוא ניגמל,כן הוא היה שנים נקי ליפני שגילו אצלו את הסרטן אבל מאותו רגע שגילו אצלו את המחלה הוא לא הפסיק להישתמש ואת רוב הסמים הוא קיבל בכלל במירשם.אני חושב שחולים וגוססים אנחנו האחרונים שיכולים לישפוט.שיעשו מה בא להם איך שבא להם כמה שבא להם...לא ככה?

למעלה