היי לכולם

itamar242

New member
היי לכולם

היי לכולם. וואללה, כל הכבוד, אני לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מתעסקים בעניין הזה, כל הכבוד, ישר כוח. ונעבור ללהציג את עצמי, קודם כל, אני איתמר, והגעתי לעולם המטורף הזה אחרי שעשיתי קורס באולפני voicebank, מאחורי יש תפקיד בסדרה "משטרת האגדות", שהייתה בערוץ הילדים, עשיתי שם את הדמות של קלוד ,הצפרדע המטורפת, מאז עשיתי כמה דברים קטנים ועכשיו אני מנסה לחזור לדבב, בינתיים ללא הצלחה, אבל אם מישהו יודע על דברים חדשים הוא מוזמן לפנות אלי. תודה. איתמר

Hawkgirl

New member
קודם כל ברוך הבא! D:סופסוף יש לנו פ

קורס בוויס בנק(VOICE BANK). ואתה זה שעושה את קלוד?! XD גאד, לא כואב לך הגרון מהקול הזה?? ובן כמה אתה? יש לך קול מאוד מאוד טוב(בכלל כל הקולות שהיו במשטרת האגדות היו קולות מאוד טובים וחדשים, לפחות רובם), כך שתמשיך לנסות לדבב גם בסדרות אחרות! ונעים להכיר, אני רותם, בת 18 אחרי קורס דיבוב באולפני נ.ל.ס, עם בעיית דיקציה מדכאת, ומעריצת אנימה/מנגה מושבעת D:

Hawkgirl

New member
הא? מה נסגר עם התגובה שלי X_X

בהקשר לכותרת, זה אמור להיות: קודם כל ברוך הבא! D: סופסוף יש לנו פה מישהו שהיה ב....(ומפה ממשיכה התגובה)

miaBaby

New member
וולקאם! ונעים מאוד...

מקווה שתמצא פה מענה לכל צרכי הדיבוב שלך :) באמת יש פה הרבה ילדים מגניבים שיודעים הרבה ועוזרים אחד לשני. אז נעים מאוד להכיר אותך, ומגניב שיש פה נציג שיספר לנו קצת על VOICE BANK. אני מיה, דיבבתי בכמה אולפנים תקופה ועכשיו אני בהפסקת לימודים בלוס אנג'לס. ומה עוד אפשר להגיד... פשוט... תהנה

Bar391

New member
היי^_____^ ברוך הבא XP

אני בר, בת 15....עברתי קורס דיבוב בנלס...ועכשיו אני מדבבת שני תפקידים, אחד להופ ואחד לערוץ הילדים....

Eyal 1 2 3

New member
היי:)

אני אייל בן 12 וחצי.. עוד חצי שנה אני עושה קורס בנלס=)) ברוך-הבא!
בן כמה אתה??

אוקיקי

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif

אני אורי, בת 13. מקווה לעשות קורס דיבוב בעתיד... ואני נוסעת עוד חמישה ימים ל-4.5 חודשים במזרח הרחוק.

OrlyNL

New member
:-O ככה בשקט את

משחילה לנו את המידע הזה?? לאן את נוסעת בדיוק? ומה את הולכת לעשות שם?? ושתהיה לך נסיעה טובה

אוקיקי

New member
הממ

אני בטוחה שהזכרתי את זה פעם פה, אבל בשביל פורום זה לא מספיק חח אז ככה: תאילנד נפאל סין ויאטנם שוב תאילנד ואז שבוע בגרמניה ושבוע באנגליה. מה אני הולכת לעשות שם? לטייל בעיקרון. טיול משפחתי שתוכנן שנים רבות
תודה!
*עוד 4 ימים*

Hawkgirl

New member
מהההההה?!?!?

מה יש לך לעשות 4.5 חודשים במזרח הרחוק?!?!?(מקווה בשבילך שגם יפן כלולה שם, הוהוהוהוהוהוהו) ומה עם הלימודים? X_X

אוקיקי

New member
יפן לא כלולה

ההורים אמרו שיקר שם. עם הלימודים נסתדר. אני בכיתה ח' ככה שזה לא בגרויות ראו משהו בסיגנון. אני לוקחת ספרי מתמטיקה ואבא שלי ילמד אותי (הוא מבין בזה חח)
...

Hawkgirl

New member
אכן יפן מדינה מאוד יקרה ;-;

ומה זה משנה איזה כיתה את ;-; הקטע של בית ספר זה לא רק הלימודים, אלא גם החברים ;-; ומה יעזור לך מתמטיקה שמה? XD ובתאכלס, כמה ב-א-מ-ת תלמדי בחופשה? מלבד זה, לומדים קצת יותר מרק מתמטיקה בבית ספר #&%$^*%$ ניחא, נו יאללה לא משנה, שיהיה לך הכי כיף שאפשר D:

אוקיקי

New member
היית אומרת חברים...

מה לעשות? אני אתכתב איתם באיימיל ומסנג'ר, וזה טיול, לא שאני עוברת לגור שם או משהו. נתקשר עד כמה שאפשר. מה יעזור לי מתמטיקה שמה? לא אמרתי שזה יעזור לי שם, אבל מתמטיקה זה מסתמך על מה שלמדת קודם אז אני אצטרך לדעת לשנה הבאה את החומר שהיה השנה(וחוץ מזה אני מפסידה לימודים פחות משלושה חודשים). בחופשה? אני אלמד המון! לא פרונטאלית, אלא על תרבויות אחרות, אנגלית (ואולי גם קצת שפות אחרות), הישרדות(
) ודברים כאלה. נכון שלומדים יותר ממתמטיקה בבי"ס אבל זה פחות מסתמך על חומר קודם, וזה לא יפריע לשנת הלימודים הבאה. תודה

מאיוש33

New member
כיפפ לךך!! ../images/Emo8.gif

ואני ממש בטוחה שהזכרת את זה מתישהוא ואז רותם (??...) אמרה לך: " למה את נוסעת לויאטנם?, הדבר היחיד שאני יודעת עליה זה שפרצה שם מלחמה" ואת ענית לה ש: "זה יותר בשביל ההורים"

אוקיקי

New member
כן

זכרתי את זה.
נ.ב. סליחה שאני כותבת פחות בפורום בזמן האחרון, יש המון מה לעשות ומעט זמן (3 ימים)!

וואו, אוקיקי!

תיהני! שיהיה לך המון המון כיף :) אל תשכחי לנסות להתחבר לפורום מכל מיני מקומות שתבקרי בהם (במידה ויהיו לך זמן ואפשרות לכך) - אנחנו נשמח לחוויות :)

למעלה