היי לכולם...

• פותח הנושא oo10
  • פורסם בתאריך

oo10

New member
היי לכולם...

לק'ו בקשרררר להודעה שמתחת : אתם מדברים על אנשים כאילו הם היו בובות בלי רגשות.. זה לא יפה..!! עוד דבר..מישו בבקשה מוכן להסביר לי מה היה אתמול?? ניסיתי להבין משירשורים פה למטה ולא הבנתי כ"כ..גם לא חיכיתי לשעה 2 זה הזוי שההוט האלה העבירו אותה משעה 1 ל2... אפשר לקבל תפרטים? -מה קרה עם כל אחת אתמול בפרק? -האם הפסיקו תעונה הראשונה שזה אומר שכל הבנות הנוכחיות יעזבו? אני רוצה את כל הפרטים המלוכלכים..חיחיחי..מה יהיה מעכשיו..???????

Nadav נדב

New member
הנה סיכומון

טוואנדה הופיעה עם השיר שלה, איאנלה אמרה לה שהיא מסיימת. הגיעו אליה משפחה וחברים ועשו מסיבה בבית הסטארטינג אובר. המסיבה נקטעה ולקחו את סאמר והבנות לוועדת ביקורת....הבנות הטיחו בה כל מני קשקושים של "הקשרים שלך עם ההפקה מפריעים לצמיחה שלנו ידה ידה ידה" וסאמר אמרה שהיא תשמח להגיב - וכך הסתיים הפרק...

oo10

New member
ת'נקס =]

לק'ו אבל אם כך מדוע רשום בלינק של הטי וי מתחילות מחדש -3 ..???????? חחח הזוייי

oo10

New member
לא ידעתי שעונה שלימה

לק'ו זה איזה 20 פרקים??????? לעומת איזה 250 של העונה הראשונה.. מה קרה להם חחח..אני שמחה שהם ראו את תוצאות השינויים הדרסטיים של העונה 2... " עונה" ...

oo10

New member
זה ש..

לק'ו =] שבנאדם צריך ישועה מאוד..אב במקום שכותבים בס"ד [בסעיתא דשמיא/בעזרת השם] רושמים - לק'ו=לישעותך קיוותי השם =] ככה הרב סיפר... היינו בכל מקום שהולך וכותב מצפה לישועת השם... =]

למעלה