תציין מה בדיוק אתה מחפש באוטו, כמה שטח, כמה ק``מ אתה נוסע, מה הדרישות שלך מהאוטו.. ואז יהיה יותר קל להמליץ.. ציינת שני רכבים שונים אחד מהשני יחסית, אם זה בגודל שלהם, זה בנזין וזה סולר וכ``ו.. אז..
רכשתי גאלופר ארוך לפני חודש. לגבי ויטארה אני יודע מחברי הפורום שזה אוטו מאוד מומלץ. לכן אני מעדיף לחכות שהם יענו, אני מתכוון בכללי לכפיר, דנבר, ומיקי. לכן אני בנתיים לא אכתוב כלום עד ויטארה. לגבי גאלופר.. השוק שלו לא כ``כ חזק. הוא מעט כבד בפתיחה, הוא מפנק, מאוד נוח. חלקים ממש זולים (לפני כן היה לי מגנום) בנתיים אני מאוד מרוצה ממנו. ועוד שאלה כמה אתה מתכוון לרדת לשטח
שמע מר בחור... בכל מקרה הויטרה יהיה לך יותר זול לאחזקה לאומת הגאלופר..... השאלה מה הצורך שלך? שבילים כל ג'יפ יכול לטייל אפילו עם פרייבט אפשר אם נזהרים ועוברים במקומות הנכונים... השאלה אם רק שבילים אתה רוצה? מה התקציב שלך? אני מבין שבאיזור ה50 בערך(?) והעיקרון בויטרה הוא שעם כל הרצון הטוב של האוטו לקחת עוד שני נוסעים מאחורה, אי אפשר אלא אם כן הם ילדים קטנים. קח בחשבון שאם יש לך חוץ מהנוסע ליד עוד נוסע מתוכנן אז זה לא ילך באוטו הזה. חוץ מזה הויטרה יש לו עבירות מצוינת רכב אמין מאוד וזול לאחזקה. לא מפנק בכביש אבל מפצה על זה בעבירות בשטח.