היי לכולם!

star 17

New member
היי לכולם!

אומנם אני חדשה כאן אבל אני קוראת את כל מה שאתם כותבים כאן בפורום פשוט אף פעם לא היה לי כל כך כוח להגיב... אז ככה.. דבר ראשון אני ממש ממש חולה על הסדרה הזאתי!! אף פעם לא הייתי רואה טלנובלות.. ואת זאתי ראיתי מהפרק הראשון כדי לצחוק על הסדרה, עד שהתמכרתי... כן כן אני מודה... אני רואה את הפרקים בערב בצהריים ובימי שישי.. בכל אופן.. זה מה שאני חושבת על הכלל... : מאיה הזאתי ממש זבל!!! איך שהיא גנבה את גידי מכלנית..!! מסכנה כלנית!! ואני מצדיקה אותה על כל הקטע הזה של הקנאה שלה.. הנה עובדה שגידי באמת בגד בה בסוף!! חוץ מהקטע הזה מאיה ממש בסדר .. אבל איך היא יכלה לעשות את זה??? מצידי שגידי וכלנית יחזרו להיות ביחד!! אבל שכלנית תפגע בו... כן זה יהיה טוב.. בקשר לדורון ורונה.. רונה קצת שלוחית כזאתי... אבל לדעתי התפקיד מתאים לה בכל זאת.. כי היא נראת אדם טוב כזה... קצת טאווילה מידי אבל לא נורא.. אתם יודעים שהיא התחרתה עם סנדי בר על התפקיד??? והיא גנבה אותו ממנה?? וד.א חברה של גידי, האמיתית, זאת שמשחקת את המכוערת במשפחה וחצי, אז היא התחרתה עם כלנית על התפקיד וכלנית זכתה כמובן, כי חברה של גידי מכוערת.. גלית.. לפני כל הקטע הזה עם עמרם דווקא די אהבתי אותה, אבל תחשבו מה יונתן עשה לה, גם בגד בה, גם התייחס אלייה כמו זבל, היא סך הכל מחזירה לו, טוב היא די מקצינה אבל זה בגלל עמרם שמשפיע עלייה יותר מידי!!! ועוד הוא יעזוב אותה המנייאק... לדעתי היא הייתה צריכה לעשות לעמרם את הכוויה.... אלכס ממש אידיוט!! איך הוא משכנע את דורון להישאר עם סמדר ולבגוד ברונה.. איזה טיפש!!! ורדה דווקא חמודה כזאתי.. ספיר.. חח... גאד מאיפה מצאו אותה?! והראש שלה קטן מידי יחסית לגוף.. שמתם לב?????? אבל לא נורא צריך גם את הדמות הסתומה בסדרה... מיכאל ואתי... יאאאאאאאאקקק רואים איך אתי נגעלת כשהיא מתנשקת איתו!! כנ"ל גם אצל גלית ועמרם.. איזה גועל!! איך רואים שהיא נגעלת!!!! ומסכנים מה עשיתם לגלית- מגיע לה שהיא מתנשקת עם עמרם?! אנשים זאת רק תוכנית זה לא באמת קורה!!! ו.. שחכתי מישהו\י? זה ממש מגעיל מצד אתי שהיא ככה נוטשת את מיכאל, אם כבר היא לא הייתה צריכה להיכנס לזה מההתחלה!!!! ושלומית לפעמים קצת מעצבנת אותי.. נו ונגיד שיונתן באמת היה מרביץ לה.. אז היא ממש מגעילה כלפי גלית, היא לא יכולה להיות כל כך בטוחה שהוא לא מרביץ לה היא מעצבנת.. ויונתן מסכן .. לא מגיע לו כל זה .. וזהו זה מה שיש לי להגיד על הכל!!! אני בתהליך גמילה מלקרוא את האינפו של התוכנית לפני שהיא מתחילה...

casperit

New member
וולקאם! טוב נלך דבר דבר...

מאיה לא זבל, היא אוהבת את גידי הוא אוהב אותה, אבל כלנית באמת מסכנה ואני גם מבינה את הקנאה שלה מעוד סיבה- אם לי היה חבר כזה חתיך הייתי שומרת עליו:) כלנית זו דמות שאני ממש אוהבת... דורון ורונה סתם... אפרת מכוערת ואני לא אומרת את זה בגלל שאני מקנאה בה קשות אלא בגלל שהיא באמת מכוערת... נו טוב ליהודה חשוב "היופי הפנימי"... איזה מזל שיסמין זכתבה בתפקיד של כלנית, היא ממש מתוקה. אבל גלית מגזימה, נכון שהוא בגד בה אבל עדין זה לא מצדיק תלונה במשטרה הם שמו אותופעם אחת בכלא אולי ישימו שוב! חוץ מזה אמנם היא בגדה עם עמרם אחרי שהוא בגד בה עם סמדר אבל היא עדין בגדה בו.. היא רעה...וטיפשה...העמרם הזה, הוא פשוט בעעעעעעע! אלכס דפוק אבל בקרוב הוא ישלים עם יונתן (הרגע הכי טוב בסדרה), אז אני סולחת לו. איכ, הם באמת מתנשקים בסדרה, כי אפשר כאילו שיראה כאילו מתנשקים אבל שלא באמת כאילו אתם מבינים... כאילו:) וול טוב אני לא יכולה בלי לקרוא תקצירים... יעל

Rickmania

New member
בעע

:)
יעל

casperit

New member
תכתבי מי את

בת כמה, מאיפה, מי את אוהבת, מה את שונאת... יעל

שונרא2000

New member
הנה מה אני חושבת:

דבר ראשון אני לגמרי בדיוק כמוך בקשר לאיך התחלתי לראות את הסידרה. דבר שני: כלנית: מעצבנת אותי!!!!!!!!!!!!!! גידי לא היה עוזב אותה בשביל מאיה גם אם הוא היה דלוק עליה אם כלנית לא הייתה כל הזמן מכניסה לו לראש שהם נראים כאילו הם מאוהבים אחד בשני והייתה לוחצת אותו, הוא גם לא היה מסתכל על אחרות אם היא לא הייתה מעצבנת ורכושנית כ"כ! ספיר: פוסטמה קטנה, איזה קטעים איתה ועם רונה..... חחח!!! אבל לא יפה מה שיותם עשה לה... יותם: נראה פצצות!!!!!!! הוא, גידי ואלי מרקו הכי שווים בסידרה!!!! אבל הוא קצת... איך לומר?.... חרמן בטירוף!! כל מה שיש לו בראש זה סקס
ולא אכפת לו לנצל את ספיר ולא אכפת לו שכלנית מנצלת אותו כדי להוציא לגידוש את העיניים... רונה: חמודה עם יציאות שלא מאמינים מאיפה זה בא לה פתאום... היא נראית הביישנית החמודה הזאת ואז פתאום היא חוטפת שיגעון והלכת לצווח על דורון שהוא לא מספיק עם מאיה או צוחקת על ספיר ככה (נשפכתי מצחוק) והמשפט הידוע שלה "עשינו סקס!" תפס אצלי עד היום... חחח.... אחלה גבר זאתי. נשמה טובה ופסיכית!!!!!!! נראה לי שדווקא היא בסוף תיקח מסור חשמלי ותנסר את כולם.... יש לה את זה. סמדז (סמדר): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריכה להגיד? דבר ראשון זה ברור לכולם שהיא כלבה, זונה, פוסטמה, תככנית, שטן ועוד ועוד............ אבל דברים כאלו עושים אותה חמודה! אני שונאת אותה בדם אבל לפעמים אני מסתכל עליה ואני חושבת "יווווווו!!!!! איזו חמודה!!!" בקיצור! סמדר! אחת הדמויות הכי חשובות ובכל זאת הכי מפריעות בסידרה. אי אפשר איתה ואי אפשר בלעדיה! יונתן: שנאתי אותו בהתחלה אני חייבת להגיד... היום אני מרחמת עליו, הוא צודק! הצדק איתו!! בהצלחה בחיים ומי ייתן וחייך עם אתי יהיו מאושרים כי מגיע לך!!!! אתם ממש זוג משמיים אתי: בסדר זאתי, מבינה עיניין אבל מה הבעיה שלה?? יש לה משהו לא בסדר במוח... יש הפרעה נפשית כזאת לא זוכרת איך קוראים לזה... היא אוהבת זקנים. זה מגעיל!!!!!! לא פלא שרונה לא דיברה איתה אח"כ אני הייתי מקיאה..... איזה קטע יפה היה כשהיא דיברה פעם ראשונה עם יונתן במשרד, מי היה מאמין שאלו יהיו ביחד?? הם מתאימים וזוג כזה יפה! ישר כוח! מיכאל: משוגע!!!!!!!!!!!!!!!!! פסיכי על כל הראש!!!!!! איך הוא צווח ושובר דברים..... הוא גם נורא דואג לילדים שלו ובצדק, ואני גם מבינה את גידי (טוב, זה לא חדש) גם אני הייתי מתה מפחד אם הוא היה יודע שהסתבכתי עם אלי מרקו.... הבנאדם היה מוציא סכין ואומר "הבן שלי???? עם אלי מרקו??????? אלי לא הרג אותך, אני אהרוג אותך בעצמי!!!!!!!" אבל הוא בנאדם טוב..... רק מנצל קטינות... ראו למעלה סעיף "אתי" עמרם: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... גלית: איכס! איכס! זונה מכשפה מרשעת שטן פוסטמה!!! שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך!!!!!!!! אלכס: לא רק שאתה שחקן גרוע אתה גם לא משהו בנאדם, זה הכל. ורדה: גבר! יד ימינה של סמדז! ראש על הכתפיים, מצילה את השפיות של חצי מאנשי הסידרה. (חוץ משל גלית כי זה כבר אבוד) שלומית: פולניה, דואגת. אבל תככנית פחד!!! לפעמים היא יותר גרועה מסמדר!!!!! מאיה: גם תככנית, כמה שהיא בסדר, היא תככנית, אח"כ שלא תתפלא למה רונה לא מספרת לה דברים אם אח"כ היא הולכת נגיד לאבא שלה ואומרת לו "אני יודעת ששכבת עם רונה"... כמו שלומית זאתי אלי מרקו: גבררררררר!! ערסוואת בטירוף, לו ולגידי לפי דעתי יש איזה קטע ביניהם...... ה\אלי כל הזמן "מחבק" אותו מאחורה.. חחחחח.. סתם, אבל אלי סבבה!!! ערס כמו שערס באמת!! גידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שאומרים (save the best 4 last...) גידוש: אין דברים רעים!!! גידי מושלם!!!!!! הוא גם חתיך, גם יפה, גם מתוק!!!!! מתה עלייך גידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון נשיקות נשיקות נשיקות........ טוב, אני ארגע.. ותוריד את החולצה, כן? חסר לך שלא!!!!!!!! יווווווווו...... איזו הודעה ענקית כתבתי..... פששששששש...... אז זהו, ברוכה הבאה לפורום

נוני 17

New member
ברוכה הבאה!

אני חושבת שאת לא צודקת מאיה היא חמודה מאוד, וכלנית היא המעצבנת היא משחקת אותה צופנית וסנובית. וכל השאר את צודקת, וגידי הוא חמוד. אבל שכחת דבר אחד מה עם סמד?????????????????.

נופרוש

New member
היא צודקת

כלנית ממש מגעילה
מאיה ממש חמודה
וגידי כזה ממי
נופר

nicky girl

New member
שאלה

יש לי שאלה מה לעזאזל יונתן מצא בגלית שהוא התחתן איתה היא בטח סיממה אותו או שהוא היה שיכור היא מעצבנת והרייטינג של התוכנית ירד לאפס בשניה שהראו את עמרם בלי חוןלצה או בלי בגדים הוא מגעיל ומעצבן ואני עדיין ברעיון שצריך לעשות לאלכס ניתוח פלסטי... איזה חמודים ידי ומאיה טוב אז ביי בנתיים יערה

נוני 17

New member
התשובה שלי היא!

אני חושבת שהיא סיממה אותו א והיה שיכור. ובקשר לעמרם חחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי.

star 17

New member
כן אז ככה....

באמת לא הזכרתי את סמדר... היא ממש קורעת אותי עם כל הקטע שרגע אחד היא נחמדה למיה ורגע אחד היא מכשפה..!! היא ממש כלבה.. ז"א הדמות שלה... היא לא יפה.. היא גם לא מכוערת אתם סתם מקצינים היא נראת טוב, ז"א מטופחת.. משקיעה בעצמה.. אני בטוחה שבלי כל המייקאפ והאיפור היא נראית ממש רגיל.. אולי אפילו פחות.. היא בסדר.. אבל היא משחקת ממש טוב לדעתי!! מה עוד... גלית נראת ממש טוב... וגם היא משחקת טוב.. המשחק של ספיר פשוט עלוב טוב אבל מיותר לציין.... וזהו

adelina

New member
שכחת את סמדר...

היי לכולם גם אני חדשה כאן...ואני כל הזמן נכנסת לאתר וקוראת את כל מה שאתם כותבים...זה מעניין טוב-סמדר- אני ממש אוהבת אותה!!! אני אוהבת את סגנון הדיבור שלה והכל!!! מאיה- חמודה אבל אני שונאת שהיא כל הזמן מנסה לעזור לכולם...הכל בזכות הכסף והמשפחה...מעצבן לפעמים... אבל בקשר לגידי היא בסדר גמור כי בסך הכל היא אוהבת אותו וההחלטה היא רק שלו...אם שניהם אוהבים אחד את השני ואם הוא מעדיף את מאיה על פני כלנית אז למה לא? רונה- ממש חמודה אבל היא קצת יותר מדי טובה כזאת... גלית-מעצבנת מאוד...טוב, יונתן בגד בה והיא החזירה לו אבל הוא בכל זאת בעלה, שתרחם עליו! עמרם- מגעיל ביותר!!!!! קודם רונה ואחר כך גלית?! מגעיל...! אלכס- נחמד, קצת דומה לצב.. שלומית- נחמדה מאוד...! אתי ומיכאל- הם חמודים ביחד אבל כשזה מגיע לנשיקות זה מגעיל!!! לדעתי אתי יותר חמודה עם יונתן!

shirakl

New member
ברוכה הבאה! ועכשיו לתגובה...

מאיה ממש לא מגעילה! כמו שגידי אומר - היא ממי! היא רצתה אותו והד=שיגה אותו! היא לא חייבת כלום לכלנית, אם כבר מישהו חייב לה, זה גידי! ואם הוא לא מרגיש חייב לה אז זאת לא אהבה אמיתי וטוב שהם נפרדו! גלית - שתלך לעזאזל - ליונתן לא מגיע מה שהיא עושה לו! הוא מוכן להתגרש וגם מבין את הכעס שלה עליו! הוא גם לא רוצה לקחת ממנה את הילדים! רק שלא תתלונן עליו ותאשים אותו בפשעים שהוא לא עשה! אלוהים, היא הכניסה אותו לכלא! תסכימי איתי ששום דבר לא מצדיק צעד קיצוני כזה! מגיע לה שהיא נתקעה עם עמרם הדוחה! אתי - היא לא נכנסה לקשר עם מיכאל בידיעה ברורה שהיא טנטוש אותו בשלב זה או אחר! היא היתה צריכה לצפות את זה ובאמת לא להיכנס לקשר איתו, אבל היא היתה תמימה מדי! שלומית באמת מעצבנת... היא מתערבת בדברים שהיא לא צריכה להתערב בהם! גם אתי עושה את אותו דבר... אבל בקשר לגלית - אני מצדיקה את שלומית ומעריכה אותה! הורים באמת צריכים לתמוך בילדים שלהם ללא סיג! בם גם צריכים להגן עליו ולעזור לו להתרחק מכל מי שמנסה להרע לו! אני ממש שמחה שעכשיו סוף סוף אלכס ויונתן ישלימו וליונתן יתחיל להיות טוב! מגיע לו סוף סוף יחס הוגן!

למעלה