היי לכולם...

היי לכולם...

אני צופה קבועה של צבע החטא ורק נהנת מכל פרק ופרק ונורא מרוגזת על ויוה שלא מביא סדרות ברזילאיות משובחות ורק מקסיקניות וגם לא ארגנטינאיות פשוט חבל...

Tristana

New member
היי ../images/Emo15.gif

"ויוה" ממש התדרדרו בשנים האחרונות... היו צריכים באמת להשקיע יותר בסדרות איכות מברזיל מאשר בכל הזבל הארגנטינאי והקולומביאני שהם כל כך אוהבים. בכלל, מאז שהסתיים השידור החוזר של "רובי", אני לא מתקרבת לערוץ. בכלל, שמתי לב שהדבר היחיד שאני רואה בטלויזיה בזמן האחרון זה "סלבריטי" וחדשות של השעה שמונה... :)

Agustina

New member
עכשיו התחיל מההתחלה נשים מאוהבות...

לא ראיתי את השידור הקודם, לכן התחלתי לראות את זה ואני דווקא נהנית. גם "רובי" הייתה אחת הסדרות המוצלחות יותר. הסדרות שראיתי בויוה לאחרונה עד שנגמרו היו: רובי, על החיים ועל המוות ומאצ'ו (אחת הטובות שראיתי!). הסדרות שאני צופה בהן כיום בויוה ובויוה פלטינה הן: ים של סודות, הזר, מכשפות (למרות שעד עכשיו זה לא משהו, אבל בעיקר בגלל צוות השחקנים של מאצ1ו), נשים מאוהבות וכואב הלב (באמת בגלל השחקנית הראשית, ששיחקה גם ברובי). כמובן שצפיתי בעבר גם בסדרות של כריס מורנה: קטנטנות, המורדים, פינת אור ופלורסיינטה (עד אמצע העונה השנייה, כשהם כבר התחילו יותר מדי לחזור על עצמם). צפיתי בעבר גם ב "להתאהב" שהיה בערוץ 10. בכלל, חבל שאין פורום שבו אפשר לשוחח גם על הסדרות המשודרות בויוה.

2005Roni

New member
../images/Emo26.gif

ולא היה סיכוי שלא תהני מנשים מאוהבות. טלנובלה מדהימה! ואני כל כך התגעגעתי לדמויות האלה!
סלטי כל כך חמודה!
ברור שיש פורום שאפשר לשוחח על הטלנובלות מויוה....
פורום טלנובלות - מדברים שם בעיקר על טלנובות מויוה... אולי פעם בהרבה זמן מזכירים טלנובלה מערוץ אחר, כמו צבע החטא

2005Roni

New member
../images/Emo45.gif

לפחות הביאו את נשים מאוהבות, רק חבל שזה שידור חוזר
אבל בכל זאת עדיף את זה במקום עוד טלנובלה ארגנטיאית כי נשים מאוהבות היא סדרה פשוט מדהימה

למעלה