היי לכולם...

Bassיסט

New member
היי לכולם...

וואו המון זמן שלא כתבתי פה... משהו כמו שנה בערך... טוב בכל אופן למי שלא מכיר אני רון אוטוטו בן 22. הייתי בקשר כמעט שנה ושבוע שעבר הכל נגמר... היתה לנו נפילת מתח שבסופה היא החליטה לסיים עם זה! (אני לא מתבייש בקטעים האלה של "מי נפרד ממי" כי זה מה יש זה לא מוריד מהערך של אף אחד!) בכל אופן היא התקשרה אליי במוצ"ש האחרון ואמרה שהיא רוצה שניפגש... שאלתי אותה למה? והיא אמרה שהיא רוצה להחזיר לי כמה דברים ששיכים לי וחוץ מזה היא רוצה שנדבר. אמרתי לה שבסדר וניפגשנו לפני יומיים. כשניפגשנו לא יכולתי הייתי שבור! פשוט ישבתי שם.. והיא הייתה כל כך מתוקה! פתחתי את השיחה עם שתי שאלות: א. אם היא עדיין אוהבת אותי? וב. אם היא סגורה על ההחלטה שלה? היא מיד אמרה שהיא אוהבת אותי ושהיא לא הפסיקה. אבל על התשובה השניה היא לא ענתה לי. היא חששה לענות. אז פתחתי ואמרתי לה שאני אוהב אותה ושלא הפסקתי לאהוב אותה ושכל השבוע האחרון היא לא יצאה לי מהראש. הסברתי לה שבמשך השבועיים האחרונים הבנתי הרבה דברים שבהם הייתי צריך לשנות ולהשתנות. היא הבינה אותי אבל היא אומרת שאי אפשר להשתנות בשבועיים. אמרתי לה שזה לא דברים שאני צריך לעבוד עליהם זה פשוט החלטות שהייתי צריך להחליט ולהגיע עם עצמי להחלטה של מה שאני רוצה לעשות בקשר למריבות או הוויכוחים שהיו לנו לאחרונה. היא הבינה אותי והמשכנו לדבר... היא לא יכלה להוריד ממני את הידיים היא כל הזמן חיבקה אותי וליטפה אותי במשך כל השיחה... היא בכתה המון ואפילו אני קצת בכיתי כי היה לי קשה מאוד! בסופו של דבר היא חיבקה אותי ואמרה לי שטוב לה איתי אבל היא צריכה עוד איזה שבוע לחשוב ורק אז להחזיר לי תשובה אם לפתוח דף חדש או לא. היא אמרה לי שהיא אפילו לא סיפרה להורים שלה על זה שניפרדנו משום שהיא ידעה שנחזור (רק היא לא יודעת מתי בדיוק) והיא לא רצתה לשחק עם ההורים שלה במשחק כזה שניפרדנו ובסוף לא. השיחה הסתיימה בזה שהיא רוצה שבוע לחשוב אבל האווירה הייתה אוהבת וחמה כאילו שלא ניפרדנו לעולם! לפני שניפגשתי איתה לדבר, התייעצתי עם ידידה משותפת האם להגיד לחברה שלי את כל מה שאני מרגיש או לשבת ולשתוק ולסיים עם זה. הידידה שלי אמרה לי שאני חייב להגיד לחברה שלי מה אני באמת מרגיש כלפיה ומה חשבתי במשך הזמן הזה שהיינו פרודים. שמעתי לעצתה. יום אחרי זה דיברתי עם הידידה שלי והיא אמרה לי שחברה שלי דיברה איתה והיא שאלה אותה למה ידידה שלי תמכה בי להגיד לה את מה שאני מרגיש? ז"א היא כעסה עליה שהידידה שלי אמרה לי להגיד לחברה שלי את הרגשות האמיתיים שלי... אז מה הולך כאן? האם להבין מזה שחברה שלי לא רוצה שהרגשות יהוו חלק מההחלטה שלה? האם חברה שלי רצתה לסיים האותו יום את הקשר ובגלל ששיתפתי אותה ברגשות שלי היא לא ידעה מה לעשות? האם להבין מזה שחברה שלי לא רוצה לחזור?! למרות שהיא אמרה לי שטוב לה איתי ושהיא אוהבת אותי ושהיא יודעת שאנחנו נחזור אבל היא לא יודעת מתי ובשבסוף סגרנו על שבוע מחשבה... אני נורא מבולבל... אני עכשיו בתוך השבוע מחשבה הזה שלה ואני שבור ולא יודע מה לחשוב ומה לעשות. אתמול דיברתי עם חברה שלי בטלפון. היא הייתה עם ידידים שלה חברים וחברות והם ראו סרט... שאלתי את חברה שלי אם היא מעוניינת שבמשך השבוע הזה אנחנו נדבר או שמא היא רוצה שבוע שקט לעצמה. היא ענתה לי בקול נורא מרוחק... מלא צחוק מהחברים שלה: "איך שבא לך" וזהו! אמרתי לה "טוב" והיא מיהרה לסיים ב- "ביי". שלחתי לה הודעה ארוכה מאוד... על זה שאני לא מתכוון להציק לה השבוע ושאני רוצה שהיא תחשוב ושאני מכבד אותה על כך מאוד... כתבתי לה כם שאני אוהב אותה מאוד ושאני מצפה שהיא תעשה את ההחלטה הנכונה שלה כדי שנהיה שנינו יחד כמו שהיא אמרה לי אז כשדיברנו. כתבתי לה שאני יודע שביחד נוכל להתגבר על דברים כמו שהתגברנו עד עכשיו במשך כל ה10 חודשים יחד. לא יודע... לא יודע... לא יודע... לא יודע מה לחשוב. לא יודע מה להרגיש. לא יודע מה לעשות! אוף! נ.ב. למי שקרא הכל מצטער שזה יצא ארוך זה לא היה אמור להיות כזה בתיכנון פשוט כשזה יוצא מהלב לא בדיוק שמים לב לאורך... אז סליחה מראש.

אוף,קשה../images/Emo10.gif

לא חושבת שיש מה לעשות, פרט ללחכות-פשוט כי ככה החלטתם ביניכם. ובמקום להתנדנד אחורה וקדימה להשתדל לא ליצור איתה קשר, כי זה עוד מקור לפרשנויות. הפרשנויות לא יועילו לך, הרי בסופו של דבר אף אחד לא נמצא בתוך הראש שלה חוץ ממנה...וזה רק מקור לעוד כאב ובילבול. תעביר את השבוע הזה הכי טוב שאתה יכול, תהיה עסוק, תבקש עזרה מהחברים כדי שיקפידו להיות סביבך... מאחלת לך שתהיה מאושר,ולא משנה מה תהיה תשובתה

Bassיסט

New member
תודה רבה...

אבל העניין הוא שהיא מראה לי ההיפך ממה שהיא הראתה לי כשהייתי אצלה...

טוב לראותך פה, בחורצ'יק ../images/Emo24.gif

מה הכוונה במראה ההיפך ממה שהראתה כשנפגשתם- במה זה מתבטא? מקווה שיסתדר בשבילך
.

Bassיסט

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

הכוונה היא כשניפגשנו היא נתנה לי הרגשה שהיא יודעת שנחזור השאלה היא מתי.. ושזה לא יקרה הרבה זמן. היא גם אמרה לי את זה במפורש... אבל כשדיברתי איתה בטלפון היא הייתה נורא קרה וחוץ מזה שהיא הרי כעסה על ידידה שלנו שתמכה בי לגלות לחברה שלי את הרגשות שלי בפגישה... אז זה מראה אצלי בדיוק ההיפך... היא כניראה רצתה לסיים את העניין באותה פגישה ורק בגלל שידידה שלנו יעצה לי כן להגיד לה את מה שאני מרגיש אז חברה שלי התחילה להתבלבל או לא להתבלבל (אני כבר לא יודע) ולהגיד לי את מה שהיא אמרה בפגישה שהיא רוצה טיפה זמן לחשוב אבל שהיא רוצה שנחזור השאלה היא מתי ועוד כמה זמן...

תגובה

אין רע בלהגיד מה אתה מרגיש ולהתבטא, אבל אם אוהבים כדאי להשתדל להשאר בקשר. אם זקוקים לזמן הפסקה, אפשר לקחת אותו, אבל גם בו לנסות לשמור על קשר רחוק. אולי יתאים קשר מסוג שונה, עשו מה שאתם מרגישים.

Bassיסט

New member
אוף קשה לי...

אני לא מצליח להעסיק את עצמי בדברים אחרים... בעבר הייתי בורח למוסיקה אבל עכשיו אפילו את זה אני לא מסוגל... אני שונא את כל ההפסקות מחשבה האלה זה לא עושה לי טוב! האם עצם זה שאנשים מבקשים הפסקה בקשר זה מראה על אהבה לא אמיתית או שמא הרגש שלהם לא חזק כמו שהיה פעם? אם כן האם בכלל כדאי לחזור לזה?

אי אפשר להכליל.

אני מבינה את הרצון שלך לעשות סדר בבילבול בעזרת מציאת "חוקים וכללים", אבל זה לא ממש מציאותי...ביקשת עזרה של חברים קרובים בלהעביר את הזמן

Bassיסט

New member
כן יש לי חברים...

ויש לי גם חזרות אבל זה אפקטיבי לאותו זמן לא לתווח ארוך... זה לא שאחרי החזרות או הבילוי אני מרגיש מרומם יותר זה אפקטיבי רק לאותו הרגע

תבקש מהחברים להשאר איתך עד לשעות

המאוחרות. ברור שזה לא פתרון ל24 שעות,אבל כל שעה שאתה לא לבד היא שעה קלה יותר בקטעים האלה. אתה צריך להעביר מספר ימים כאלה או להודיע לה כבר עכשיו שאתה לא מעוניין בתשובה ואז להתחיל בתהליך הריפוי העצמי שלך.

Bassיסט

New member
אז את בעצם אומרת...

שהתשובה שלה גם אם היא תהיה חיובית היא לא רלוונטית...

לא, זה לא מה שאני אומרת.

מה שאני אומרת זה שזו אחת הברירות שלך. אם אתה לא מסוגל לעמוד במספר ימים כאלה,ואני בהחלט יכולה להבין שאתה לא יכול לעמוד בזה (ואישית לא הייתי מעמידה את עצמי בנקודה הזו) אז תשובתה לא רלוונטית.

Bassיסט

New member
דבר ראשון איך זה שיש לך 2 כינויים?

דבר שני... אם אני בעצם אומר לה שאני לא מעוניין להמתין לתשובה שלה אז אי אוליי מפסיד תשובה חיובית...

יש לי הרבה יותר משני כינויים.

אז זו השאלה. האם אתה בעצם "מפסיד". אני לא אמרתי לך שזה מה שאתה צריך לעשות. רק אמרתי שאם אתה לא מסוגל להתמודד עם הציפיה אז איזה ברירה עוד יש לך?

צומיש

New member
היי...

בתור אחד שחיכתי קרוב לחודשיים עד שחבר שלי החליט שננסה ונחזור וכן זה קשה האי ודאות.. דבר ראשון תתנחם שזה רק שבוע וזה עובר הרבה יותר קשה שמדובר בחודשים ושאין מושג אם כן או שלא... אני דובקת בזה שצריך להאמין בטוב וככה זה יקרה, אבל אם לא אז כנראה שזה לא כי אם תקרא למעלה בהודעה שלי גם אחרי שחזרנו לא הכל זר של שושנים ולמרות שאנחנו רק שבוע... לומר מה יושב על הלב תמיד אבל בטקט, ולגבי שיוני בני אדם משתנים שהם מרגישים בזה צורך גם לי החבר שלי לא האמין מה לא השתנתי 23 שנה והנה השתנתי בחודשים. אני ממש מבינה לליבך באמת תנסה להעסיק את עצמך כמה שאפשר ובאמת לתת לה את הזמן שהיא צריכה כי כנראה היא באמת צריכה לפחות אצלי ה"ניתוק" זה מה שהראה לו מה הוא באמת רוצה, אוליש היא תבין שאתה לא שם היא תיזכר בך. תנסה לצאת עם חברים לדבר עם ידידות והכי טוב כבר יום חמישי ז"א עבר עוד יום אני עשיתי טבלת ייאוש אבל השבוע יעבור לך בטיל ואז תראה מה יהיה.. המון בהצלחה ושוב מבינה לליבך

Bassיסט

New member
היי שוב...

חשבתי על זה הרבה ואני מגיע לפעמים לנקודות שבהם אני אומר... אוליי עדיף לי להתקשר אליה עכשיו ולסיים את זה לפני התשובה שלה... הרי זה דיי פוגע שפעמיים היא נתנה לי לחכות לה שבוע ובעוד שהיא נהנית לה עם החברים אני יושב בבית שבור... זה לא יחס של מישהי שאוהבת אותך ממש! חשבתי להתקשר אליה ולסיים את הקשר למרות שממש כואב יהיה לי לעשות את זה.. להגיד לה: "תשמעי חשבתי השבוע והגעתי למסקנה שעצם זה שאמרת שאת רוצה להיות איתי אבל זה לא הפריע לך בשיט להיות עם חברים שלך וליהנות ולא לענות לי להודעות (מה שבחיים לא קרה) ולהשאיר אותי שבור בבית.. חשבתי שאוליי כדאי שנסיים את זה פה יפה ונמשיך הלאה יותר נכון אני ימשיך הלאה כי זה לא היה ניראה לי כאילו זה הזיז לך כל המצב... לא מגיע לי ולכל אחד אחר היחס הזה שקיבלתי בשבוע האחרון! שיהיה לך המון בהצלחה! אני אוהב אותך המון אבל זה מן הסתם יעבור לי כמו שעבר לך..." מה אתם אומרים?

צומיש

New member
כמה עוד נשאר../images/Emo35.gif

ותוכל לחיות עם התחושה שאולי הרסת את זה
אצלי אז היה קצת שונה כי אני זאת שניסיתי לצאת והוא נשאר בבית אבל מכורח הנסיבות אבל תשמע הכל תלוי בגישה... ובטיב הקשר שלכם...

Bassיסט

New member
השאלה היא...

אם באמת זה יהיה דף נקי? או שזה בזבוז זמן כמו כוסות רוח למת?! הרי כמה שרשורים מלמאטה (או למעלה) דיברו על "הפסקה והאם זה רלוונטי לקשר?" או משהו כזה...

ronit ronit

New member
אל תחתוך ותהיה סבלני

אל תצפה ממישהי שרצתה שתשתנה , שתאמין לך ישר שהשתנית אז מה אם אמרת שהשתנית? תן לה את הזמן שלה בקשר לבילוי עם החברים שלה : אולי זו הדרך שלה להתמודד עם הכאב היא חכמה , היא מבלה ומנסה להשכיח את הכאב תוך כדי בילוי עם חברים כך תעשה גם אתה אני בטוחה שבלילה, כשהיא לבד והמחשבות מציפות אותה, אתה עולה לה במחשבות תהיה סבלן , אם אתה אוהב -תרפה לכמה זמן תבכה אם כואב לך, תבכה עד שתרגיש מרוקן מכל הכאב תניח לה ונסה להירגע היא ביקשה זמן-תכבד את הבקשה אל תחתוך, תראה לה שאתה שם אבל אל תעשה זו בדרך מוחצנת אל תתקשר בא לך לדבר ? תתקשר אליי תירגע הזמן עושה את שלו , אני מבטיחה

למעלה