היי לכולם

Calabasa

New member
היי לכולם

מה קורה? טוב אני חייבת לכם הסבר כולל התנצלות על ההעלמות הפתאומית שלי. אז ככה. אני כרגע עוברת תקופה מאד קשה, הייתי במצב נפשי מאד קשה שלא יכולתי להתייחס לאף אחד בחיי. עקב מידע שקיבלתי מאחי הביולוגי, החלטתי ללכת לפתוח תיק אימוץ. לא רציתי לעשות זאת עד עכשיו כי כמובן שזה כרוך בהרבה כוחות נפשיים בכדיי לספוג כל מה שכתוב בתיק אם זה לטוב או לרע. כל השנים חייתי במצב כזה שאת עיקר סיפור האימוץ שלי אני כבר יודעת. ורק עליי לחיות בתקוה שיום יבוא ונתאחד כל האחים.אולם בתיק האימוץ של אחי רשומים פרטים שלא ידעתי עליהם וזה דחף אותי לפתוח את תיק האימוץ שלי על מנת שאוכל לסגור מעגל. כשפתחתי את תיק האימוץ גיליתי לתדהמתי שמספר האחים, שמותהם, ושנות לידתם שונים ממה שרשום בתיק של אחי. שאלתי ברשות איך יכול להיות דבר כזה, והתשובה שקיבלתי הייתה:"לא יודעת". אז מה קורה פה בעצם? כמה אחים אנחנו, כמה לידות עברה אימי? האם כל הלידות דווחו לרשות?איך יכול להיות 9 אחים אצלי ורק 7 אחים אצלו? ברשות אמרו לי שבעבר זה היה ידני ללא מחשב. יכול להיות שהאם לא דיווחה. לכל אח יש עוס' משלו ולא היה אז קישור תיקים כמו שיש ברווחה. יצאתי נסערת. לא יודעת מה לעשות. חיה בחוסר מודעיות כמה אחים יש לי. אני גמורה. לא ישנה בלילות, השאלות רצות לי זו אחר זו כאילו אני סופרת כבשים לפני שינה. זה מאד קשה כשהידיים שלך כבולות ואת לא יכולה לעשות כלום. לא יכולה לגשת לבד ולדרוש מידע כי החוק לא מאשר זאת. הכל חסוי. לא נשארה לי ברירה אלא לפנות לסיוע משפטי, שיוכלו הם על ידי עורך דין לחקור את כל האמת לגביי המשפחה בשלמותה. אם אהיה זכאית יוכלו לעזור. אבל רבים הכינו אותי לכ שהתשובה שלהם תהיה שאין פה פגיע רצינית בנפש, ושישאר פה חור שחור. אני לא אוכל לחיות במחשבה שלעולם לא אדע. אני יודעת שלא אתייאש. אמשיך במסע הארוך הזה של חיפוש השורשים שלי. אני מבטיחה לעדכן את כולכם על חדשות. תודה מיוחדת לך חיה 1 ומלכת העולמות על התמיכה.לכל השאר המון תודה על הזמן שהקדשתם לקריאה של המגילה הזאת.

היי קלבסה../images/Emo24.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת, אבל את יודעת שאנחנו תמיד פה בשבילך, גם לשמוע את הטוב וגם לשמוע את הרע. אני יכולה להבין עד כמה קשה לך לחיות בחוסר המודעות הזו, מקווה ומאמינה שתצליחי לחבר את כל הקצוות. מחזקת את ידייך ושולחת

Calabasa

New member
תודה כמו שבאתי

אתם נותנים לי הרגשה טובה, שיש מקום שבו אני יכולה לשפוך את ליבי בפני אנשים כה טובים ותומכים.

Calabasa

New member
ועוד משהו חשוב כמו שבאתי

אני מקוה שהכל בסדר עם הילדה. אני מאחלת רפואה שלמה.

תודה קלבסה../images/Emo13.gif

הילדה ב"ה מרגישה טוב והיא כבר יצאה לבי"ס... ואנחנו שמחים להיות כאן בשבילך תמיד

Calabasa

New member
תודה כמו שבאתי

אני שמחה לשמוע. רק בריאות. עכשיו אני כותבת מכתב לסיוע משפטי, אני מקוה שיענו לי בחיוב ואקבל את העזרה שאני זקוקה לה.

אוףףףףףףףףףףףףףףף אני מחפשת

מילים לאמר לך, מילים שיעודדו, שיעשו לך טוב... מילים של תמיכה... ואני לא מוצאת אותם. ואני כל כך מצרה על כך, כי כאן בפורום הקטן הזה במקום שהכל רחוק כל כך מהעין, נוצרו אצלי רגשות כלפי כמה וכמה אנשים... אנשים שהייתי רוצה להיות איתם שם כשטוב להם אבל במיוחד כשרע להם... להיות שם להושיט יד כדי שלא יפלו להיות שם לתת כתף או חיבוק גדול... ובך יקירתי אני מאמינה, אני יודעת שגם אם יחלפו רגעים קשים יותר או פחות את תמצאי לבסוף את כל האמת, תקשרי קצוות פרומים והעיקר את, את תהיה זו שתאחד את כל המישפחה שוב יחדיו. ודעי לך דבר אחד יקירתי... אני נימצאת בשבילך כאן ושם ובכל מקום שתירצי ותזדקקי לי

Calabasa

New member
תודה מלכת העולמות

את מקסימה. וחוץ מזה למה אוווווף? הנה מצאת את המילים, אלו היו המילים הכי יפות ששמעתי, כל כל מרגיע. אני בטוחה שאת פה בשבילי וזה מאד מרגש, בזכותכם אני לא מתייאשת וממשיכה עם המון תקוות. תראי, דברים קורים לא רק כשמצפים להם, אלא כאשר אנו מתחילים לרצות שיקרו. חפץ שהוא בעל ערך עבורינו, בכונתינו לשמור אותו לעצמינו, אבל לאחר שחשבנו כמה בעל ערך הוא אנו נותנים אותו למישהו אחר. כמה שהיה בעל ערך, הרגש המושקע בו תמיד ישאר.

../images/Emo24.gif קלבסה ..

יש רגעים בחיים שאת לא מבינה מהיכן הם באים, לחיות בספק ובחוסר ידיעה זה נורא ומבלבל..המלחמה האין סופית בראש..מוציאה מהדעת.. אני שולחת לך חיבוק אוהב..על כל אומץ ליבך..מי יתן ופנייך יהיו מוארות בשמחה , שיגיע כבר היום בוא תנשמי לרווחה ותגידי עשיתי את זה.. אוהבת אותך חיה.

Calabasa

New member
חיה 1 המקסימה

נכון. זה מאד קשה לחיות כך, ביחוד שאת צריכה יחד עם זה לחיות חיי משפחה רגילים. אני משתדלת מאד שמסע זה לא יפגע כלל בבני משפחתי. רבים הם האנשים ששואלים אותי למה את מחפשת צרות? למה כל הבלגן? למה חשוב לך לדעת, כשיש לך כזאת משפחה נפלאה. ואני עונה שאני לא מחפשת צרות, אני מחפשת את המשפחה שלי, דם מדמי, תגידו לי אתם מה יותר חשוב ממשפחה?.

למעלה