היי לכולם!

kobeba1

New member
היי לכולם!

אוקיי אז אני דיי חדשה פה וממש התלהבתי מהפורום הזה. אז קצת עלי: קוראים לי שקד ואני גרה במצפה רמון (כו,כן איפה שאביתר היה גר בעברו) רק השנה גיליתי באמת מי זה אביתר .הייתי בהופעה שלו פה במצפה בהאנגר אדמה סתם כי עד שיש פה משו אז כדאי לנצל את זה וממש ממש אהבתי את המוסיקה שלו ומאז אני הולכת להופעות (למרות המרחק!) ואני לא מפסיקה לשמוע אותו. ואני לא מפסיקה להצטער על זה שהוא היה גר לידי ובכלל לא ידעתי מי הוא.
בייי בייי ויום מצויין

virgin mary

New member
היית בהאנגר אדמה!

מגניב לך! ובכלל מגניב לו להופיע שם! עברתי ליד הבית שלך פעמיים השבוע :) (הלוך וחזור מאשראם במדבר=שיטים)

שמולקע

New member
גם אני גר במצפה רמון!

ואבא שלי זה ניר בן גל המנהל של האנגר אדמה.... אביתר הופיע כמה פעמים בהאנגר ואני מקווה שהוא יבוא להופיע שוב!!!

bזוהר

New member
אבא שלך זה ניר בן גל????????????

omg!!! :) אני תלמידה במגמת תיאטרון של "בליך" ועשינו השנה את הטיול מגמה בהאנגר אדמה והוא העביר לנו כמה סדנאות!:) גם אחותי הייתה במגמה והטיול שלה היה שם והוא בטח זוכר אותה כי אבא שלנו הופיע בהאנגר, אבל הוא לא ידע שאני אחותה... וואי.. תמסור לו ד"ש למרות שהוא בטח לא זוכר אותי.. איזה מגניב!:) ראיתי גם את אחים שלך.. אלישע נכון? ויש לך אחות קטנה עם שיער קצוץ כזה נכון? היא ממש יפה!!!

זה לא אבא משותף ../images/Emo6.gif

לאבא של זוהר קוראים אהוד ואני כמעט בטוחה שגם שלומי דיבר עליו..
לא?

bזוהר

New member
אנחנו לא אחים

הוא סתם כתב "אבא", הוא מכיר אותו.. קוראים לו אהוד.. תגיד לאבא שלך שלפני כמה שנים ילדה בשם אילה ממגמת תיאטרון בבליך עברה אצלו סדנאות עם המגמה ומסרה לו ד"ש מאבא שלה, ואני הייתי בפעם האחרונה שהמגמה באה. אם הוא לא ידע מי זו תגיד שבסדנה הראשונה נתפס לה הגב והיא ביקשה ממנו לשבת בצד... אולי ככה הוא יזכור;)

זוהר,

את יודעת שהיית רוצה להיות אחותי[ואני אחיך, רק שאני רוצה יותר. רוצים לאמץ ילד? זה בטרנד עכשיו. אומנם אני לא מאפריקה, אבל אני מספיק שחור].

bmt29

New member
המממ

יכול להיות שאתה הוא זה שהתחפש לסטרייט בפורים האחרון?
JB

למעלה