היי לכולם!

scofflaw

New member
היי לכולם!

כמה זמן אני כבר מתלבט אם לפתוח בלוג, הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא יודע לתכנת. לא שזה כזה סיפור ללמוד HTML, פשוט תכנות מפחיד אותי ומשעמם אותי.. (לעומת עיצוב שמעניין אותי..) אני יודע שיש תוכנות מיוחדות שניתן לבנות בהם אתרים אבל נראה לי שרובן די מגבילות אותך בבנייה או שאני לא מכיר אותם מספיק. מה אתם ממליצים לי לעשות? אולי תוכנה מתאימה? איך אתם מסתדרים עם הבנייה? שלכם, המומחה בלהסתבך עם עצמו, רזי.

שלום למסתבך ../images/Emo8.gif

שלום רזי לפי מה שהבנתי אתה לא יודע לתכנת, אבל לא הבנתי מה הקשר לבניית אתר. (במקרה שלך בלוג) אתה לא צריך לדעת לתכנת כדי לבנות אתר פשוט. כל מה שאתה צריך זה קצת סבלנות וזהו. יש תוכנות רבות שאיתם אתה יכול להשתמש ולהקל על הבנייה לדוגמא: FrontPage שאיתה אני משתמש והיא עוזרת לי הרבה בקיצור לא צריך הרבה ידע בשביל לבנות בלוג נחמד. ובכל אופן אם אתה צריך עזרה אשמח לעזור לך

scofflaw

New member
שלום שלום

התכוונתי שאני לא יודע HTML (התיחסתי לזה בתור תכנות, לא משנה) בכל מקרה, אתר פשוט אני יודע פחות או יותר איך יוצרים אבל אם אני רוצה להוסיף דברים יותר מתקדמים חוץ מסתם טקסט ותמונה אני צריך קצת יותר ידע ואם אני כבר בונה בלוג הייתי רוצה שהוא יהיה קצת מתוחכם ומעוצב בצורה מקורית. בכל מקרה תודה, אולי אני אנסה את FrontPage

למעלה