בןדוד
א אלעד מכפר חוגלה New member 28/9/06 #40 ואוו, עשית טעות. ../images/Emo2.gif את לא יודעת שלא קוראים לנערים מתבגרים בכינוי "חמוד"?
א אלעד מכפר חוגלה New member 28/9/06 #42 אין לך מושג כמה אני סבלתי מה-"חמוד" לילות שלמים ללא שינה. אולי מחר אני אעלה תמונה שלי בגיל 14, זה ניראה ממש מפחיד. צריך לראות כדי להאמין.
אין לך מושג כמה אני סבלתי מה-"חמוד" לילות שלמים ללא שינה. אולי מחר אני אעלה תמונה שלי בגיל 14, זה ניראה ממש מפחיד. צריך לראות כדי להאמין.
W wish i was here New member 28/9/06 #49 ורק אני עם המטר 87 שלי מעולם לא ידעתי מה זה להיות נמוך...אולי אני מפסיד משהו?
W wish i was here New member 30/9/06 #58 חחח אז עכשיו אני בכלל שמח שאני לא נמוך....בחיים שלי לא פגשתי בת יותר גבוהה ממני או לפחות לא הרבה יותר גבוהה...ככה שאני בכיף שלי
חחח אז עכשיו אני בכלל שמח שאני לא נמוך....בחיים שלי לא פגשתי בת יותר גבוהה ממני או לפחות לא הרבה יותר גבוהה...ככה שאני בכיף שלי
א אלעד מכפר חוגלה New member 30/9/06 #59 אם תפגוש בת יותר גבוה ממך אני מציע לך לבדוק טוב טוב שאכן מדובר בבת.
R RoieL New member 26/9/06 #9 גם אצלי מיום שבת יש לי מערכת רמקולים פצצתית במחשב של פיליפס, והשיר הראשון ששמתי היה פיגס, ואח"כ, כדי לבדוק את הבאסים, THDOOL.. ובהמשך כל דארק סייד, בעיקר OTR.. פשוט כיף. אני מגביר בסוף אקלייפס וכל הבית שלי רועד עם כל דפיקת לב
גם אצלי מיום שבת יש לי מערכת רמקולים פצצתית במחשב של פיליפס, והשיר הראשון ששמתי היה פיגס, ואח"כ, כדי לבדוק את הבאסים, THDOOL.. ובהמשך כל דארק סייד, בעיקר OTR.. פשוט כיף. אני מגביר בסוף אקלייפס וכל הבית שלי רועד עם כל דפיקת לב