היי לכולם

היי לכולם

היי ציף זאת עדי, הצתרפתי אלייך להופעה האגדית של רוג'ר קיצר רציתי לשתף (אחרי ששיתפתי את כל מי שאני יכולה כבר בטלפון..) קנו לי לחג רמקולים חדשים למחשב של Altec ועכשיו באתי הביתה וחיברתי ומה שמים ראשון אם לא פינק פלוייד, התחלתי עם crazy diamond , עכשיו אני עם dogs ואחרי זה נשים echoes אלוהי פשוט אלוהי, שומעים יותר טוב מבמערכת ויש לי מערכת טובה, של marantz. וואי איזו מתנה גדולה, איזו איכות איזה כיף
שתהיה לכם שנה טובה אנשים
עם הרבה מוזיקה טובה

הי עדי ../images/Emo24.gif

יופי לשמוע ממך! נשמע כמו מתנה ממש נהדרת. אני לא קיבלתי כלום (ועוד היום יום ההולדת שלי). יש עוד אנשים שקיבלו מתנות טובות לחג? שתפו אותנו.

FunkyMonk

New member
>אנטר מטופש<

מזל טוב לך! לשתיכן! אני קיבלתי פאטצ' מ-ד-ה-י-ם של הדארק סייד. בלי שום סיבה מיוחדת, אבל הוא פשוט באמת יפה לאללה!

RoieL

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo140.gif

מקווה שתקבלי מתנות שוות ושיהיה לך יומולדת שמח

rozgil

New member
יום הולדת שמח-ציף ציף(עד 1000 שנים)

אושר ועושר והרבה שימחה בלב !!! מזל טוב !!! יום הולדת שמח !!!!!! שיתגשמו כול משאלותיך ושתיהיה מאושרת . גילי - חדרה .

נכון! ../images/Emo13.gif

לי עד לא מזמן הייתה מערכת ישנה, בקושי עובדת. חצי מהקולות, אפקטים והבאסים לא שמעתי בה. לא מזמן קניתי אוזניות וזה לגמרי שונה לשמוע בהן, עולם אחר. נתתי לחברים שלי לשמוע את הצד האפל של הירח באוזניות והם נשארו עם פה פעור אחרי שהם הבינו איך זה צריך להישמע ואיך הם שומעים את זה עם המערכת המצ'וקמקת שיש להם בבית. מאד מומלץ לשמוע את האלבומים של הפלוידים עם אוזניות איכותיות, כדי לא לפספס שום דבר.

Itai8

New member
אוזניות זה גם לא משהו

זה גם מאבד חלק מכל התחושה של המוסיקה, לא משנה כמה חזק תשמע באוזניות זה לא כמו לשמוע ממערכת ולהרגיש את העוצמה באה אל הבטן והרצפה רועדת לשמוע פינק פלויד במערכת קולנועית זה עולם אחר לגמריי

ומה עם השכנים?

כמובן שעדיף לשמוע במערכת איכותית ועוצמתית בווליום גבוהה, זה משהו אחר. אבל זה בלתי אפשרי כשאתה גר בבית קומות עם שכנים עצבניים, תוך דקה הם ידפקו בדלת עם בקשה להנמכה.
אני מסתפק באוזניות, זה עדיף מאשר לשמוע במערכת בווליום נמוך. (שלא נדבר על זה שאוזניות איכותיות עולות הרבה פחות ממערכת איכותית.)

Drums

New member
להיזהר עם הווליומים

כדי שתוכל להנות מפינק פלויד גם כשתהיה קצת יותר גדול- אוזניות = מוות לאוזניים אם לא משתמשים נכון... ראה הוזהרת!!

../images/Emo2.gif

איך משתמשים באוזניות נכון? אני שומע בווליום גבוה מאד. אפשר לקבל קצת פרטים? אני באמת בזמן האחרון מתחיל לשמוע צפצופים בלתי מוסברים באוזניים.

תיזהר מאוד עם זה

תנמיך את הווליום, אחרת עלול להגרם נזק בלתי הפיך לשמיעה שלך. אני למדתי את זה בדרך הקשה. עדיף בכלל לא להשתמש באוזניות, אבל אם כן, אז בווליום נמוך, וגם כאלו שלא נכנסות לתוך האוזן, אלא מתלבשות עליה, והן עטופות בספוג עבה.

כן, בדיוק.

אני משתמש בסוג שלא נכנס לתוך האוזן. הנה: http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/ec8482f39575904baf05bfdfcd605edd.jpg גם הסאונד שלהן לא מאד חזק. השאלה היא איך מגדירים "גבוה"? כי מה שנחשב גבוה בעייני, לא בהכרח יחשב גבוה בעייני מישהו אחר. האם למישהו יש כאן פרטים מדוייקים מאיזה עוצמה יש סכנה לפגיעה באוזן? דרך אגב, ציףציף, באיזה צורה נפגעה שמיעתך בעקבות השימוש באוזניות? האם הנזק הוא בלתי הפיך?

"גבוה" זה סובייקטיבי

כל אחד יודע מהו ווליום חזק מדי עבורו. נהגתי לשמוע תקליטים עם אזניות בווליום גבוה. השמיעה שלי גרועה מלכתחילה, אבל כנראה בגלל המנהג הזה פיתחתי גם טיניטוס, בנוסף לכל. זה ה"ציפצופים" שאתה שומע - רק שאצלי זה כל הזמן, וחזק מאוד. אין לזה תרופה.

יכול להיות שאצלי זה מתחיל?

שמעתי על התופעה הזאת, אך ממה שהבנתי ישנם מקרים שניתן להקהל עליה עד לרמה מסויימת. בנוסף שמעתי שיש אנשים שמשתגעים מזה. איך זה התחיל אצלך? קמת יום אחד וגילית שיש לך צפצוף טורדני באוזניים? האם יכול להיות שהצפצופים האלו שאני שומע מדי פעם באוזניים הם התחלה של טיניטוס? איך אפשר לחיות עם זה?

Drums

New member
כשאתה חושב על זה, זה מטורף!

תראה... כשאתה שומע מוסיקה בלי אוזניות, אוויר מסויים מגיע לאוזניים ואם הוא חזק מספיק אז הוא יכופף את השערות הפנימיות באוזן (מנגנון הגנה) וכך תיפגע לך השמיעה... זה בלתי הפיך... עכשיו, תאר לך מצב בלתי נורמלי(!) שאתה שם מכשיר שאוטם את הסביבה החיצונית ומפעיל כמות נכבדת של אוויר בוואקום אל תוך האוזן שלך... חומר למחשבה? PEACE

העוצמה של האוזניות

היא נמוכה מעוצמה של מערכת שאתה שומע בה בווליום גבוה- משום שאתה שם אותם על האוזניים שלך. (זה ברור, לא?
) זה לא שאתה שם מערכת בתוך האוזן שלך.
אני שומע עכשיו בעוצמה בינונית, ובזמן האחרון אין לי צפצופים באוזן והשמיעה שלי טובה מאד - אני מקווה שכך המצב ישאר.
אין לי מושג איך ציףציף חיה עם הצפוצפים האלו באופן תמידי באוזניים, לי היו כאלו צפצופים באוזן מקסימום לאורך של דקה וכמעט השתגעתי - והצפצופים האלו היו יחסית חלשים אצלי.

weird dust

New member
אני יתן כמה קישורים

הקישור הראשון מגיע מהפורום שלי (נגני MP3) ומקשר לקישורים אחרים והשני זה אירוח של ד"ר על ניזקי שמיעה. שווה קריאה הקישורים האלו ויש בהם תשובות לשאלה על שימוש נכון באוזניות והנזקים. וצפצופים הכי מגניב לשמוע לאחר ירי - או בזמן ירי ואז אתה מתחיל לחשוב "מה חסר לי?!?"

למעלה