היי לכולם

היי לכולם

שלום לפורום החלטתי (יותר נכון מיכאל החליט בשבילי) להיכנס ולענות על שאלות בשביל להשקות את הפורום קצת במים... ולשאלות... *|מורן שואלת מה קורה גבר? כלטוב? סתם, סתם מותק .. רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך המון המון;) שאני אמחלת לך את כל ההצלחה שבעולם, לך לבדך ולבנות כלהקה. רציתי לשאול אותך על השיר שאת כתבת שהולך להיכלל באלבום .. האם את מרגישה שנותנים לך להתבטא יותר באלבום הזה ?! האם השיר הוא יותר שקט, בלדי מאשר פופי ?! אוהבת, מורן:] אם יעלה לי עוד משהו לראש אני אכתוב .. לאב יה, יו סקסי דארק קאט: למי יורת יפה האדום, לי או לך ?! -- 1. אם למשפחה יש 5 ילדים, חתול, 2 כלבים, גינה ועץ לימון, זה אומר שאת מהממת בטירוף ?! 2. איזה שיר ישראלי את הכי אוהבת ?! 3. איזה דיסק קנית אחרון ?! [לא משנה ישראלי/לועזי, אפילו שניהם..] אוקיי מורן!!! אז כן אני מרגישה שאני יותר מתבטאת באלבום הזה אם זה שאני מעורבת בכתיבה בפעם הראשונה השיר האישי מאוד שאני כתבתי יהיה סופט רוק בלדה מרגשת שמספרת על מקרה שחוויתי בעבר שאני יודעת שהרבה אנשים ובעיקר בני נוער חווים גם כן. אז הרגשתי צורך לבטא את הכאב במוזיקה.. איזה שיר ישראלי אני הכי אוהבת?? יש המון!!!! אבל תמיד אהבת נעוריי של שלום חנוך הפיל אותי!! כמה גאון הבנאדם הזה. הדיסק האחרון שקניתי...וואו כמה זמן לא יצ אלי לקנות דיסק...אבל אני הדיסק הבא שאני אקנה יהיה כמובן... של כריסטינה אגילרה זמרת מדהימה! אני שואל איך זה להרגיש כ"כ שקסית ברמות? מה גורם לך לבכות? חשבת מתישהו שאת מכירה בנאדם הרבה זמן, ואח"כ מסתבר שכל מה שחשבת זה רק אשליה? מאיזה גיל ידעת שאת רוצה להיות זמרת? אוקיי מיכאל...שקסית ברמות? איך זה מרגיש? תאמת לא מרגישה לא סקסית ולא שקסית..אבל אם אתה אומר אז תודה!! מה גורם לי לבכות? מוזיקה!!! כל החיים של יחשבתי שאנ ימכיר ההרבה אנשיםם והסתבר שזאת הייתה אשליה...ככה זה יהיה תמיד אבל תלמדו לבחור את האנשים שאתם מקרבים אליכם... תאמת לא תמיד רציתי להיות זמרת ידעתי שאני יודעת לשיר מגיל 12 שאבא שלי הכריח אותי..ללכת לללהקת נוער ושהגעתי לחזרות עם איתן..הבנתי שאנ יבאמת טובה בזה והרגשתי את הסיפוק האדיר...ואז ידעתי זה היה תהליך.. אלינור שואלת יהיה לכן סיבוב הופעות לקראת הדיסק החדש? ומתי הדיסק אמור לצאת? אלינור... הדיסק אמור לצאת ב2007 כך אנ ימקווה ומאמינה להוציא אלבום זהו תהליך לא פשוט בייחוד שאנו מעורבות ביצירה שלו...וההפקה היא נורא עצמאית..אנ ימבינה אתכם על חוסר הסבלנות שאנ יהייתי ילדה...הייתי מחכה שנתיים ושלוש וארבע עד שהאונים האהובים עליי הוציאו דיסק אבל שהוא יצא זה היה שווה את ההמתנה...עדיף לחכות הרבה זמן לאלבום מדהים מאשר לחכות מעט זמן לאלבום בינוני!!! וסיבוב הופעות? מאמינה שיהיה! רעות שואלת 1.מאיפה קיבלת את ההשראה לשיר? 2.איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? 3.את מעדיפה זמרים ישראלים או לועזים? 4.תארי לי יום בחייה של הילה הלוי: רעות!! את ההשראה לשיר קיבלתי מחחויה שקרתה לי לא מזמן ששינתה לי את הפרספקטיבה על החיים.. סגנון המוזיקה שאני הכי אוהבת..משאנ יילדה התחברתי לרוק..מכל הסוגים לועזי ישראלי קלאסי כבד מטאל הכול . אני מעדיפה מוזיקה בכללי אין לי העדפה מוזיקה טובה שאנ ימתחברת אליה. יום בחיי? וואי לא כדאי לך..מספטמבר אנחנ וחוזרים לקצב אינטנסיבי של עבודה אז זה אומר... קמים בבוקר..חזרות ואז נכנסים לאולפן ואז מכון כושר כראוגרפיה פילאטיס (סיוט!!!!!!) נכנסת למחשב רואה תגובותהודעות שלכם..בד"כ כלל יש אירועים והשקות..ומסיבות...ובין לבין מנגנת..כותבת...לא מתלוננת בקיצור!!! מעין שואלת מה הדבר שאת הכי אוהבת אצלך? מה הדבר שאת הכי שונאת אצלך? יש לך או לבנות ביחד סטייליסט אישי? איך היית מגדירה את הסגנון של האלבום הבא שלכן? ואיך היה לכתוב שיר בעצמך,את מרוצה ממנו?:) אני הכי אוהבת אצלי את הטוב לב שלי..לפעמים אנ ינראית קשוחה מדי אבל הלב שלי טוב אפילו מידי לפעמים. שזה גובל בנאיביות. הכי שונאת?? רגישה מידי..לפעמים מעצבים אני יכולה לבכות או שמישהו יגיד עליי משהו רע..אני לוקחת ללב..וחושבת על זה כל היום!!!!!!!!! הסגנון של האלבום יהיה יותר אמיתי..יותר על חוויות שעברנו מהדרך למטה עד לאן שהגענו היום על החששות הכאב הבום הגדול שחווינו שהגענו לדבר הזה שנקרא תעשיית המוזיקה. הכול יהיה נורא מוחשי ונורא בוטה מחושב ומרגש. אה, וגם קורל שואלת משהו מאוד חשוב! אפשר ילד? תראי קורל אני נורא אוהבת ילדים.. אבל לפי מה שאני למדתי מבחינה ביולוגית..בינינו זה בלתי אפשרי!! מטורפת עליכם .....(או פשוט סתם מטורפת!!)

../images/Emo60.gif../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

רק חבל שמיכאל התבלבל בשמות,כי אלינור לא כתבה כלום..ורעות כתבה את השאלה שכתבה כביכול אלינור, ושיר כתבה את מה שמיכאל רשם שרעות רשמה
לא משנה.. תודה על התשובות:)

S H I R O N I

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifתודה על התשובות../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ורק שתדעי שאיפה שכתוב רעות-אז הכוונה לשיר, פשוט מיכאל טעה
תודה רבה

תודה על התשובות../images/Emo9.gif

וכמו ששיר ומעין אמרו, אבל איפה שרשום אלינור הכוונה לרעות, אני שאלתי
תודה רבה

../images/Emo57.gifאיזה זבל אני../images/Emo6.gif

מה אני אעשה שהתבלבלתי, הילה סולחת.
(נכון שכן?) והילה ת=ו=ד=ה שנכנסת והגבת... ושתדעי לך שבשבילי את אפרסקסית פיקנטית.

Euroziv

New member
תודה לך על התשובות../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

לא הספקתי לכתוב

הילושקה....זאת שיר!!

את מדהימה פשוט ברמות שזה אי אפשר לתאר... תודה רבה שנכנסת וענית.. מאוהבת בך ברמות הכי קשות שיכולות להיות.. מכורה אלייך בורידים..

למעלה