היי לכולם..

שרון288

New member
היי לכולם..

הרבה זמן לא ביקרתי כאן... רציתי לשאול שתי שאלות... האחת- מישהו יודע למה למרות שאני מאוזנת (כולמר, לא סובלת מפירכוסים) הEEG לא יוצא לי "טוב"? אני צריכה את זה בשביל הרשיון נהיגה, וממש מתוסכלת שזה לא יוצא שאני לא מאוזנת. כלומר, יכול להיות שהבדיקה הזו תצא לא טוב למרות שאני מאוזנת, או שזה בהכרח מעיד על בעיה? השניה- לאחרונה אני שמה לב שאני נוטה לרגזנות יתר. אין לי סבלנות לשמוע אפילו את סוף המשפט של אנשים המדברים איתי. (לאחרונה= שנים אחרונות). יש לזה קשר אולי לנטילת דיפלפט כרונו? תודה

r216

New member
בקשר לרגזנות

חחחח גם אני על כרונו... וגם לי אין סבלנות ולפעמים אני עצבנית אבל אני רק שנתיים על התרופה אז במה אני האשים את כל ה--19 שנים האחרות?? חחחח לא יודעת אולי זה משפיע איך שהו... אמן שכן ואז יהיה לי תירוץ:)

r216

New member
אתה נותן לי רק 19 ??

חשבתי לחיות יותר

טלטול232

New member
EEG לא תקין ללא פירכוסים

שלום רב בהחלט יכול להיות EEG לא תקין ללא פירכוסים , יכול להיות אפילו EEG לא תקין לאדם שאינו סובל מאפילפסיה , ומעולם לא פירכס , ולא נוטל תרופות ובבדיקת EEG יצא לא תקין. יכול להיות גם הפוך , אדם חולה ויש לו פירכוסים אבל ה EEG תמיד תקין. ושהיה לך סבלנות לקרא עד הסוף ....... אני מאחל לך וכולם שיהיה רק טוב אבא של טלטול

בקשר לרישיון

גם אם את מאוזנת האי אי ג'י יכול לצאת לא 'נקי'.. אבל כל עוד את מאוזנת שנה ומעלה אין בעיה עם הרישיון.

למעלה