היי לכולם

היי לכולם

בעוד שבוע החתונה שלנו, ובזמן האחרון, מהלחץ וכל זה הטיקים שלי מחריפים. יש איזה משהו שאפשר לקח תבאותו יום, שירגיע לי אותם? ממש לא בא לי שהטיקים שלי יונצחו בוידאו
. בדר"כ אני לא מת על כל מיני רגיעונים וכאלה, אבל לפחות לאותו יום.. יש משהו? חוץ מרסקיו, כי הוא על בסיס אלכוהול. תודה

שביק

New member
גולדי, ראשית מזל טוב ובהצלחה.

אין קסם. בני למשל, כאשר הוא נישא וכאשר בתו נולדה, לקח מודאל. מודאל אינו מיועד לבעלי ת. טוראט אך רופא נתן מרשם ואצל בני זה עזר. אינני ממליצה ללא מרשם/החלטה של רופא. לא לשכוח! שעל כל אחד התרופות משפיעות בצורה שונה. זהירות!!!! סיפרתי פה רק במה בני נעזר בתקופות מתח מיוחדות. גש לרופא עוד היום למען טיפול, כל טיפול, יוכל לעזור לך. ושוב בהצלחה!!!!!

היי גולדי , מזל טוב !!!! בכל מקרה

הייתי ממליצה לך להתנסות ברגיעון\כדור (מה שימליץ לך אפילו רופא משפחה) עוד היום !!!!! אל תחכה ליום המיוחד שלך , כדי שפשוט לא תהיינה הפתעות.

בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo24.gif

אין לך במה להתבייש , כמה כבר רואים את הסרט של החתונה....ומי שיראה את הסרט בטח מכיר אותך יותר מדי טוב ומכיר את ה"טיקים" בע"פ ככל הנראה לא יהיה לך מה לחדש להם...ואולי אפילו לחלקם זה יחסר אם לא יהיו. ואל נא תשכח עליך לאהוב את עצמך כפי שאתה.......טיפ קטן תשתדל לעבור איזשהו מסאז' פנים וגוף מרגיע בבוקר החתונה...זה בהחלט יעזור לך להיות רגוע יותר. שיהיה

שביק

New member
גולדי חביבי הקשב היטב - ראשית מזל

טוב ובהצלחה! ולעניין - כמו שאין ילד רע, יש ילד שרע לו, כך - קורה לפעמים שפוגשים אנשים מענינים שאין להם טיקים.... אבל לא תיפגשו אנשים שיש להם טיקים והם אינם מעניינים... מרטין בובר (מתוך ספר הגמדטיקים הענק)

למעלה