היי לכולם

SuLeRu

New member
היי לכולם

מיצטערת שפתחתי הודעה חדשה לא מצאתי איפה לשרשרר אני חדשה פה טוב אני מפורום מוזיקה יפנית. אני קוראת פה כבר יותר מחודש ואני מפחדת לישלוח הודעה...
ראשית רובכם דיי מבוגרים שנית אבם כול כך מבינים על יפן
וכול מה שקשור עליה
(אני מרגישה סתומה) אפילו שלטוס לטוקיו זה החלום שלי! וגם ביגלל שחלקכם יודעים יפנית דיי טוב כשה אני קוראת ת'הודעות איפה שמבקשים מימכם עזרה במילים ביפנית אז אני יושבת עם הפרצוף הכי מפגר שלי ומנסה להבין מה כתבתם שם טוב קניתי מילון יפני כזה (עד שמצאתי) אז אני מנסה קצת ליקלוט משהו. טוב אני יכנס שוב לפורום אפילו שבמוזיקה יפנית אני קצת יתר מסתדרת

ToHrU

New member
ברוכה הבאה!!!!

אני בטוחה שתלמדי הרבה מהפורום . . . את יכולה להתחיל ממאמרים ומשאלות נפוצות . . . מומלץ!!!! אחר כך נסי את הקישורים - דרך מצויינת ללמוד . . . בהצלחה!!!!

SuLeRu

New member
תודה

כן לפי מה שקראתי פה אז כן כולם מתחילים משאלות. כשה תיהיה לי שאלה אני יודעת לאן ליפנות
תודה

tals56

New member
מבוגרים?

כולם פה מה זה זקנים... אני מרגיש שאני מבקר מישהו בבית אבות כאן, טוב אז ברוכה הבאה לפורום,ואין מה לפחד לשלוח הודעות אנחנו לא ננשך אותך (או שכן?),טוב את כבר שלחת אז בעתיד הקרוב תדעי
טוב אז בכל זאת ברוכה הבאה

SuLeRu

New member
חחח תודה

כן שמתי לב שפה הרוב אנשים מבוגרים (מישפחה, ילדים יש להם) אבל בכול זאת כייף לדעת שלפחות מישהו בעולם הזה מעודכן בכול מה שקשור ליפן. כן, אני כבר התחיל לישלוח פה הודעות כשה הרצה לדעת משהו...! תודה

0Pandemonium0

New member
*כשארצה

אולי זה קטנוני, אבל אם את לא שולטת בשפה שלך, אני לא חושב שאת צריכה להתחיל ללמוד שפה נוספת, בטח שלא שפה קשה כמו יפנית

SuLeRu

New member
לא שולטת בשפה שלי?

סליחה זה בטעות ביגלל שכתבתי מהר אז לא שמתי לב. מה קורה ליפעמים! ותאמין לי אני שולטת בשפה טוב

למעלה