היי לכולם

אוגי 22

New member
היי לכולם

וואו מזממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא הייתי כאן. זוכרים אותי בכלל? נו טוב אני בהחלט זוכרת אתכם, עזרתם לי בתקופות פחות טובות :) סתם כמה עדכונים על חיי: 1. מי שזוכר פחדתי שהאפילפסיה תמנע ממני ללכת לקורס פראמדיקים, אז האמת היא שהתקבלתי ואני כבר לומדת חודשיים!!!! הם עשו לי די הרבה בעיות, ושיגעתי את הנוירולוג שלי עד שהאישור שלו מצא חן בעיניהם - אבל העיקר שהתקדמתי צעד נוסף לקראת החלום. 2. שברתי אצבע לפני שבוע בעבודה - זה לא קשור כל כך אבל אם כבר מעדכנים אז עד הסוף 3. אני בתהליכים להפסקת הטיפול בלמיקטל - תודה לאל!!! הבעיה היא שקופ"ח לאומית הנחמדים עושים לי בעיה בהתחייבות לMRI ואני כבר ממש מיואשת, מין הסתם הרופא לא יפסיק את הטיפול בלי לראות שהכל תקין בכל הבדיקות (תזכורת: האפילפסיה נגרמה לי בגלל חבלת ראש ולכן אם עדיין קיימת צלקת ברקמות אין אפשרות להפסיק את הטיפול כי התקפים עלולים לחזור, ורק MRI יכול להוכיח שהכל תקין) בכל אופן, מה שלום כולם?

חייםלוי

Member
מנהל
איזו אורחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך כאן. לא כיף לשבור אצבע אאוץ'. זה לא מפריע לך בלימודים? או שעכשיו התלמידים מנסים עליך את החבישות? היות והאפילפסיה שלך היא תוצאה של חבלה בראש, ליתר דיוק מכות בראש מחבורת בריונים (לא שכחתי) ייתכן מאוד שתצטרכי לקחת תרופות כל החיים, כמו אצלי. כי כמו שארמרת הצלקת עדיין קיימת. אצלנו הכל כרגיל. הפורום מתנהל לו. יש הרבה גולשים חדשים והרבה ותיקים שעזבו וזה דרך העולם.

ברוכה הבאה

למרות שאני לא בטוח שאני זוכר אותך אבל זה נחמד שמבקרים מידי פעם אנשים שהיו פה, דרך אגב על מה שחיים אמר שתצטרכי לקחת תרופות אז באמת מי שיש לו סימן זתומרת איזה פגם כמו במבנה המוחי שהוא לא שוה במקרה של חבלה נראה לי שזה גורם לזה או כל משו אחר אז באמת יש יותר סיכויים שזה יחזור לעומת חולה אחר שאין סיבה מסויימת שהוא קיבל את ההתקף אז באמת יש לו סיכויים יותר גדולים שזה לא יחזור

יופי

אני שמח שמצליח לך, אני שמח שבאת ואמרת שלום, תמשיכי בסבלנות לדרוש את שלך ולבסוף תקבלי. ואולי גם תתבעי את מי שצריך בי

אהלן אוגי../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך! שמחתי לקרוא שהתקבלת לקורס,אני מקווה שאת נהנית בו ושהאצבע תחלים בקרוב מאוד... מי ביקש תוצאות בדיקת mri? והאם פנית אל ההנהלה האדמינסטרטיבית במרפאה או ניסית להעביר את התשובה השלילית שקיבלת להנהלת המחוז בו את נמצאת ושאליו את שייכת? שמרי על עצמך ועל קשר, דינה

אוגי 22

New member
היי לכולם

אל תדאגו השבר לא מפריע יותר מדי בקורס, אני פשוט לא יכולה לעשות החייאה (אבל את המאה שלי בזה כבר הוצאתי לבינתיים). דינה, קופ"ח לאומית מאוד בעייתיים איתי עוד מהיום הראשון. בהתחלה הייתי מטופלת אצל נוירולוג ממש ממש ממש טוב (ד"ר שילר למי שמכיר), אבל ברגע שנגמרה החצי שנה שמשרד הבריאות היה מחויב לי ועברתי לקופ"ח הם שלחו אותי לאיזה נוירולוג צ'קמייקה מגעיל ואנטיפט. רק כשעברתי לירושלים מצאתי סוף סוף נוירולוג נורמלי (ואפילו מקסים אם אפשר לציין). איך שהתחלתי איתו שנתיים אחרי שגילו לי את האפילפסיה הוא הסתכל בתוצאות MRI ושם לב שיש 2 בדיקות וכל אחת מראה צלקת ברקמות בצד אחר של הראש, ודרש בדיקה שלישית קובעת. לא עזרו תחנונים צעקות מכתבים, הם פשוט לא אישרו - בתירוץ שאין הצדקה כי התשובות לא ישפיעו לגבי המשך טיפול. היום שהבדיקות אמורות כן או לא להשפיע על המשך טיפול, הם עושים בעיות עדיין.בכשאני פונה למשרד הביטחון הם טוענים שאין להם קשר אלי יותר וכשאני פונה לקופ"ח הם טוענים ששתי הבדיקות הראשונות בוצעו בזמן הצבא ככה ש.......... הם אמורים לממן את השלישית. הקיצור לא קלה דרכנו. האמת באסה אני צריכה עכשיו ללכת לאורטופד, ואז לחזור הביתה ללמוד קשה קשה כי יש לי מבחן יום חמישי אז שיהיה לכולם יום טוב :)

אם הוא דרש בדיקה שלישית

ויש לך את הדרישה בכתב כמובן,זה מאוד מוזר...חזרת אליו עם מה שהם אמרו? אני חושבת שאת צריכה לפנות למידד גיסין יו"ר צרכני בריאות ישראל. מצאתי קישור לפניות ציבור במקרים כמו שלך,אל תוותרי ובטח שלא תשארי בקופ"ח לאומית אם יש לך אפשרות לעבור לאחרת,המצב של משרד הבריאות על הפנים אבל לפחות תקבלי את הטיפול שמגיע לך, בהצלחה בבחינות והחלמה מהירה חמודה. זכויות.

aerox

New member
בסדר גמור :)

העיקר שהכל תקין אצלך זה מה שחשוב :) טוב לראותך שוב.

למעלה