היי לכולם!

shle2

New member
היי לכולם!

השאלה שלי היא: אני בת 17, עולה לכיתה י"ב.... עכשיו, אני רוצה לדעת במקרה ואני ומשפחתי נהגר לחו"ל, אז את כיתה י"ב אני כנראה יצטרך לעשות בחו"ל - האנגלית שלי לא משהו, ואני לא יודעת בדיוק איך מתנהלים הבתי ספר שם ורציתי לשאול אם מישהו/י מכם למד/ה שם - אז בתוך כמה זמן בערך קלטתם את השפה, איך אפשר לשפר את האנגלית, האם הלימודים קשים וכו' (אני מתכוונת בתחומי לוס אנג'לס) תודה רבה מראש לעונים!

eynav br

New member
היי, ברוכה הבאה

אני לא יודעת לענות לך על השאלה כל כך כי אצלי זה שונה... אבל הרבה כאלה שעברו ירדו שנה(תקנו אם אני טועה), כאילו תכנסי לי"א תלמדי שוב את י"א, תלמדי אנגלית יותר טוב, תכירי חברים וכו' ואז בי"ב יהיה לך כבר יותר קל...\\

shle2

New member
ו...

איך ידעו אם האדם שעובר צריך להישאר כיתה? עושים מבחני כניסה או משהו כזה שמראים על השליטה באנגלית?

d a p h i

New member
placement tests.

עושים את זה ואז הם יודעים ת הרמה שלך... ולא בהחרכ נשארים. ראיתי מישהו שהגיע ממש בסוף י"א ולא השאירו אותו...אבל יכול להיות בגלל שאני לומדת בבי"ס יהודי קטן, שיש בו כמה דוברי עברית..

eynav br

New member
אני לא יודעת איך זה

באמת שאצלי זה שונה... אבל את בעצמך יכולה לבקש להשאר כיתה...אילו זה לטובתך, להתאקלם, להכיר חברים, ללמוד את השפה וללמוד ברמה יותר קלה בהתחלה בבי"ס ואז שתעלי לי"ב יהיה לך הרבה יותר קל...

eynav br

New member
אני לא יודעת איך זה

באמת שאצלי זה שונה...א בל את בעצמך יכולה לבקש להשאר כיתה...אילו זה לטובתך, להתאקלם, להכיר חברים, ללמוד את השפה וללמוד ברמה יותר קלה בהתחלה בבי"ס ואז שתעלי לי"ב יהיה לך הרבה יותר קל...

kit k@t

New member
עושים מבחן כזה של אנגלית,

אבל הוא ממש קל, ולא צריכה להיות בעיה לעבור אותו. אני באתי בכיתה י"א ונכנסתי לכיתה י"א. אם הייתי עוברת בכיתה י"ב אז אולי הייתי מבקשת להישאר כיתה. כי השנה הראשונה היא קשה... קאט

למעלה