כן ותראי מה כתבו עליו LOL ברייטינג מבעיר צמיגים ושוחט כבשים שכמותו...
ל לילי 22 New member 18/7/06 #29 כן ותראי מה כתבו עליו LOL ברייטינג מבעיר צמיגים ושוחט כבשים שכמותו...
ל לילי 22 New member 18/7/06 #31 שני תקראי את הבלוג של הבחורה הזאת... כל כך מצחיק וחמוד שלא לדבר שהבלוג הזה מנחם אותי בידיעה שאני לא היחידה עם שריטה במוח.
שני תקראי את הבלוג של הבחורה הזאת... כל כך מצחיק וחמוד שלא לדבר שהבלוג הזה מנחם אותי בידיעה שאני לא היחידה עם שריטה במוח.
P pink plus New member 18/7/06 #33 חחחחחחחח תודה רבה מותק!!!! ותאמיני לי שאנחנו לא היחידות אם היית יודעת כמה גולשים מגיעים לבלוג שלי מגוגל כשהם כותבים את הערך "צבי יחזקאלי"....
חחחחחחחח תודה רבה מותק!!!! ותאמיני לי שאנחנו לא היחידות אם היית יודעת כמה גולשים מגיעים לבלוג שלי מגוגל כשהם כותבים את הערך "צבי יחזקאלי"....
P pink plus New member 18/7/06 #34 אה ושכחתי שיש גם קומונה: http://www.tapuz.co.il/Communa/AdultsAlert.asp?communaid=19561 כן, כן, אני רשמית משוגעת (על צביקה...)
אה ושכחתי שיש גם קומונה: http://www.tapuz.co.il/Communa/AdultsAlert.asp?communaid=19561 כן, כן, אני רשמית משוגעת (על צביקה...)
ה הקוסמת 22 New member 18/7/06 #36 ../images/Emo178.gifאייימאההה אני זזה למקלחת קרה איזה חיוך....................
S SHNI23 New member 17/7/06 #21 שלווווווווווווווווווווווווווווווווו ם מה המצב???? אין על צבי יחזקאל הורס!!!!!!!!!!!!!
S SHNI23 New member 17/7/06 #22 טל ראית את ההודעה ששלחתי לך לפני שנים? על זה שוונטורת צריך להגיע לארץ? נקווה שזה לא יהרס עכשו מה איתך מותק?? שמונים שנה עברו מאז שדיברנו אני מתארת לעצמי שאחרי ה-21.8 הפורום יהיה מפוצץ הודעות אולי לפני??? אולי ישחררו את הפרק לרשת כמו שקרה בחלק מהעונה הראשונה?
טל ראית את ההודעה ששלחתי לך לפני שנים? על זה שוונטורת צריך להגיע לארץ? נקווה שזה לא יהרס עכשו מה איתך מותק?? שמונים שנה עברו מאז שדיברנו אני מתארת לעצמי שאחרי ה-21.8 הפורום יהיה מפוצץ הודעות אולי לפני??? אולי ישחררו את הפרק לרשת כמו שקרה בחלק מהעונה הראשונה?
S SHNI23 New member 18/7/06 #37 עדי תבואי לבקר מרשים לך../images/Emo13.gif בקשר לצב לצבי יחזקאל הוא מודע לזה???? הוא יודע שבנות מריירות עליו ככה?
עדי תבואי לבקר מרשים לך../images/Emo13.gif בקשר לצב לצבי יחזקאל הוא מודע לזה???? הוא יודע שבנות מריירות עליו ככה?
A adiville New member 18/7/06 #38 גם צבי אבל גם..... מישהי שמה לב ליוסי מזרחי ההורס מערוץ 2 ?? וגם הבחור שמקריא מבזקים - אורן וייגנפלד בתור סטודנטית לתקשורת אני חייבת לשים לב לדברים כאלה
גם צבי אבל גם..... מישהי שמה לב ליוסי מזרחי ההורס מערוץ 2 ?? וגם הבחור שמקריא מבזקים - אורן וייגנפלד בתור סטודנטית לתקשורת אני חייבת לשים לב לדברים כאלה