היי לכולם

בלרינה24

New member
היי לכולם

שלום לכולם! אני חדשה פה אז תעזרו לי להכיר חחח
אני אשמח אם תספרו לי קצת עליכם.. איפה אתם רוקדים.. מה אתם רוקדים ואיפה.. אני אציג את עצמי.. אני דניאל שריבקר מרעננה אני בכיתה ט' עולה לי' כרגע אני בחטיבת רימון במגמת המחול ורוקדת קלאסי שאת זה אני הכי הכי אוהבת, מודרני, יצירה(קומפוזיציה), ג'אז והיפהופD: שנה הבאה אני אלמד באוסטרובסקי במגמת המחול.. ביי בנתיים אני אשמח להכיר עוד אנשים

yaeltal12

New member
היי לך ../images/Emo9.gif

אני יעל טל מגבעתיים.. בת 13. אני רוקדת אממ קלאסי (גם הכי אוהבת), מודני, ג'אז ו.. פוינט שוז נחשב סגנון? זהו בכל מקרה.. רוקדת בסטודיו קרן רייס בגבעתיים.. בעיקר אצל רונית לסקי. עולה לח'.. ובגלל שאין אצלנו חטיבות (מה שטוב לדעתי..) אני שנה הבאה נבחנת למגמת מחול. טוב.. אז תהני בפורום (ברור שתהני..!) ו.. לא ידעתי שבחטיבת ביניים "רימון" יש אומנויות! טוב לדעת! חחח

galush2222

New member
הייי נראה לי אני יודעת מי את

חחח אני גם אצל קרן .... ראיתי אותך יום שישי בורד=] חחח עזבו אני מוצאת כאן כל פעם אנשים חדשים! חחח אני יודעת שאני לא קשורה עזבו אותייייי.....!!!!! חחח סתם... אממ... אני גם מגבעתיים אני בת 14 עוד מעט, ורוקדת אצל קרן רייס. אני רוקדת ג'אז, קלאסי, מודרן-ג'אז, היפ-הופ. ושנה הבאה אני כנראה אתחיל גם פוינט {אם זה לא נחשב לקלאסי} קיצר---> תהני בפורום כי כיף פה=] {חנפנית} חחח סתם יאללה ביי ביייי

ברוכה הבאה!

אני דנה בת 15 משהם... רוקדת בסטודיו בשהם של דולי זורניצר - בלט ג'אז (קצת מודרני) ופוינט....שנה הבאה אני מתחילה מגמת מחול בתיכון..

היי דניאל

אני בר...רוקדת עם דנה(דנדוש בעמ) אצל דולי זורניצר בשוהם גמני הולכת שנה הבאה למגמה!!! ברוכה הבאה!!!!!

balletdancer

New member
נעים מאוד:)

ספירי מאילת:) רוקדתבמגמת מחול, אוהבת ה-כ-ל במיוחד בלט' וגאז'

balletdancer

New member
ועוד שאלה

מישהי כתבה פה, שהיא שנה הבאה תלמד פוינט, מה זה המקצוע הזה? = ,

דנה EF

New member
היייי

אני דנה מתל מונד.. בת 13.. רוקדת קלאסי מודרני וג'אז.. נעים להכיר..=]