היי לכולם!

galit kiss1

New member
היי לכולם!

היוש.אני חייבת עזרה פליייייייז! לכל מי שיש אנימציות של נסיכת הפופ המדהימה-בריטני ספירס בבקשה שישרשר לפה! אני ממש חייבת אנימציות שלה! מה שיש לכם ...לא משנה!מכל הגילאים אבל אם יש גם אנימציות חדשות או שהיא[בריטני] עם שון זה גם טוב! תודה מראש!

I Like The Way You Speak ../images/Emo6.gif

אני בטוחה שיש פה הרבה שיוכלו לעזור הרבה יותר ממני , אז אני אשאיר להם את רשות ה-אממ כתיבה

BritneyHeart

New member
נצל"ש - נראה לי בריטני רצינית...

לגבי המגזין שהיא אמרה שהיא רוצה להוציא לעצמה Britney Spears wants to set up her own magazine - about herself. The Toxic singer - who announced her plans during an interview on US TV show 'Today' - thinks it will help set the record straight about her marriage to Kevin Federline. She said: "You know what? I need to create my own magazine. I need to come up with my own thing and say the real deal." Britney, 24, also went on to explain how Kevin, 28, is doing his bit to help her through her second pregnancy. The pop star - who already has a son, Sean Preston - revealed: "He helps me. He has to. I'm an emotional wreck right now. Not in a bad way - just, you know, I'll start laughing hysterically, and then I'll just start crying. "It's my hormones, so it's nice to have my husband there to keep me company." Meanwhile, Kevin has got a new job. The dancer-turned-rapper has been signed up as the new face of Blue Marlin clothing. A source, who was at Kevin's Los Angeles photo shoot, said: "Britney and Sean Preston showed up, and she told all the paparazzi how proud of Kevinshe was. "The paparazzi went nuts - there was even a helicopter." Source: tonight.co.za

Outrageous girl

New member
אני חושבת שזה רעיון מצוין../images/Emo45.gif

ככה היא גם תרוויח כסף וגם תכתוב את האמת לגבי מה שכותבים אליה...

Kryptonite

New member
פחחחחח../images/Emo168.gif

איזה סתומים! "הכוכבת הצהירה על תוכניתה במהלך ראיון" איזה תוכנית?
היא אמרה את זה בצחוק...

לא!אי אפשר../images/Emo11.gif סתם סתם הנה../images/Emo9.gif

אבל רק שתדעי שזה בולשיט חחח
בריטני ספירס
רוצה ליצור מאגזין משלה , על עצמה . הזמרת המרעילה [ לא כל כך ידעתי איך לתרגם The Toxic Singer ] הודיעה על תוכניותיה במהלך ראיון בתוכנית האמריקאית "Today Show" . בריטני חושבת חושבת שהמאגזין יעזור לה ליישר את ההדורים בנושא הנישואים לקווין פדרליין . היא אמרה : " אתה יודע מה? אני צריכה ליצור מאגזין משלי . אני צריכה "לצאת עם הקטע שלי" , ולכתוב את הדברים הנכונים/אמיתיים " . בריטני , 24 , גם רוצה להסביר איך קווין , 28 , עוזר לה במהלך ההריון השני שלה . כוכבת הפופ
שכבר יש לה ילד , שון פרסטון , חשפה : " הוא עוזר לי , הוא חייב . אני מאוד רגישה עכשיו , לא במובן הרע - רק , אתה יודע , אני אתחיל לצחוק צחוק היסטרי , ואז אני פשוט אתחיל לבכות . אלו ההורמונים שלי , אז זה נחמד שבעלי נמצא איתי , ומארח לי חברה . " . בינתיים , לקווין יש עבודה חדשה . הרקדן ראפר בעתיד , הוא כעת הפנים החדשות של Blue Marilan Clothing . מקור , שהיה עם קווין בזמן הצילומים בלוס אנג'לס , אמר : " בריטני ושון פרסטון הופיעו , והיא אמרה לכל הפפראצי כמה היא גאה בקווין , הפפראצי כתבו , היה אפילו הליקופטר . " . מקווה שזה עזר

mamasitaa

New member
ווקשע בובה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo204.gif

גמאתתתתתתתתתת

למעלה