היי...לכולם...

ORianooSH

New member
היי...לכולם...

אני חייבת לחלוק איתכם משהו, אני בדיכאון נוראי................. אני אספר לכם קצת עליי: אני ילדה נורא רגישה...במיוחד כשמדובר בציונים ובביה"ס, אז ככה: קיבלתי נכשל בחשבון קיבלתי 63 במבחן עיוני בחינוך גופני ואני בטוחה שעוד מעט אקבל 40 במחשבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם מנסים לעודד אותי ואני לא מתעודדת, אם למישהו יש איזשהו משהו שהוא יכול לומר כדי לעודד אותי אני אשמח נורא! בבקשה תעזרו לי

...!!

רק רציתי להגיד לך שבנאדם בוחר למה הוא רגיש, ואם את מדוכאת זה הכל בחירה שלך....רק שתדעי את זה. וזה לא קשור רק לביצפר...ככה זה תמיד! אני מציעה שתתכונני טוב טוב למבחן הזה במחשבים...ותתחילי להשקיע קצת יותר בלימודים והכל ילך טוב... הרי בתכל´ס כל הקטע הזה של בצפר זה רק לטובתינו, ותחשבי כמה אנשים בעולם היו מתים להיות במצב שלך...(אני מניחה שאת במצב טוב כל עוד יש לך מחשב בבית...לא?!)...אז תקחי את השגרה בכיף...תשקיעי בלימודים...זה ישתלם בסוף. שמחה לעזור תמיד. ענת.

ORianooSH

New member
................................

ואני רק רוצה לומר לך שאני לא מנסה לרחם על עצמי או משהו, אבל, תאמיני לי שיש לי מספיק בעיות משלי , ביקשתי עידוד, ורק בגלל שאני מרגישה מחוייבות אישית לקבל ציונים טובים זה לא אומר שאני לא משקיעה, כי תני לי להגיד לך משהו: אני משקיעה, והרבה! אני נותנת את הנשמה שלי בשביל דברים כאלו! אז תירגעי, כי כל מי שיכול להגיד שאני לא משקיעה או שאני לא מרחמת על אנשים שהיו מתים להיות במצבי, כנראה אף פעם לא חווה כזאת בושה של נכשל, או של מורה שמסתכלת עליך במבט עצוב כי היא ציפתה יותר ממך!!!!! אני בסה"כ מנסה להגשים את הציפיות של אנשים ממני............ נ.ב אל תגידי שאני מרחמת על צמי, כי יש לי ילדה בכיתה שהוציאה ציון 79 וכבר נהייתה עצובה. אהה.....ואני מקווה שתפתחי מילון ותחפשי את המילה עידוד כי את לא ממש טובה בזה

charmingirl

New member
דיי בנות. אני מבינה אותה, גם לי היה

את זה. תגידי, באיזה כיתה את? לי היה את זה בח´ זה היה ממש ממש מרגיז. (אומנם לא השקעתי כל כך הרבה, אבל היה מרגיז בקטע של מתמטיקה) אני אישית מציאה לך לא לוותר ולהמשיך להתמיד. יש תקופות יותר טובות ויש תקופות פחות טובות. אם את צריכה מורה פרטית- קחי אותה. אל תחסכי בעניין הזה. כי זה חשוב. והעיקר שלא תתייאשי. ותגידי, את לחוצה במבחנים?

יו גו גירל!!!

מה בסך הכל עשיתי??? ניסיתי לעזור, נתתי לך עצות, התייחסתי להודעה שלך בשנייה שראיתי אותה...! מה את באה אליי בטענות?????? תגידי לי שאת משקיעה, וזה לא עוזר!! תגידי לי שכל בנאדם צריך גם לרחם על עצמו לפעמים ולא לחשוב רק על כולם!! תגידי כל דבר, רק שיהיה בגישה קצת יותר נחמדה!!!! אני מצטערת שבכלל השקעתי בך מחשבה...תזכירי לי בפעם הבאה לא לעשות את זה!!

למעלה