אז ככה ראיתי שנורא נחמד פה אז החלטתי להיכנס ולראות. אני כבר די נואשתי מכל הטיפולים (עשיתי כבר 12 הפריות מבחנה) עכשיו אני מחכה לתוצאה של הטיפול האחרון. יש מישהי שגם לה יש כזה פז"מ כי לי זה כבר נראה מוגזם. (יצא לי חרוז)
ראיתי שחיפשת אותי. מצטערת סוף שנה ויש לי מלא דוחות סטטיסטיים להכין לבתי החולים השונים. וגם שהבוסית שלי הפילה עלי תיק של לפחות שבועיים, למיין ולסדר לה במחשב את כל המבחנים שהיא נותנת לסטודנטים, אוטוטו מבחן סיום וצריך לסדר גם את זה. אתקשר מבטיחה.
אין צורך להיצנצל לא קרה שום דבר !! כידוע לך אני לא עובדת רק מדברת בטלפון ... מרוב שיעמום מקווה שתספיקי את כל המטלות ואל תישכחי ליתנשק ב12 בלילה לסיום השנה את חוגגת ?
לא בטוחה שזה ינחם אותך, בעברי 25 הפריות מבחנה ( לא כולל מוקפאים). אבל, וזה אבל גדול, גם הצלחה אחת בדרך, יש לי בת בת 6 שנולדה בנסיון התשיעי. אל יאוש, זה מגיע. בהצלחה מירבי*
רק לפני כמה ימים היתה פה מישהי מקסימה בשם עירא שעברה 15 הפריות שבסוף נולדו לה ילד ואח"כ עוד תאומים והיא עודדה אותי פלאים תיקראי את העידוד שלה אולי זה יעשה לך משהו כמו שעשה לי למרות שאני לעומת מה שעברת ניקראת בתחילת הדרך [לקראת הפריה 4] אני מאחלת לך שהפעם תצליחי בגדול !! 5אני מתארת לעצמי את חוסר הסבלנות והרצון העז להיות אימא אבל בסוף זה יגיע !!!!!!!!!!!
(הכינוי שלו הוא שלומלום של נילה) לרגע חשבתי שהנה שוב הוא כותב פה. מעניין שבחרת בשם הזה. שמעתי כבר על פז"מים ארוכים כאלה ויותר, ומאחלת לך ש-13 יהיה מספר המזל שלך. ברוכה הבאה