היי לכולם

היי לכולם

אז ככה ראיתי שנורא נחמד פה אז החלטתי להיכנס ולראות. אני כבר די נואשתי מכל הטיפולים (עשיתי כבר 12 הפריות מבחנה) עכשיו אני מחכה לתוצאה של הטיפול האחרון. יש מישהי שגם לה יש כזה פז"מ כי לי זה כבר נראה מוגזם. (יצא לי חרוז)

עמית@

New member
שלום גם לך- לצערנו יש פה כמה

עם פז"ם דומה- ואני מסכימה- זה אכן מוגזם לגמרי
אני מקווה כל כך שפה עבורך זה יסתיים. אבל בכל מקרה ברוך בואך עמית

הפז"ם שלי היה 13 הפריות. לבסוף

זכיתי בשני תאומים מקסימים (בן ובת) בני שנה ושלושה חודשים. אני מאחלת לך שתזכי לקבל תשובה חיובית. אמן, אמן..... בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

כמו שאמרה עמית, לצערנו יש אצלנו גם כמה בעלות נסיון כמוך. ויש גם סיפורי הצלחה אחרי כל כך הרבה כשלונות. זה אכן מוגזמם
לא מוגזם מצידך לעבור, רק מוגזם שזה מה שצריך לעבור כדי להשיג ילד. נתפלל שהפעם התוצאה חיובית לתמיד. ונוכל להעביר אותך בשמחה לפורום הריון.
נועם

עינתפ

New member
האמת שאתמול ספרנו והגענו עם

שתי החזרות מוקפאים לטיפול 14. ז"א שבחודש הבא מתחילים טיפול 15?!
. מקווה בשבילך שלא תגיעי למספר כזה. בהצלחה. עינת

עינתפ

New member
היי יונית.

ראיתי שחיפשת אותי. מצטערת סוף שנה ויש לי מלא דוחות סטטיסטיים להכין לבתי החולים השונים. וגם שהבוסית שלי הפילה עלי תיק של לפחות שבועיים, למיין ולסדר לה במחשב את כל המבחנים שהיא נותנת לסטודנטים, אוטוטו מבחן סיום וצריך לסדר גם את זה. אתקשר מבטיחה.

עינתי !!

אין צורך להיצנצל לא קרה שום דבר !! כידוע לך אני לא עובדת רק מדברת בטלפון ... מרוב שיעמום מקווה שתספיקי את כל המטלות ואל תישכחי ליתנשק ב12 בלילה לסיום השנה את חוגגת ?
יונית

עינתפ

New member
איזה חוגגת, בטח אלך לישון

כמו בכל יום בשעה 21:00. חזרתי להיות ילדה קטנה.מחליפה את שי כי הוא נרדם יותר מאוחר ממני. שתהיה לך שנה נפלאה ובשורות טובות
. עינת

מירבי*

New member
אל יאוש..

לא בטוחה שזה ינחם אותך, בעברי 25 הפריות מבחנה ( לא כולל מוקפאים). אבל, וזה אבל גדול, גם הצלחה אחת בדרך, יש לי בת בת 6 שנולדה בנסיון התשיעי. אל יאוש, זה מגיע. בהצלחה מירבי*

שלום ל...שלום ../images/Emo24.gif

רק לפני כמה ימים היתה פה מישהי מקסימה בשם עירא שעברה 15 הפריות שבסוף נולדו לה ילד ואח"כ עוד תאומים והיא עודדה אותי פלאים תיקראי את העידוד שלה אולי זה יעשה לך משהו כמו שעשה לי למרות שאני לעומת מה שעברת ניקראת בתחילת הדרך [לקראת הפריה 4] אני מאחלת לך שהפעם תצליחי בגדול !! 5אני מתארת לעצמי את חוסר הסבלנות והרצון העז להיות אימא אבל בסוף זה יגיע !!!!!!!!!!!

צבעוני

New member
יש לנו אותו פז"ם../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif

ספרי קצת רקע ??!! אני ארבעה ימים אחרי ההחזרה.

שלומלום הוא שלי ../images/Emo8.gif

(הכינוי שלו הוא שלומלום של נילה) לרגע חשבתי שהנה שוב הוא כותב פה. מעניין שבחרת בשם הזה. שמעתי כבר על פז"מים ארוכים כאלה ויותר, ומאחלת לך ש-13 יהיה מספר המזל שלך. ברוכה הבאה

למעלה