היי לכולם ----->

Froz N

New member
היי לכולם ----->

לכל שומרי הצ'אט המתקדם Ops Opers אם תצתרכו עזרה, כל עזרה, עם נודניקים, מציפנים, פרסומות,גולשים שנכנסים כל פעם מניק אחר ומקללים או כל דבר אחר. אתם יכולים לפנות אליי בניק Froz N Froz^r_N או במסנג'ר [email protected] אשמח לעזור. לשומרי הבסיסי אני לא עוזר!!! הם יד השטן!

g i l l i

New member
היי לכולם ----->

דיברתי עם הרופאים שמטפלים לנו בפרוזן היקר למרות המצב הנואש הם עדיין לא הרימו ידיים. אנא התייחסו לכל ההודעות שלו בסלחנות. אין צורך להגיב, אלו חלק מההזיות שהוא סובל (או נהנה) מהן בברכת החלמה מהירה אוהבים אותך פרוזן (כןכן אתה אדמין על ,אתה תותח במיטה, אתה גאון וכו וכו משתגיד)

Froz N

New member
אוקיי, יש תופעה בנט שנקראת

טרול , אני בטוח שכולם מודעים או לפחות שמעו על זה זה בעיקר אנשים, משועממים, אין אין להם מה לעשות, שבמצב נפשי קשה והם אורבים להודעות פורום, רק כדילהציק, או לקבלת תשומת לב, וזה מאפיין אחת מהשומרות, הותיקות שלנו כאן, גילי כמובן, אנחנו לא צריכים לשפוט אותה, רק לנסות לעזור לה, זו לא אשמתה, לכל אחד מאיתנו, זה יכול לקרות, אני מבקש ממכם, בבקשה הושיטו לה יש, תנו לי יד לעזור לה תחזיקי חזק גילי, אנחנו אתך אוהבים אותך

g i l l i

New member
עוד הוכחה

[22:47] <^`dfye\a\k> דורה *: ומוצצת אותו לאט לאט חשה אותו גודל בתוף פי לכל אורכו חזק כמו ברזל [22:49] <+^Froz\aN> אוו מיי גאד מי זו הדורה הזאת ,בא לי עלייה

Froz N

New member
enough said

<k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) טוב אני הולכת לפתוח בלוג <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) TV <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) בגדולים <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) ת מ ו ת <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) ת מ ו ת <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) ת מ ו ת <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) ת מ ו ת ניסיתי לעזור לשומרת האהובה שלנו, אבל כנראה שהיא נחושה בדעתה לפתוח חדר בבלוג טי וי למבוגרים.. ולפגוע בנו, בתפוז לגרום לנו להפסד של לפחות 92 מגולשינו וכל זה בגלל משבר נפשי שיש לה, ובגלל שומרת אחרת שמחליפה צבעים כמו זיקית, שמשחקת אותה חברה טובה שלה, ומובילה אותה מטה לתהום שאין חזרה ממנו, בבקשהעזרו לי לעזור לשני אובדות הדרך האל ועדיין עוד לא מאוחר.מושיט יד. ולגילי וחתול, האהובות כנסו בבקשה ללינקים הבאים, אני חושב שתמצאו אוזן קשבת.

Froz N

New member
ככה זה, שרוצים לעזור מכל הלב.

<k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) פורום <`h{fmee> (`h{fmee) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <`h{fmee> (`h{fmee) וואי וואי פרוזן <`h{fmee> (`h{fmee) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) חחחחחחחחחחחחחחח אתה לא תלמד לא להתעסק איתי <`h{fmee> (`h{fmee) חחחחחחחחחחחחחחחחחח <`h{fmee> (`h{fmee) אני צוחקת בקול <k8IRGPVBH> (k8IRGPVBH) חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליבי נשבר.

g i l l i

New member
פרוזן די מותק

עשית ת'פאדיחות שלך להיום קח את התרופות ולך לישון

syrus

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בחיי אתם דפוקים אבל הצלחתם לקרוע אותי מצחוק

syrus

New member
במקרה הספציפי שלך עדיף

דפוקים
(ולא כמו שניצל)

איל אל תיחס אליהם ככה זה....

ארץ שחור לבן. הם דוהיםםםם והגולשים שלהם שולחים אותי לחפש שומר מהבסיסי שיעזור לו להכנס,אבלללללל!!!! הכי יפה זה אחרי שמציפים הבוט הדפוק רושם "נותקת עקב תקלה תכנית" . מה תקלה אני הצפתי עפתי

חברה למה להביא את התיסכולים........

ואת הריבים שלכם לפורום חלאס תסתדרו מה באתם לריב ולרדת אחד על השני לא עדיף לרדת אחד לשני או במיקרה הנ"ל לשניה. לא יפה תעשו סולחה וחוסול סיפור

למעלה