הפעם אני צריך עזרה קטנה אני רוצה להרים שרת FTP מאובטח אני יודע ששזה אפשרי ב IIS , ו FTP של סרבר 2003 זה לא מספיק אני צריך משהו עם ניהול ברמת משתמשים והקצאת מיקום , וניהול כמה מנהלים יש למישהו שם של תוכנה או משהו שדומה לזה .תודה! aerox!
השרת עובד בפנים טוב מאוד ברשת בפנים מעולה פנטסטי אני לא מצליח להתחבר אליו מבחוץ ניסיתי להגדיר בראווטר זה לא ממש הולך יש למישהו ראיון ? הכלים שיש לי זה שרת : iis ו FTP ו serv-u הראווטר זה אלקטל 510 פרו,+סוויצ'. מערכת הפעלה סרבר 2003 כמובן !
אתה חייב להפנות את הפורטים האלה לשרת כי אחרת העסק לא יעבוד. בנוסף תשקול אולי לעשות את זה ב SSH כי FTP זה לא בדיוק הדבר הכי בטוח בעולם (ואז צריך להפנות רק פורט 22) נראה לי ש SERV U עושה את זה גם.
ב IIS בתחילה ניסיתי ליצור שרת FTP פתחתי פורט 21 ו23 זה עבד בפנימי הגדרתי לו שיעבוד חיצוני הוא לא עבד כל הזמן error 520 וביקש שם משתמש וסיסמא שזה לא היה נכון בכלל כי לא שמתי דבר כזה לאחר מכן התקנתי serv-u שם העסק גם עבד פנימי אחרי שהתקנתי אפילו עבד מצוין עם האבטחות וכד'..אוקיי עד לפה ? עכשיו מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד חיצוני? אני לא מצליח זו לא פעם ראשונה שאני מתעסק ב FTP .לא נתקלתי בזה!
בקשר לIIS : 1.אתה צריך לעבוד עם פורטים 20 ו21 (TCP) . פורט 21 - משמש לעברת הCommand . ופורט 20 - משמש ל DATA . לכן פתח את הפורטים המתאימים. 2.על מנת שהוא לא יבקש שם וסיסמא. תוודא שב Security accounts יש וי על : Allow anonymous connections. בברכה בעז.