היי לכולם!

• פותח הנושא hyl
  • פורסם בתאריך

hyl

New member
היי לכולם!

אני ממש מחפשת ספרים בהולנדית ורציתי לדעת אם אתם יודעים איפה אני יכולה למצוא ...באיזה חנות? עדיף בסביבות המרכז תודה מראש :)

HezyA

New member
כמה אפשרויות

ספרים משומשים - אפשר למצוא בחנות "תגה מגם", חנות גדולה מאוד הנמצאת במתחם התחנה המרכזית הישנה בתל אביב. בירושלים קיימים שני מקומות עיקריים: יש ספריה במרכז לחקר יהדות הולנד בגבעת רם, וכן ספריית השאלה בז'בוטינסקי 10. פרטים תוכלי לברר באתר של ארגון עולי הולנד או בחברה לעזרה הדדית ליהודי הולנד. ארגון עולי הולנד שד' יהודית 10 תל אביב 67016 טל': 03-5625611 חברה לעזרה הדדית ליהודי הולנד יגאל אלון 157, משרד 941 תל אביב 67443 טל': 03-6910921

HezyA

New member
תיקון טעות

שמה של חנות הספרים בתחנה המרכזית אינו "תגה מגם" אלא תאגא. יש לציין שלא פעם, המחירים שהם גובים שערורייתים ממש, בקישור הבא יש רשימה של חנויות ספרים משומשים, אולי באחת מהן יש ספרים בהולנדית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=276&a=17197&c=0&sc=0&ssc=0

alin40

New member
ספרים בהולנדית

היי, יש לי כמה ספרים בהולנדית ואשמח לתת לך אותם בשמחה חשבתי למסור אותם לבוק שופ, אך אשמח להעניק לך אותם. צרי איתי קשר אלין שלחי לי מייל בחזרה אם הינך מעוניינת

את תמיד יכולה לנסות להתקשר

לחנות הזאת, הם לא מזמינים ושולחים ברשת, אבל הם אומרים שאפשר לדבר איתם בנידון. (מעניין מה זה אומר..) זו חנות הספרים הגדולה ביותר

למעלה