היי לכולם!

היי לכולם!

קודם כל,נושא הסיאנסים והרוחות מאוד מעניין אותי והחלטתי לכתוב כתבה לעיתון בית הספר בנושא.אבל מיכוון שאני לא כל כך מבינה בנושא אשמח אם אנשים שמבינים בזה יפנו אליי(או כאן או במסרים:)) וויענו לי למספר שאלות ויספרו לי מעט על העיסוק שלהם וחוויות מעניינת שלהם בנושא. תודה ענקית לכם:)

אז זהו ש

מרוב שאני לא בקיאה במיוחד בנושא אני אפילו לא יודעת מה לשאול...אז פשוט תגידו לי כל מה שאתם יודעים על זה (ניסיתי להסתכל פה בפורום אבל חסר לי הבסיס אז אני לא מבינה כלום).מ ואממ אני אשאל מה שלא יהיה מובן לי:)

סיאנס- העלאת רוחות באוב...חח...סתם

סיאנס זו דרך תקשורת עם יישויות= רוחות, לרוב בעזרת לוח וכוס כאשר על הלוח כתובות מילים ואותיות האלף-בית, על מנת שהרוח תנחה את הכוס לאותיות על מנת להרכיב מילה הרוחות מתקשרות בעזרת האנרגיות של עושי הסיאנס, לכן לרוב לאחר הסיאנס מרגישים עייפות, ישנם מס' דברים שאין לשאול את הרוחות כמו קיומו של אלוהים או השטן, ממה הרוח נפטרה או מתי אני ימות, דברים אלה מרגיזים את הרוחות וכן צריך לדבר אליהן בנימוס, מפני שזה מאוד מסוכן להרגיזן או לבחון את עצם קיומן, יש רוחות שיש להן כוחות בלוח הסיאנס צריכה להיות כניסה ויציאה וחובה לסגור סיאנס כשאין רוחות נוספות שמעוניינות להעביר מסרים או לשוחח. אם סיאנס לא נסגר אין מנוחה לרוחות וזה מסוכן לא פחות
לינוי

scriewy

New member
שאלה לגבי הכוס

אני יודע שהבריסטול שעליו רושמים תאלף בית צריך להיות כמה שיותר חלק. ואני היתי עושה עם עוד מישו עם צלחת והקטע שאני לבד לא מסוגל, אומרים לי אין לי מספיק איזו שהיא אנרגיה, ואני אחרי סיאנסים בכלל לא מרגיש עייף. אתם עושים עם כוס. אז איזה כוס קלקר או קירמית, והאם בגלל שעושים עם כוס שיותר קלה מצלחת אפשר לבד ? אתם עושים לבד עם כוס ?

scriewy

New member
את מניחה את ידיך לבד או עם מישו ?

ואת מניחה את 2 ידיך או 1 ?

למעלה