היי לכולם!

SkateBoy

New member
היי לכולם!

היי אני חדש פה ולא ידעתי על הפורום הזה... אני חולה על הלהקה!!!!!!! יש לי 5 קליפים כולל הופעות חיות במחשב... אני במיוחד אוהב את טרוויס המתופף! BLINK 182 RULEZ

Alinush182*

New member
זה בן אם אני לא טועה...../images/Emo9.gif

זה אמור להיות מחברת בתמונה? אם כן, איפו אפשר לקנות כזאת???????..
אלינה
Blink 182
אזהרה: עוד התקף של אטומיקונים בדרך:-->
ואלו היו כל האטומיקונים של
..... בייייי ביייייי
אלינה
Blink 182

Ran-182

New member
אה, וואלה, לא נורא :)

לא, לא מחברת. זה של הסיבוב הופעות שלהם באירופה. The powerpunk boys יש גם מחזיקי מפתחות של זה, ורד ושירה גם העלו תמונות של זה לפני כמה זמן. ודי עם אטומיקונים!! זה תוקע ת´מחשב : )

Alinush182*

New member
טוב.........

עם האטומיקנים אני אפסיק......... לתמונה שהעלת יש בצד מן טבעות כאלו של מחברת אז חשבתי אולי זה מחברת.... ויש לי תמונות של מחזיקי מפתחות....
אלינה

Ran-182

New member
מחברת? לא ניראה לי. אנה ערף

דיברתי על תמונות של מחזיקי מפתחות ועוד כל מיני דברים מהסיבוב הופעות הזה. אם יש לך, תעלי אותן לכאן טוף, כמה אפשר, אני הולך לישון

Alinush182*

New member
כנראה יש לי הזיות.......

זה מה שקורה אחרי שתיה של 3 כוסות קפה שחור עם קפאין.... אי אפשר להירדם משמע אני תקועה מול המחשב לילה שלם משמע יש לי הזיות. טוב עוד מעט גם אני זזה לישון ורן עם אתה עדיין און ליין תתחבר למסנג´ר. ביי ביי ולילה טוף

Alinush182*

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

ברוך הבא
|
||
לא יודעת מה הקשר בין כל האייקונים האלו לבלינק...... כנראה אני סתם בהתקף אייקונים.......
אלינה
Blink 182

~BLINK182_gurl~

New member
היי!!!

טוב כתבתי תגובה יותר נחמדה אבל משום מה היא נמחקה אז... ברוך הבא!!!! ואייסיקיו יש? טוף לילה בלינקי לכולכם!!!

למעלה