היי לכולם....

D@nielle 182

New member
היי לכולם....

אני די חדשה פה... טוף...לא כל כך...אבל לא כתבתי גם הרבה הודעות...אז רק רציתי לאחל לכולם יום שמח, גשום ובלי מריבות... או קיי? אז יאללה...ביי... דניאל

קארין~!

New member
חחח דניאלה..

קטעים איתך קטעים.. מה הקטע הזה עם המסרים??
חח סתם, סתם. דברי כמה שבא לך ממילא אני משועממת מוות..
חבר´ה סורי שלא ממש ראיתם אותי לאחרונה אבל זה רק בגלל הייתי עסוקה מידי.. (לימודים, מבחנים ששווים לתחת של בן-לאדן..
) טוף, אז הנה חזרתי, שהייה לכולכם יום נעים וגשום.(הלו, חבר´ה?? מה קורה?? שחכתם ת´כנרת שלנו?????) חחח אז, להת´, וביי,
קאריני המשועממת

Alinush182*

New member
הייייי!!!!!!

קוראים לך דנה אלוש? כי אני מכירה מישהי מאילת שגם לה קוראים דנה אלוש.... ו-have a nice day too....... ביי בייייייייי
אלינה
ואל תשכחו לבקר בפורום הוליווד.....פרסומת סמויה?!אני?!מה פתאום!.....

~BLINK182_gurl~

New member
דניאל מה קורה אחותי?

דבר ראשון קוראים דניאל בלי ה´ בסוף... ודבר שני משעמם לי... ומתחשק לי לצטט לכם משהו מהספר של בלינק- טום- i just wanna see a UFO. really! im a ninja of the masturbatory arts... the hardest part was to teach mark to sing like a man. he wanted everything to sound like a barbra streisand song... חחח.... לא חשוב פעם הבאה נצטט את מארק כי עכשיו אין לי כוח! sHiRa

D@nielle 182

New member
אז לכל מי שרוצה

לדעת איך קוראים לי... אז קוראים לי דניאל... ואני חושבת שהפורום הזה הוא ממש אחלה ואתם ממש ילדים קטנים וחמודים שלי.. ו-זהו... אז ביי ביי נשמות (חחח...) דניאל(ה)-סתם בצחוק...

למעלה