היי לכולם!!

היי לכולם!!

היי חבר'ה מה קורה?? אני מתגעגעת לכולכם ממש!! אני והבנות אנחנו עובדות נורא קשה ונתונות בלחץ נפשי ופיזי כבד מאוד אתם אלה שמחזיקים אותנו להמשיך הקדם אירוויזיון עוד שבוע מהיום ואנחנו מקבלות פידבקים נורא חיוביים מהמון אנשים!! (מקווה שזה יתורגם להצבעות) אנחנו צריכות אותכם עכשיו זה הזמן שתעזרו לנו להגיע לטופ תעבדו קשה תפרסמו ותעשו כל מה שאפשר אני יודעת שאתם יכולים אני חושבת עליכם תמיד בכל רגע שאני עובדת קשה בחזרות (ולפעמים מתפקשש) אני אומרת לעצמי שאנחנו חייבות להיות מושלמות בשביל לתת את ההופעה הטובה ביותר!! אבל אני סומכת על הבנות שלי (הילה לימור וסיון) שהן האור והדרך הן מחזקות תומכות ואוהבות לאורך כל הדרך. מי ידע שכך יהיה שנזכה לעמוד על בימת הקדם אירוויזיון ונתחרה על ייצוג המדינה. אז מחר אני מאוד רוצה שתשתדלו להגיע לחזרות בסטודיו בי אניישמח אם תהיו שם לחזק אותנו! אני סומכת עליכם שתעשו הרבה רעש בשביל ש"אתה הכוכב" באמת יהיה הכוכב!! מטורפת חושבת ואוהבת עד אין סוף!! הילה! נ.ב: בשלישי אנחנו בערוץ הילדים -פרטים בהמשך.

היל:]]

תודה שנכנסת
המון המון בהצלחה לך ולבנות בקדם, אני בטוחה שתצליחו. אנחנו עושים מאמצים ומפרסמים אתכן. וזהו, תנו שואו כמו שרק אתן יודעות
אוהבת

היל../images/Emo99.gif

מחר אני כנראה לא אוכל להגיע(למרות שאני אנסה..)
אבל שיהיה לכן המון,המון בהצלחה
ואמן שנזכה לראות אתכן באירוויזיון:] אוהבת אותך

להילה הלוי .....

היי שלום ... אני לא ממש מכירה את הדיימנדז אבל אתן להקה טובה .. יש לכן שירים יפים אני מעריצה ת'גיים בויז וגם אותכן .. שתיכם להקות מדהימות ... אז אני מאחלת לכן המון בהצלחה בקדם ... אוהבת המון שרון ......

ל - hila halevi girl

היי אני לא מצליחה להיכנס למה ששלחת לי ... אבל אם זה משהו רע שרשמתי עליהן ... אז זה היה לפני ששמעתי עליהן ... עכשיו שמעתי אותן ושמעתי עליהן והן שרות יפה ... והן להקה טובה ... אני לא מעריצה אותן עד כדי כך אבל אני מעריצה אותן קצת !

הילושש!!!!!!

יאוווו איזה כיף שאת רושמת!!! אני מזה שמחה, כי זאת פעם ראשונה שמישהי מהדיימונד'ז רושמת כאן שאני בפורום, ועוד שזה שאני על המחשב לפני כמה דקות!! אני כל כך אוהבת אתכן..מואההה ביוש!!!

MC MoRaNa

New member
היל=]]]

תודה רבה שנכנסת
לצערי אני לא אוכל להגיע למחר [לא הלכתי היום לבי"ס ואני לא אוכל יומיים רצוף סתם כי לא בא לי]
אני בטוחה שיהיה כייפ ושמי שיילך יחזור עם הון חוויות, וזה מה שחשוב
אוהבת, מורן.

הילה...../images/Emo99.gif

אני כנראה לא אגיע מחר
זה בזמן בצפר וההורים שלי לא מסיכימים לי להפסיד וגם אין לי איך להגיע... אני עושה הכל כדי לפרסם אתכן
הייתי במפגש שהיה ברחובות היה נורא כיף
ואני חייבת לציין אשאת הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות
ו.. נראה לי שזהו...

1אורטלוש

New member
הילהלהלהלהה :]

יפה אחת מחר אנלא יכולה לבוא..ביצפר וכאלה :// אבל אני בטוחה שתסתדרו ותגיעו לאירווזיון<בעזרת השם בלי נדר חמסה חמסה שום בצל חח סתם> אללה אוהבת המוניםםם

הילההה../images/Emo24.gif

יא איזה כיף שנכנסת המון המון בהצלחה לכם בקדם ולא לדאוג אנחנו מפרסמים המון. מצפה כבר ליום שלישי. ותודה שוב על המפגש בשבוע שעבר.
עדו

shoshos

New member
../images/Emo24.gifהיילההה :)

שיהיה המון המון בהצלחה, כולנו תומכים, אתן עושות עבודה נפלאה- ורואים את התוצאות. :0 אני מדבר כמו איזה מרצה, אה?

הילה../images/Emo24.gif

תודה שנכנסת לפורום
אני מאחלת לך ולבנות המון בהצלחה בקדם.
השיר שלכן ממש יפה
ואני (מאוד) אשמח אם תייצגו אותנו בארוויזיון
שיהיה לכן קל בחזרות וחג פורים שמח
|מסיכה|

הילונתת

יאוו אני עדיין לא מעכלת את יום רביעי שעבר,שבו פגשתי אותך אני עדיין מתרגשת ומחכה לראותך שוב!! ובקשר לקדם אתן תזכו ב"ה וכמובן שאני אפיץ את זה בכל חור אין מה לדאוג
אוהבת,ומאוד מתגעגעת אילנה.

c a s c a d a

New member
הילהההה!!

איזה כיף זה שמישהו שאתה מעריץ כותב הודעה בפורום שלו:) כי נגיד אני בפורום אירוויזיון, אבל מי בידיוק יכתוב הודעה שם?? חחחח תודה רבה הילה! ואמן תזכו!

shoshos

New member
חיחי במנחוס?

ואנחנו נכון לעכשיו בעמוד הראשי של תפוז, ב"הודעות" הקטנות האלה,מעל האתרים.

למעלה