היי לכולם

visitor

New member
היי לכולם

יש לי בקשה מכם. מישהו יודע על כישוף או משהו כזה שאיתו אני אוכל לגרום לחברה שלי לחלום עליי. הסבר אני והיא חברות טובות והייתי רוצה שהיא תחלום עליי, עם אפשר שאני אגיד לה משהו בחלום.... אין לי שום ידע בכישוף , כלום ועם מישהו שואל את עצמו למה אני פשוט לא מתקשרת אליה טוב אז אני כן אבל פשוט חשבתי שזה יהיה נחמד

The Wraith

New member
סתם ככה?

ברור שיש כאן מכשפים, שם הפורום "מרמז" על כך, הלא כן? ^_^ למה את רוצה לגרום לחברתך לחלום עלייך? סתם כי זה נראה לך נחמד לשלוט במוחו של אדם אחר? כי את מתעצלת להרים את הטלפון? מאגיה זה לא צעצוע וממש לא משחק, אם אין לך סיבה טובה להטיל לחש שליטה שכזה אז אני מציע שתסתובבי ותחזרי על עקבותייך כי אין לגור כמוך מה לחפש כאן, בגוב האריות. אם את רוצה ללמוד כישוף, קודם כל את צריכה סיבה טובה כדי ללמוד את זה. למה לעזאזל את רוצה ללמוד איך לכשף? סתם כי בא לך? כי זה נשמע נחמד? אם זו הסיבה שלך, אל תתחילי עם זה, זה יכול להיגמר רע מאוד ואני לא מדבר על שריטות אני מדבר על דברים הרבה יותר גבוהים מזה ונוראים מזה. אני אומר את זה כי אני לא רוצה שתיפגעי ולא כי אני מנסה להתנשאות או להיראות חזק. תחשבי על זה קצת... שלך, רוח הרפאים

למעלה