היי לכולם

טוויטי

New member
היי לכולם

היי לכולם! פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה. קוראים לי יעל אני כותבת בפורומים אחרים ועכשיו הגיע הזמן לכתוב גם פה. מקווה שתקבלו אותי לפורום שלכם. עכשיו יש לי כמה שאלות.יש פה אנשים שמחוברים ללויין? אם כן אנא צרו עמי קשר למייל שלי שמופיע בכרטיס האישי שלי.היום שודר בלווין בערוץ יס פלוס פרק ראשון של סידרה שנקראת "ירוקות" שמספרת על הגיוסים של חורף 2001 של בנות.לצערי אני לא מחוברת ללוין אלא לכבלים הדיגטליים ולא מצאתי אף אחד שאני מכירה שיש לו יס אז השאלה שלי היא האם יש אפשרות שאני אתקשר עם הנהלת הלוין ואבקש מהם שישלחו לי את קלטות הסדרה?.מקווה לקבל תשובות לשאלות שלי.אז עד הפעם הבאה לילה טוב לכולם.ממני יעל קיש.

ylikonen

New member
שלום

ברוכה הבאה לפורום אני לא מחובר ללוין אבל אני יכול להגיד לך שאני בטוח שהם לא ישלחו לך קלטות כי אסור להם, אבל תמיד אפשר לנסות בהצלחה בקטע הזה

dht16

New member
יש לי לויויין

צרי איתי קשר באי סי קיו. המספר :13358990

tvguy

New member
נחשו מה מצאתי

היום בשעה טובה העפתי את הדיגיטלי ועברתי לyes ומה ראיתי? מנהרת הזמן מדהים למי שמכיר את הודעת הפורום שלי יודע שאני מוטרף על הסידרה והתחננתי לערוץ 1 שיחזירו אותה אני מקווה שאני לא אתאכזב מהצפייה

בעצם...

שלום וברוכה הבאה. קוראים לי רינת ולפי הכרטיס האישי שלי תכירי אותי יותר טוב. ועכשיו לשאלתך: אין לי לווין אבל לחברה שלי שגרה איתי באותו ביניין יש אז אני אשאל אותה, היא בטח תדע ואז אני אכתוב לך... ועוד משהו יש לי הרבה ידידים וידידות בשכונה עם היא (החברה שלי) לא תדע אני אשאל אותם. ביי...

למעלה