היי לכולם

BabyBoy1

New member
היי לכולם

קראנו את הכתבה בידיעות אחרונות היום ונדהמנו. כמעט כל התסמינים מופיעים באנשים המבוגרים יותר במשפחתינו (סבא שלי, אמא שלי ודודות שלי), ואנחנו די בטוחים שהם סובלים מהפרעות קשב וריכוז. ויש לי חשד שגם אני סובל מכך, אולם אצלי אין כל כך נטייה לחולמנות, וסיפטומים אחרים. הדבר העיקרי שגורם לי לחשוב כך הוא שאני מתקשה מאוד להתרכז לאחרונה. קשה לי מאוד ללמוד הרבה זמן, אני חייב לעשות הפסקה כל 20 דקות לערך.. רציתי לדעת אלו דרכים קיימים לאבחן האם אני באמת סובל מהפרעות קשב וריכוז. תודה.

BabyBoy1

New member
עוד כמה פרטים

אני בן 21, מאיזור רמת גן - בני ברק. ואני מבוטח במכבי. אז אם יש המלצות, הם יתקבלו בברכה...

zivadina

New member
ADHD אצל מבוגרים

אתה מוזמן לקרוא בספרייה שלנו וגם לעשות לעצמך אבחוני בזק דרך הרשת, כדי להחליט אם כדאי לך לפנות לאבחון של הפרעות קשב ורכוז, שהוא אבחון רפואי שנעשה אצל פסיכיאטר שמתמחה באבחון זה. במידה שתחליט לגשת לאבחון, נשמח להמליץ לך על מאבחנים טובים. כדאי שתציין מאיזה אזור ובאיזו קופה אתה.

BabyBoy1

New member
לקחתי שם שני מבחנים

אחת אמר כי אני יתכן וסובל מ ADD והשני הציע לי ללכת להיבדק באופן מיידי
כנראה שאני אגש לאבחון. אני מאיזור בני ברק - רמת גן. ואני במכבי. אגב, מה הנזק הכלכלי? ומה בדיוק שלבי האבחון? תודה.

zivadina

New member
אבחון למבוגר

באבחון מקצועי למבוגר יש למלא שאלונים, לעבור בדיקה קלינית של הרופא ויש רופאים הנעזרים במבחן ממוחשב כמו TOVA. ברמת גן נמצא "מכון אניגמה", שם המומחה למבוגרים הוא ד"ר אלון אשמן. בתל אביב נמצא הפסיכיאטר ד"ר אורי שוורצמן. בירושליים נמצא הפסיכיאטר ד"ר אבי יקיר בהדסה עין כרם. לעניות דעתי, רק באניגמה יש השתתפות של מכבי, אבל לא השתתפות גדולה. כדאי שתתקשר לכל מרפאה בעצמך ותברר את העלויות ומידת ההשתתפות של מכבי.

BabyBoy1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

כבר התקשרתי לאניגמה והשארתי להם הודעה, נקווה שיחזרו בקרוב...

למעלה