היי לכולם

dylan

New member
היי לכולם

מצטער שאני מתפרץ ככה לפורום, אבל יש לי שאלה ונראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאול אותה.. איך אפשר לצאת מהגוף, לפי מה שהבנתי יש שיטות שלא דורשות מיומנות מאוד גבוהה כדי לצאת מהגוף, ניסיתי גם שיטה שמישהו שהצליח לצאת מהגוף שלו עשה וזה לא הצליח, נראה לי בעיקר כי אני לא מצליח להגיע לריכוז מלא ובאמת לנקות את הראש ממחשבות, אז אם אתם יכולים לעזור לי גם בזה אני אשמח בכל מקרה, תודה מראש ושוב סליחה דילן

dylan

New member
אופס..

לא נורא, אבל בכל זאת - כמובן שאחרי ה "איך אפשר לצאת מהגוף" אמור להיות סימן שאלה ולא פסיק... שוב סליחה

Tal_Ya_Tal

New member
היי דילן, ../images/Emo42.gif מה יקרה אם לא

תוכל לחזור?!?! חשבת על כך?! ישנן הרבה טכניקות בעזרתן אפשר ´לצאת מהגוף´ כמו הטולפה הטיבטית, הקרנה אסטרלית דררך השערים של העין השלישית, דרך המראה ועוד כהנה וכהנה. העניין הוא, שאם אתה מתכוון לעשות זאת ללא הדרכה, אתה מסתכן באפשרות של לא לחזור. הנשמה מחוברת לגוף במיתר מוכסף ודקיק, שבעצם ניתק כאשר הנשמה עוזבת את הגוף על מנת שלא לחזור (מות). בדרך כלל אפשר להרחיק לעוף כל עוד החוט הכסף מחובר. אך לעתים, עשויות לקרות ´תאונות´ והן אכן, עשויות לקרות, אם אתה נתקל בעולם האסטרלי בישויות, שאינן אוהדות. זה קורה לאנשים, שאינם בקיאים או שנקלעים לאיזורים מסויימים, הדומים לתדר שבו הם מתדרים. פחדים, מבים רגשיים לא מאוזנים, הנובעים מאורח חיים לא סאטווי (טהור) לא מומלץ לנסות ל ב ד !!! L&L TALYA

dylan

New member
תודה, למרות שלא נראה לי שיהיה

נורא כ"כ אם אני לא אוכל לחזור...

cybercorp1

New member
למה אתה אומר כזה דבר נורא?

אתה אולי לא יודע את זה אבל ´הלב לא מגלה לפה´ משמע שרק בגלל שאתה לא רואה אהבה/הערכה/כבוד וכו´ מאנשים אחרים זה לא אומר שהוא לא קיים בליבם.

estie

New member
מסע אסטרלי או יציאה אמיתית?

שלום דילן אתה אכן צודק. למרות שרוב האנשים עושים ´מסעות אסטרלים´ וקוראים לכך יציאה מהגוף הרי יציאה אמיתית שונה והיא די קלה...א ב ל.... מה שאיננו קל זו החזרה לגוף! לאחר היציאה, הנשמה מסתובבת כאור זך ואין לה כל רצון לחזור אל גוש הנפט השכוב על השולחן. בשנת 1990/91 נהגתי לשלב יציאה מהגוף כחלק מתהליך ריפוי אנרגטי למטופלי. כאשר למדתי אורה סומא באנגליה 1991, לקחתי לסיור נשמות את המורה שלי (הדיירקטור של האקדמיה), את אישתו ומדריכה אחת. כאשר יצאנו הצטרפה אלינו הנשמה של מייסדת השיטה. כאשר חזרנו אני שהינחתי את המסע, לא רציתי לחזור ו אישתו של המורה שלי לא יכלה לחזור וכך הצטרכתי מתווה חיצוני שימשוך אותנו פנימה. מאז אינני מדריכה אנשים אחרים בתהליך. אני מאמינה כי מי שאמור לבצע מסעות אלו מקבל הדרכה עבור עצמו ולא עבור אחרים. לדעתי עדיף שתסתפק במסעות אסטרלים. ברכות אסתיה

dylan

New member
קודם כל תודה על התגובה

בתור בור בנושא הייתי שמח אם היית יכולה להסביר לי מה ההבדל בין מסעות אסטרליים ליציאה מהגוף, ואיך אפשר לעשות מסע כזה (אם יש דרך פשוטה יחסית ו"ביתית") מקווה שאני לא מציק יותר מדי ובכל מקרה שוב תודה דילן

estie

New member
מסע אסטרלי, במרחב ההרמוני של השדה

שלום דילן מסע אסטרלי נערך במספר דרכים. ניתן להגיע לכל מקום בעולם שכן השדה האסטרלי של כל אחד קורן ומגיע לכל מקום בעולםת הכלי הנוח ביותר הוא א´ ללמוד לאבד שליטה, לא לחקור, לא לבדוק, לא לרצות לראות, לא לנתח את מה שרואים או מקבלים. לפני המסע להגדיר מראש ובקול רם לאן מעוניינים להגיע. לערוך תהליך השתרשות המשריש אותך כלפי כוכב ארץ וכלפי אור האינסוף. לשבת או לשכב בנינוחות בסביבה שאין בה כל זכר לשחור או אפור, גם לא לבוש, חלקי לבוש וקישוטים או שיער צבוע בשחור/אפור - אחרת המסע שלך יהיה למקומות חסרי האור. לנשום דרך האף לנשוף דרך הפה, להירגע. לבקש כי השדה האסטרלי שלך, המגיע לכל מקום בעולם יראה לך את המקום המסויים, בזמן מסויים. חשוב לזכור לא להישאר הרבה זמן במסע אלא לפקוח עיניים גם אם נעים לך להישאר שם שכן אחר כך יש סיכוי שתהייה מנותק/מרחף. בסיום כדאי לחזור על תהליך ההשתרשות כדי לשמור על זרימה מתמדת של החכמה שקיבלת מאותו מקום. שת שלום אסתיה

למעלה